• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    MALY_BOBIK: Dá se tam regnout, ale zřejmě to nějak (asi náhodně) vybíraj ve vlnách v omezeném množství.

ArcheAge | The ultimate fantasy sandbox MMORPG from Trion and XLGames
    http://www.archeagegame.com/en/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: uz jsou beta klice/pozvanky ? ?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak skončil měsíc a zatím nemám moc času, tak si říkám, že si to zaplatím později, třeba na dovolenou.
    Každopádně dnes jsem zkusila betu hry Archage od Tritonu.
    Očekávání naprosto na nule, má to být F2P a vypadalo to rozhodně méně originálně než WS.
    No... Málem jsem to nevypnula. Na rozdíl od WS mě to chytlo od první minuty a ne a ne pustit.

Každopádně WS chci dohrát na padesátku a vyzkoušet nějaké instance, ale Archage (v podstatě klasické fantasy MMORPG) je příjemná změna a uvidím, jaké tam budou možnosti co se toho placení týká.

A to jsem to hrála pár hodin a nedostala se ani k housingu, námořnictví a všem těm featurám, kterými to má být zajímavé.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Hurá!

WildStar PTR Daggerstone Pass New Battleground Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=KnAlvPK1K0s
    VAJCE: popripade tady:
    Elite: Dangerous - Games.cz
    http://games.tiscali.cz/elite-dangerous-15289/clanky
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    NAVARA: Pozadu rozhodne nebudes, i kdybys pockal az na oficialni vydani. Vse co si lidi koupil za tisice dolaru, se bude dat ziskat uplne zadarmo ve hre samotne. Akorat to nejakou dobu bude trvat, prece jenom po dni hrani nemuzes pocitat s tim, ze si vydelas na bitevni lod pro 4 hrace :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    TRAGED: Na tom si byl kde prosimte? Pojisteni na lod se dalo poridit dozivotni do urcite faze fundingu (sam takhle mam jednu lod), nicmene pokud mas na lodi omezene startovni pojisteni, nebo vubec zadne, tak si za dost levno pojistis lod za INGAME menu, zadne real prachy. Koncepcne je to velmi podobne pojisteni v EVE.

Co se slibu Chrise Robertse tyce, nebal bych se. S tou hrou "ziju" uz od doby, kdy meli vybrano 16 milionu, ted jich maj uz skoro 48. Vysly uz dve hratelne casti (hangar, ted uz i dogfighting modul), vice nez 200K hracu uz muze bojovat i mezi sebou. Jasne, mozna nesplnil predpokladane datumy vydani, ale zaklady tyhle hry uz jsou relativne pevne postaveny a ted jde vicemene o tvorbu obsahu a nekterych mechanik. Uz ted, vpodstate v "pre-alpha" fazi se to hraje vic nez skvele.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: S jeho agresivním business modelem me to neprekvapuje. U me opadl zajem ve chvili kdyz jsem zjisitl ze bude potreba platit za kazdou lod pojisteni IRL penezma.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VAJCE: jako rozpočet získal zajímat, pokud to není kec :)
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    NAVARA: nemyslim si, akorat dostala nejvice podpory na kickstarteru
    a chlapik ma velkolepy plany, pokud by 70 procent z toho splnil, bude peckova...
    ale vime jak tkaovy veci dopadaj
    a co sem koukal na nejaky obrazky tak to vypada skvostne
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NAVARA: to je hra?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VAJCE: to je ta hra, jak kdo o ní nevěděl před mnoha roky, když byla na Kickstarteru nebo jí nekoupil za pár tisíc dolarů, tak bude oproti zbytku hodně pozadu? :o
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NAVARA: Ne, EVE jsem zase vzdala kdysi dávno :)
    Až někdo udělá EVE, která je víc jako WS než Excell, tak budu spokojená :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALONSY: už jsi aspoň přeletěla do slušný části vesmíru? :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Pokud vás nebaví WS, mám pro vás jednu špatnou zprávu. MMORPG už si asi fakt nezahrajete a pravděpodobně jste na ně zkrátka staří.
    Ano, má nějaké chyby, dost chyb, víc obsahu by neškodilo (ale prý ho mají ready), ne, není to _ta_ první MMO (ať už je to pro vás L, WoW nebo cokoliv jiného), ale nic lepšího zkrátka není a pravděpodobně v dohledné době desítek let nebude.
    Když nepočítáte EVE, ale to je jiný level :)
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    ELPASO: ok, tak nekdy se potkame treba na ventrilu :) ja bejvam na ts jako dworkin, tak kdyztak zajdi :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ASACHI:
    S Endgamem ve fazi, ve kterem jsem prave ted, mam jeden zasadni problem. Nevim, co mam delat driv.
    Nejdriv jsem se snazila ziskat eldergemy na klic na atunement. Protoze jedna z podminek atunementu jsou adventure a dungeony na silver medaile. Coz znamenalo delat dayly zony. V dayly zonach je ale za repku jeste obleceni, takze se na to nabalila repka.
    Nacez dal pokracujem v questeni, protoze jsme jeste ani omylem nedokoncili zony. Za coz, krom zabavy, mam dalsi hafec elder gemu.
    Pak crafting. Sehnat 64k voucheru na epochos a 240k voucechru na adventuse je jeste legrace. Ale ted jsem vazne narazila na runove pozadavky. A jeste jsme nejak nenasla, co mam lovit, abych nemusela runy kupovat a v AH jsou fakt silene drahe. Z progresu v tehle fazi jsem fakt nejaka zklamana.
    Cooking. Za me rozhodne nejvic hardcore crafting ve W*. Takze k tomu vsemu s emi jeste nabaluje grind surovin pro levelovani cookingu.
    Pak samozrejmne muj milovany group content. Na ktery se ted snazim ziskat aspon trochu slusny gear pro healing spec, protoze jsem dingla lvl 50 s 43 levelnim gearem (proste jsem mela dvou denni ulet na Mlagrave trail adventure). Jako dpsko jsem ted tak priserna a ostatni me ted za sebou spis vlecou, no. Veteran adventury jdou jeste na pohodu delat v plnem PUGu, ale potiz je v tom, ze tihle lidi nejsou moc rozdavaci pokud jde o dropy. Takze tohle je lepsi provozovat v guilde.
    No pak domecek. Mam rozdelany projekt cajovny. Prave jsem dokoncila hrubou stavbu a zacinam sbirat renown na nabytek.
    RP eventy. Jsme na RP serveru, kde se poradaji jednou dvakrat tydne RP eventy. Takze i to me obira uz o tahle nedostatecny cas.
    A nekde vzadu v tom, co bych chtela delat jsou areny a BG. Ale fakt nevim, kde na to mam vzit cas.

Takze tod muj stavajici progress v endgamu. Myslim, ze do dvou tydnu sna dopadne ten nejvetsi sok. Snad neco z to-do dokoncim tak, abych se zase vesla do sveho 3 hodiny 4x tydne casoveho rozvrhu pro W*. Protoze ted mi toho casu konzumuje vyznamne vic a ne, ze by ty veci ubyvaly, tak porad jen pribyvaji a nabaluji se dalsi.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    jinak vsichni kamosi joinuli guildu Motion, coz jsou ve vetsine bejvali Zdechliny :) a libujou si v tom jak ty lidi znaj z wowka,,,
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    MESHCA:
    VAJCE: pvp a telegrafy jsou super, protoze to fakt dava novej rozmery do skillu hracu... umis se hejbat a ne jen mackat vyhrajes

VAJCE: krucipisek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam