• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHARKKaravany a přívěsy
    DYNK
    DYNK --- ---
    SHARK: a je dobrej napad zastavit v noci nekde cestou na odpocivadle, prelizt do karavanu a dat si par hodin slofika? Je to bezpecny? Je v tomhle nejakej rozdil mezi Nemeckem a Danskem?
    SHARK
    SHARK --- ---
    DYNK: vetsinou si naplanuju nejakou trasu a ca po 700 - 800 km jdu spat, vetsinou vyjizdim odpoledne abych jel castecne v noci.

    ted v lete pojedu do Chorvatska na Malij Losin a v planu je ze prespim na Krku na parkovisti kde se naloduje na trajekt.

    jinak 1150 se da zatahnout, ale pocitej tak cca 14 hodin, nejedes s tim konstatnich 100 km/h a musis stavet na jidlo, zachod a podobne
    DYNK
    DYNK --- ---
    Zacatecnickej dotaz na zkusenejsi karavanisty - dokazete odhadnout kolik hodin cisty jizdy zabere trasa Praha - Frederikshavn (Dansko) s karavanem? Je to 1150 km a osobakem google ukazuje 10hod bez provozu. Pocitam, ze karavan bude mit maximalku 100kmh. Jakym zpusobem vy planujete cestu s karavanem? Prenasobite cas osobakem nejakym koeficientem? Nebo to neresite a proste kdyz uz se nechce jet dal, tak se zastavi a prespi?

    Mam zkusenost jen s obytnakem, s karavanem jsem nikdy nejel. Neco jsem najezdil po republice k vlekem plnym kanoi za osobakem, takze vim co cekat z pohledu jizdnich vlastnosti, ale moc nevim jak planovat ten cas.
    2MEK
    2MEK --- ---
    TABORACEK: Ja se na to nakonec vykaslal uplne, ale ke stejnymu zaveru jsem dosel taky :)
    HONZITCH
    HONZITCH --- ---
    DYNK: třeba tady: http://www.pujcit-obytny-vuz.cz/cenik.html ale jak na to ted koukám, tak za 1.700 je to jen Rijen/Listopad.
    DYNK
    DYNK --- ---
    HONZITCH: kde jsi sehnal obytnak za 1800/den, jestli se muzu zeptat. My pujcovali za 2300.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    HONZITCH: Muj kamarad jede nekam tim samym smerem a dosel k zaveru ze je lepsi si to kopuit a na pristi sezonu zase cely prodat, nez to pronajimat, pac to vyjde podstatne levnejc...
    HONZITCH
    HONZITCH --- ---
    Ahoj, nevědeli by ste někdo o levným pronájmu obytňáku/přívěsu? Potřeboval bych v létě na cestu do Norska, celkem bych s tim chtěl za 2-3 týdny najet tak 9.000 km. Co jsem tak zběžně našel bylo ca za 1.800 / den (obytnak) což je pro nás raketa. Pokud by to měl bejt přívěs, tak asi nějakej extra lehkej, máme akorát novou oktávku a nechceme zase jezdit ty štreky 60 km/h...Díky za každej tip.
    SHARK
    SHARK --- ---
    ZELCA: no ja ji resit nebudu, ja mam koupelnu v karavanu tovarni
    ZELCA
    ZELCA --- ---
    SHARK: jestli jí budete řešit, uvítam pak info ohledně realnejch rozmeru - jakoze i s tim "limcem" dole, taky ted nejak budu resit v podobnejch rozmerech..
    PRASE
    PRASE --- ---
    AHoj, schánim sprchovou vaničku do karavanu, 60x60, nemate naky typy?
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    COUDECHR: To bylo jedny divadelni spolecnosti,co?Moc hezky...
    MOTEJL
    MOTEJL --- ---
    Nemáte někdo zkušenost se stavbou minikaravanu?
    PAPEZ
    PAPEZ --- ---
    Zdravim kamarád shání karavan na pujčení k obchodnímu centru do třebíče...kdyby někdo o něčem věděl napiste mi prosim ( bylo by to od 3 - 23.12) diky moc
    COUDECHR
    COUDECHR --- ---
    Nechcete karavan s motorem a kamny? Stěhuju se z něj pryč. [ OFFERINGNABÍZÍM: Obytný expediční vůz s kamny / Praha / 245000 CZK ]

    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    muz pres palubu!:]
    SEALANDER, la caravana-barco
    https://www.youtube.com/watch?v=_OJ1z-VYzhU

    Sealander
    http://sealander.de/?lang=en#dsgn
    MASOO
    MASOO --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    G3X
    G3X --- ---
    ERRTU: dneska sem jel okolo a musel sem zastavit a podivat se co je to za divnost, ale vypad to fakt hodne zajimave, nebal bych se v tom cestovat i ve dvou ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam