• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BODOrigin
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PETRPEDROS: Origin in it's best.. Máš tam někde logy, ale IMHO bude stačit spustit celej Origin na instalaci jako admin.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Včera jsem si stáhnul 90 giga Battlefield V a po stažení jsem dal play a vždy to spadlo žádná hláška a prostě se to nespustilo takže zase uninstal. LOL
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    kdyby nekdo chtel Battlefield 1, tak je tedka k mani za 4,99 a vsechny premium passy a dlc jsou zdarma (i pro BF4)

    https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-1
    DEG
    DEG --- ---
    MICHIGAN: No, to skoro zni, ze si myslis, ze neumim pouzivat google nebo ze kecam... nicmene nepsala jsem, ze jsme nic nenasli, ale ze nic nepomohlo. Ty zmineny veci jsme zkouseli, ale nic... Kazdopadne dik za odkaz.
    DEG
    DEG --- ---
    Žádná chybová hláška se neobjevuje, prostě se neděje vůbec nic, akorát ve správci úloh je vidět, že se něco spustí, ale po chvíli to zas zmizí. No googlili jsme, zkoušeli všechno možný a nic nepomohlo.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DEG: hoď sem nějakou konkrétní chybovou hlášku nebo screenshot, jináč ti těžko někdo poradí
    DEG
    DEG --- ---
    Ahoj, stalo se vám někomu, že Origin nešel nainstalovat, případně po instalaci nešel spustit? Poprvý jsem si koupila hru na Origin, takže předtím jsem ho nikdy neměla, a hned problém. Instalace Originu nešla spustit, nakonec po téměř celý sobotě jsme to nějak nainstalovali, ale pak ho stejně nerozchodili. Dost vopruz... dvakrát jsem si chatovala s tou jejich podporou, ale neporadili nic, co by pomohlo a popravdě potřetí už se mi ten chat začínat nechce... spíš mám chuť hru vrátit (jestli to půjde) a už si od EA niky nic nekupovat.
    BOD
    BOD --- ---
    TRAGED: jj, děje se pravidelně :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tyve coze! Po reinstalaci Originu jsem mu predhodil adresar s hrou kde uz byla nainstalovana a ten pitomec ji smazal a zacal tahat znovu! TY EA! :-[[
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    VIRIK: e-mail a translator .. Jako anglicky taky umim ale delam gramaticky chyby a imo i strojove preloznej mail by meli zvladnout
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to neřeší problém pro lidi co anglicky prostě neumí
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    ja s anglickym EA supportem zatim nikdy nemel problem, dokonce bych si troufnul tvrdit, ze je jeden z nejlepsich (steam je proti tomu fakt peklo), parkrat mi dokonce jen tak dali i dost dobrou slevu na pristi nakup (-75%), ze jsem jejich zakaznikem uz dlouho.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Je pravda, ze me ani nenapadalo nejaky CZ support hledat, takze me vyuziti telefnu vubec neprislo na mysl a rovnou jsem sel pres EA support web, kterej me navedl na zminovany chat.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: už jsem si vzpoměl, ten jejich debilní dokument pro řešení problémů neměl nikde (jsem to nenašel) otázku ohledně problému s potvrzováním bezpečnsotní otázky a tak jsem volal na číslo, který tam bylo. Už není.

    a je tam už i jiná možnost si upravit problém s accountem, to tam mylím nebylo... oni to asi automatizovali, takže jich asi rušili víc, těch center.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: hindu akcent nahrazen akcentem bratranců francouzů? :D
    TRAGED: máš pravdu, takže to logicky muselo být hend na stránkách.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: K cemu je mi cislo v Originu na ktery se nemohu prihlasit? :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A pak je ve hre centralizace supportu celeosvetove ci pro regiony na jedno misto s levnou pracovni silou, drive to byvala Indiie, nyni je v more Rumunsko.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: divný, protože já to číslo našel tenkrát hned a to přímo na originu a bylo mylsím i na stránce. Normálně něco jako Czech support
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Nerekl bych, ze lidi maji malo problemu s Originem, spis ze se obraceji na Eng chat support, tak jako ja, protoze o tom ceskem nebyla na jejich webu nikde zminka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam