• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Muj pocit vzdycky byl ze to je dobry,vychytany a tezky.(V ruce jsem to drzel)
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    NOMAAD: haha ale neplevelme tady diskuzi, me by prave zajimal ten Karakoram nikdy jsem ho vlastne v realu nevidel, teda videl ale nejakej jejich zacatek a to uz je dlouho ale jako chlapci celkem kopou řit a maj neuvěřitelně dobrý nápady, zajímalo by mě jak je to zpracovaný a tak a hlavně jak ta mechanika na tom funguje
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Tak nesed na netu a pojd se mnou skejtovat.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Vole.
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    NOMAAD: no to sem ja :)
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    NOMAAD: tak se du trochu zahloubat do tvojeho spisovatelskeho střeva
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Kdyby byl zajem tam muj kamos ma na prodej nekolik kusu Novozelandske speciality Ranger.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TSTONE: Hele neco uz par let visi na freeride.cz(dva clanky z Chile)Taky mi tam vyslo cosi o lonskem japanu.V priprave je letosni Chile(tentokrat ale v lyzarske sekci,bo jsem trochu konvertoval)Taky na idnes neco vyslo....
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    RODWY: Kdo distribuuje? a tak unwraping video a prvni pocity? Před pár lety když sem poprvé na karakoram koukal tak mi to přišlo jak sen ... pak se hodně posunulo všechno ale pořád si myslim že ty jejich vázka jsou hrozně dobrý a hrozně předražený
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    NOMAAD: Tak nedělej a šup článek někam.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    RODWY: Vsechno dobry mista...Specialne bych vyzvednul Nevados de Chillán.Velke backcountry,super prudky svahy,horky prameny zprostreb zaveji.Moc jsem si to tam uzil.A Volcan Villarica s pohledem do krateru aktivni sopky(naposled na jare)A Corralco se svou novou lanovkou skoro az pod vrchol...A vlastne cela ta zeme je raj....
    RODWY
    RODWY --- ---
    TSTONE: ceska distribuce.)
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    RODWY: kolik ti napalili clo?
    RODWY
    RODWY --- ---
    už je doma:)
    RODWY
    RODWY --- ---
    Top 5 Splitboarding Zones in Chile | Teton Gravity Research
    http://www.tetongravity.com/story/snowboard/top-5-splitboarding-zones-in-chile
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Prodám kompletní splitboardovou výbavu kromě prkna a hůlek.Vázání Spark Afterburner s novým bezpinovým systémem Tesla,stoupací pásy Voilé s tailclipama Spark,Voilé interface,Voilé desky pod normální vázání, Voilé crampony,noseclipy Karakoram i Voilé,Karakoram interface Klipy a dalsi nezbytnosti.Vse za polovic oproti ofiko cenám,kromě vázání.To je nové a proto za 9000Kč.Fotky pošlu zájemcům.
    RODWY
    RODWY --- ---
    Největší přehled splitboardových vázání 2015 - Vybavení do zimních hor - Skialpinisté sobě
    http://www.tulenipasy.cz/vybaveni/20725-nejvetsi-prehled-splitboardovych-vazani-2015/
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Tak ještě jednou,snad neotravuju:vybavení na splitboarding,vše kromě prkna samotného a hůlek.Karakoram clipy,nové vázání Spark Afterburner,pásy Voilé,nové Spark tailclips,Voilé interface,Voilé desky pod normální snb vázání,Voilé crampony k deskám,nebo k pinovému vázání.V případě zájmu se ozvěte do pošty.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam