• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHARKKaravany a přívěsy
    PAPEZ
    PAPEZ --- ---
    Zdravim vas snad me neukamenujete za otazku ale nemuzu najit zadnou rozumnou pujcovnu s rozumnyma cenama.. nemel by nekdo z vas na pujceni za uplatu karavan v okolí ceske lípy? litoměřic? na poslední řijnový víkend....jsme dva dospeli a dvě děti :) kdyztak zprava...díky moc :)
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    KCE: ale i tak dik za obsahlou odpoved
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    KCE: :D hale ze se tady ptam neznamena ze budu prvni zimu v karvanu nebo marine a to nemluve o dalsich 10 lidech co tady prez zimu topej jenom me napadlo to napsat sem ze dostanu nejakou dobrou radu nebo napad o kterym nevim
    KCE
    KCE --- ---
    BADBOY23: no a my ti nenapadne a celkem rozumne radime se na to vysrat a misto briket kupovat plyn. prikladat musis tak jako tak, malo kdo umi v petrach zatopit aby to horelo 10-12hodin. nemluve o tom ze v karavanu na kamna moc mista nebyva, o to mensi je nouze o vysoce horlave materialy.
    pokud presto trvas na kamnech, petry sou ti velky a nevadi ti nastavovat budika na prikladani, muzes jit do neceho jako kamna z v3s, pripadne jiny podobny maly litinovy kamna.


    ja dal jednu zimu s plechovejma vylozenejma samotkama, a klasicky prubeh byl: roztopeni, prilozeni, vedro jako svine, otevreny okno, pred spanim zavrit okno, usinani ve vedru, za dve hodiny zacina zima, za tri hodiny prilozit, pak zas strasny vedro. a nebo rozdelat ohen znova pac uz to vyhaslo. jedna zima stacila, radsi od ty doby ziju na jihu a topim prilezitostne 2-3 tydny v roce tema trumaticama :D
    a kdyz uz sem byl nekde fakt v zime, tak mam ultraheat a elektrika se dycky nak zadara poresi ;)
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    JENDAVB: ja ted neresim jestli plynem nebo klasickejma kamnama o tom uz je rozhodnuto ale jaky kamna na drevo
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    BADBOY23: podle manuálu to vypadá že to bude podobný jako ta 3002... Bych si to repasnul
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    KCE::D neco takovyho tam mam akorat ze carver 3600stc
    KCE
    KCE --- ---
    BADBOY23: trumatic 3002 :P
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    schanim kamna do karavanu poradite nekdo co do karavanu za kamna petry mi prijdou zbytecne moc velky ale zase chci neco aby mi to prez neco vydrzelo a ne abych musel kazdou hodinu prikladat topit budu briketama a drevem... za kazdou radu od zkusenejsich karavanistu budu vdecnej:D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /ma prosim nekdo zkusenost nebo tip na stan na strechu auta?

    cena neni uplne rozhodujici, hlavni je kvalita. chci rovnou strechu a zatim to asi vypada na znacku James Baroud
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SITH: ano, tam se počítá i posadka

    Někde jsem četl, ze s tím výrobci dost fixlujou, protože dolozitelnist je tam počítání bez běžného vybavení, třeba plynový bomby, matrací atd. A reálně když tam všechno das, tak už tam nemůžeš jet celá rodina.
    KCE
    KCE --- ---
    SITH: tak jest..
    SITH
    SITH --- ---
    KCE: pravda :) a u obytňáku to ale neplatí, protože sedím uvnitř, jest?
    KCE
    KCE --- ---
    SITH: tak za jizdy sedis v aute a ne v karavanu, ne?
    SITH
    SITH --- ---
    ahoj, počítá se do "doložitelnosti" i váha posádky? tj. když mám doložitelnost 470kg, tak mi tam naší váze už moc nezbyde :)
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    Ahoj , nevite prosim nekdo o karavanovim vrakovišti ? shanim blatnik na karavan CHATEAU ... diky
    MASOO
    MASOO --- ---
    V Česku vznikají unikátní minikaravany: Podívejte se, jak se vyrábí | Auto.cz
    https://www.auto.cz/v-cesku-vznikaji-unikatni-minikaravany-podivejte-se-jak-se-vyrabi-130742
    DYNK
    DYNK --- ---
    ANDY_WARHOL: Diky, kouknu. Ja zatim u anglicaku narazil vzdy na rozkladaci sezeni a to je no-go. Ale je pravda, ze jsem studoval spis nabidku tady u nas a nikdy jsem nekoukal na nabidku jednotlivych vyrobcu. My jsme meli pujcenej Weinsberg 480 QDK, kterej ma sprchac spolecne se zachodem, ale koukal jsem, ze Weinsberg 550 QDK to uz ma oddeleny. Takze snad bude tahle moznost u vice vyrobcu.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DYNK: jestli chces oddeleny sprchac, koukej po karavanech elddis. jsou to anglicky karavany, my mame elddis hurricane gtx, ale je jenom pro dva. ma normalni sprchac, zachod je vedle a cely je to v oddeleny satne. super vec.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Jsem se vratil po tydnu v pujcenym karavanu a uz koukam po inzeratech. Na jare bych rad poridil prives cca 1500kg. Chybely nam jen dve veci - lepsi najezdovy uhly (zabyva se tim vubec nekdo mimo australii?) a oddeleny sprchovy kout od zachodu (nasel jsem, ze Hobby to u nekterych modelu ma). Plus teda ten karavan nebyl vybaveny markyzou/predstanem, ale to uz je otazka prislusenstvi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam