• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja mam teda v sezone dnu min, ale mne zatim drzi G3/Burton treti sezonu, lepi uz hur a lepidlo zustava na tom oddelovacim igelitu a mam pocit ze prave po tom skladovani :-) ..o novem lepidle zacinam uvazovat a nemuze na to tvoje lepidlo na skluznici mit vliv i stav skluznice?
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    CYRIL: tak taky jsem je soupnul do cizi lednice,neb jak vis s moji lednici to je podobne jako s tou tvoji:)
    RODWY
    RODWY --- ---
    CYRIL: me to novy lepidlo funguje lip nez original:)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    RODWY: to ti taky moc dlouho nevydrzeli... mas g3? 2 roky na pasy nic moc teda

batoh na jarnim slunicku a podobny rady sem v praxi malokdy videl ze by bylo realny nak dodrzovat...
    pasy v prubehu dne nevysysis skoro nikdy.

NOMAAD:skladovat v lednici pres leto neni bohuzel pro me realny...

... nevim jestli it zas do G3 nebo koupit obnovovaci lepidlo nebo ty novy nano pasy.... obnovovaci lep stoji 50eur a sem k tomu skeptickej musi drzet jak novy aspon min sezonu aby se to vyplatilo...
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Me se to na G3 taky stalo,od ty doby davam na leto do lednice a cau.
    RODWY
    RODWY --- ---
    CYRIL: nejde jen o mimosezonu,ale treba batoh na jarnim slunicku atd!
    problem je,kdyz je ulozis a nejsou dostatecne suchy.)

jinak me po dvou letech zacalo degradovat a po 2,5pul jsem dal radsi novy lepidlo
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    RODWY: jak skladujes ty?
    RODWY: ?
    RODWY
    RODWY --- ---
    CYRIL: pripadne G3 pasy za VOC
    RODWY
    RODWY --- ---
    CYRIL: to je skladovanim pasu.)
    mam novy lepidlo na prenosne folii,kdyby jsi chtel...
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    G3-Burton . 170eur / 2015-2016 / cca 45 dnu za sezonu celkem 135cca skladovani-srolovany v pytli ve skrini, nic spesl / ...lepidlo na skluznici vymena nutna
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    co si tu udelat takovej prehled jak dlouho vydrzej pasy nez kupujete novy... zkratka zjistit jejich spolehlivost a zivotnost...

me se na burton G3 pasech rozteklo lepidlo a zustava na skluznici. u jinejch pasu sem se s tim nesetkal a chci zjistit jestli to byla spis vina skladovani pres leto nebo konec zivotnosti... posledni sjezd lonsky sezony v klidu a prvni sjezd letos byl uz s lepidlem na skluznici,,, pripadne pouzivate nekdo ty bezlepidlovy vakuovy nano super hi tech? na splitboard? nebo i na ski turing?

typ,znacka,vyrobce , cena ... / rok zakoupeni ... / ... pocet dnu pouzivani za rok cca a skladovani pres leto. / celkovy stav

snad to takle dava nejvic smysl...
    ZAHRADKEE
    ZAHRADKEE --- ---
    Splitboardové kempy na Slovensku!

JARDAK
    JARDAK --- ---
    MAESTRO_007: ja si kupuju goratex dakine, s vnitrni rukavickou a kozenou dlani. nad nima jsou celokozeny ktery urcite vydzi dyl, ale nejsou s vnitrni rukavici a zrejme s ni tedy neni pocitano. ja ty vnitrni rukavice nesundavam a bud jdu v nich a nebo oblecu na to velky. splita skladam ve velkych a pripadne sundam a upravim v rukavicce. takhle mi nikdy ruce nemrzli.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    hosi nejaky tip na poradne rukaviceve do minusovyh teplot ve kterych slozim splita? :-) ...asi bych si predstavoval palcaky s vnitri rukavici ve ktere se da taky fungovat, ale necham si poradit
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    Podle mě ještě celkem zajímavá bota je Nortwave Domain CR. Ale nikde jsem je v reálu neviděl.
    northwave domain cr splitboard boot
    https://www.youtube.com/watch?v=LWoLvNhAtoI
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    RODWY: mas pravdu, nebyl to Zezula ale jakysi Supersklep a uz je nemaji...
    Obuv na snowboard ThirtyTwo Jones Mtb (black/yellow)
    https://supersklep.sk/i245855-obuv-na-snowboard-thirtytwo-jones-mtb-black-yellow#42
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    RODWY: U Deeluxe je pruser velikost, XVe a XV starsi modely nebyly stejne velke boty ani u stejneho cisla (zkouseno loni u Oty). Ale ta cena je v ramci moznosti paradni.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    Btw kdyby někdo využil crampony Karakoram, mám doma jedny fungl nové, co nevyužiju. Nechám s hodně velkou slevou.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    RODWY: na to jsem ted koukal, tak kdo se odhodla jako prvni :)
    RODWY
    RODWY --- ---
    taky pekna cenofka
    Deeluxe XVe online kaufen bei Sport Conrad
    https://www.sport-conrad.com/produkte/deeluxe/xve.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam