• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    OT_
    OT_ --- ---
    KADERAS: díky
    OT_
    OT_ --- ---
    Respektive máte tip na nějaké dobré pásy za dobrou cenu?

Mám sice možnost koupit Gecko za celkem pěknou cenu, ale je to nějaká technologie bez lepidla a podle testů to zřejmě moc dlouho nevydrží (http://www.wildsnow.com/6281/gecko-skins-review/) tak koukám i po jiných.
    OT_
    OT_ --- ---
    KADERAS: Kde?
    RODWY
    RODWY --- ---
    tohle by mohlo fungovat
    Front Set, Gecko | Hudy.cz
    http://www.hudy.cz/pasy_skialp/gecko-front-set,64154.html
    RODWY
    RODWY --- ---
    tusi nekdo kde sehnat ty hacky:?
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    NOMAAD:
    FINGERBIKER: díky za radu, nasel jsem ty G3 splitboardový za stejnou cenu jako voile takže je objednáno
    FINGERBIKER
    FINGERBIKER --- ---
    KADERAS: Hele ja jsem loni jel prvnich par vejletu bez klipu, ale na jednom se mi to posralo asi 5h cesty od auta a pak to bylo mega peklo, v tu chvili jsem si rikal ze kdybych to tam predtim dal usetrim si dost trapeni, ono to muze bejt v pohode celej rok, ale az to bude nejvic na h... tak se to nejspis po.... a potom toho budes sakra litovat. Koooor kdyz vis ze to tam jednou das, je ppodle me blbost to rovnou neudelat. Od G3 se daj koupit jen ty koncovy klipy na nejtky, ja to loni delal s nima viz foto a parada vse drzelo jak melo, navic se daj pak misto tech hacku poridit G3klipy primo na snb a ty drzej paradne ale postaci nejaka kravina z dratu ktera ten hacek podrzi v pozici co potrebujes. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4334600679459.2153389.1120575398&type=1&l=730553a8ac
    Jinak pasy byli strary a po ty zkusenosti jsem udelal i novy lepidlo, proste cokoliv co zamezi tomu aby se mi to stalo znova....
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    KADERAS: Jedu si Voilé bez klipu,po jedné sezoně lepidlo drží OK až se to opotřebuje tak asi přidělám klipy....
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    potřebuju pásy s tail clipama? nebo stačí klasika voile?
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    NAILER: Dneska jsem namontoval Karakoram clipy a i od pohledu to je proti Voilé hákům úplně jinde.
    NAILER
    NAILER --- ---
    tak to máme připravený

K2 Panoramic Splitobard
    K2 Splitboard Skins
    Spark R&D Magneto
    Voile puky
    Karakoram Splitboard Clips

Skiny, vázko a ty clips od karakoramu to posouvaj celý na jinou úroveň, luxusní vychytávky.

RODWY
    RODWY --- ---
    PHOB: dam vedet.)
    jestli na novej nebudou sedet pasy a nepovede se me nabastlit zeleza na teslu tak to bude vcetne pasu a zelez!
    PHOB
    PHOB --- ---
    RODWY: kdyztak bych mozna mel zajem
    RODWY
    RODWY --- ---
    budu davat pryc burton S series 162..asi vcetne voile sady mozna pasy.)
    nevim co za to chtit?
    LAUNCHA
    LAUNCHA --- ---
    AUDIAC: možný problém vidím u puků, na které se nasouvá železo s vázkem. Pokud nebudou přesně v lajně, nepůjde vázko nasunout do polohy pro jízdu. Pro šlapání nahoru by to mělo být ok.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    když už se tu řeší diy, tak se taky zapojím. přemýšlím, že bych si říznul svoje brzy-bývalý prkno, akorát to má malej háček - je to Santa Cruz Duo, který má vprostřed žlábky, který jdou směrem k nosu a tailu do vlaštovky.

myslíte, že by to při přestavbě mohl být problém? ať už z hlediska pevnosti nebo umístění zámků?

RODWY
    RODWY --- ---
    LAUNCHA
    LAUNCHA --- ---
    FINGERBIKER: Truhlář vedle Zezuly v Brně :)

FINGERBIKER
    FINGERBIKER --- ---
    LAUNCHA: Bez fotek, jako by nic nebylo :) Hornabch?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam