• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kdy ze to bude zadara ?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja zcela za sebe muzu rict, ze jsem Wildstar prestal hrat kvuli contentu a na "placani" ve hre mi prislo zbytecne si to platit, kdyz end-content maji jine hry udelany daleko lepe (preferuji solo / male skupiny lidi, 40 man raidy uplne nehledam).

Takze na F2P se tesim a urcite to zkusim znova.
    Kazdopadne do ty hry nemam v planu diky F2P uz investovat jedinou korunu ... coz ji asi moc nepomuze.
    Hraci ale verim, ze se nahrnou ...
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: Souhlas, potencial ta hra ma, jen sem se po pul roce nejak prestal logovat az jsem si najednou uvedomil, ze sem tam tri mesic nebyl, lognul se, rozloucil a slo to z disku.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Vezmi si jen jak ve W* jako casual clovek muzes uplne ujet na vystavbe sveho domku. Je to snad navykovejsi jak Sims. A jde tam udelat kde co.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Myslim ze to bude v planu. Velka casual populace co pujde po pribehu, single a malych akcich ve skupine, kostymech a blbnuti a nechaji tam i ty HC veci pro toho kdo bude mit naladu.
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: Mozna kdyz se zameri vic na casual, tak to bude fungovat lip jak financne, tak herne. K tomu humoru by to sedlo.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Ja doufam ze to zvladnou ve f2p modu a nude dost lidi. Star Trek me docela bavi porad i po transici na free. Wildstar me porad prijde jako hodne zabavny.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ROTTWEILER: O F2P se s tebou nikdo nehadal, debaty se vedli o tom, jestli to je dobre nebo spatne. Imho porad spatne, ale dneska je to uz jedno, totalne to posrali tim nedodrzenim slibu co se contentu tyce a po pul roku bullshitu jsem cely hre udelal papa a je fakt, ze se mi od ty doby zastesklo zhruba jednou. Ale zase se tam rad nekdy mrknu.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tak došlo na má slova, hlavně, že jste mě kamenovali. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jsem nalákaná :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ale musim uznat ze to video maj na to vtipny :)

WildStar: Free-To-Play Announcement Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=iwHbH812WxE
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MALY_BOBIK: dunno, ale takhle si to už občas pustím na vyzkoušení
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVARA: myslis ze se to tam zvedne ?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OSCURO: zaplatil sem si mesic nahatel adony, hral jsem asi 3 dny a pak to uz enzapl. nevim mno nak em to uz moc nebavi
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    10-denní free trial https://www.wildstar-online.com/en/freetrial/ (pro nove ale i stare registrace)
    TABASCO
    TABASCO --- ---
    OSCURO: Aha, díky moc za upřesnění. Tak tím to mám vyřešené :).
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TABASCO: Jsou nyni jen dva megaservery - PvE (Jabbit) a PvP.
    TABASCO
    TABASCO --- ---
    Zdravím, máte nějaký tip na jakém serveru hrát a nebo je to jedno? Vrátil jsem se ke hře po pár měsících a mám espera na jabbitu, ale moc nevím jak jsem se na něj dostal. Dřív jsem myslím byl na Eku.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: stane se ;) hlavně že víme o čem je řeč
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam