• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Studnicni hora, tez dnes.

JARDAK
    JARDAK --- ---
    Kamenec, Harrachov dneska

KUHL
    KUHL --- ---
    NAILER: tak to netusim, kdes byl :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    KUHL: dneska nebylo rozrytýho nic a v lese dostatek :-)
    KUHL
    KUHL --- ---
    VIRUS31: byli jsme vcera, a sjezdivky uz dost rozryry, v lese zase malej podklad. Ale stejne to bylo fajn :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Dneska v Jankach big day.. 30 cm prachu.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---

VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    6KRTEK6: Dej pls trochu info k Lyse hore. Odkud jsi slapal, kudy pak jel dolu? Ad cerna hora: parkoviste hofmanky a pak nahoru po sjezdovce. Na freeride lesem tam jeste v sobotu nebyl snih, minimalne ne ve spodni polovine. Na sjezdovce / pod lanovkou untracked pow.
    6KRTEK6
    6KRTEK6 --- ---
    ahoj , chystam se v patek vyrazit nekam za prasankem, minulej tyden na lyse hore byla pohoda - malo lidi a snehu celkem dost, tak bych mozna zkusil tu cernou horu, ale neznam to tam nejake tipy kudy tudy... diky
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Po konzultaci s pocasim a mapou jsem nakonec skoncil na cerny hore. Cca 20 cm nesjetyho prasanu, freeride pod lanovkou dobrej, lidi na sjezdovce malo. Nahore u gondoly naval sankaru a jinech turistu.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---

PHOB
    PHOB --- ---
    MAESTRO_007: akorat na pradedu vicero lidi (vevnitr) a dobry smazak
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    MAESTRO_007: Oka ) diky za tipy, mrknu na to do mapy.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VIRUS31: ma byt pekne a o vikendu tam bude dost lidi. ale spis pesich turistu a na tech sjezdovkach se moc bobovat neda :)

skialpinistu asi taky bude dost.... klasika je pojezdit sjezdovky, ty na Vysoke Holy nejsou ale moc prudke + vsechno okolo. My jezdili z Petrovych kamenu pres cestu dolu do potoka ke kotve. To je super kdyz to neni rozjezdene. Pak se chodi i na Praded a jede se dolu okolo chaty Barborka zas do potoka, ale dole v lese hodne stromu popadanych. Sli jsme i do Velkeho kotle, ale byla mlha, tak jsme to otocili a nejeli ho. Je to tam silne lavinozni a nebezpecne, ale ty boky by asi sly .) ..to pro zacatek asi staci :))

auto nechat na parkovisti Hvezda dole a jet nahoru busem (pozor na nejaky limit 60 lidi nebo jak to ted je) nebo zaplatis vjezd 500,- a jedes nahoru autem az k Figure, jinak se to ani neda :)

Pokud te bavi skitouring tak se pry uz da jit na lyzich z Karlova p Pradedem pod modre turisticke az do Velkeho kotle a nactes teren a vylezes nahoru. Ale je to dlouha prochazka.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    MAESTRO_007: hezky ) .. neznam to tam. Das plz tip kde nechat auto, kde nastoupit na cestu nahoru a kudy to pak sjet? Predpokladam ze o vikendu bude na sjezdovce mrda bobujicich rodin.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VIRUS31: Praděd kydlo pěkně. Nikde nikdo. Ideální .)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---

VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Vypada, ze v CR neco konecne spadne.. vyrazite nekdo nekam o vikendu?
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    diky moc za tipy. ted jeste najit nejaky obchod ktery mi neco podobneho ted proda. sedim ve vidni. 1.1. mam jet za kamosem do innsbrucku. rakousko ma lockdown.

napad dvou vrstev se mi libi, uz premyslim nad nouzovkou, jakoze zimni spandex na kolo a pres to nejaky vodovzdorny. dnes po praci jeste doma prohrabu skrin. ja sem fakt debil, ze jsem loni ty zbytky vyhodil nez jsem koupil neco noveho.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    AUDIAC: strih je stejnej asi - regular / rovnej a priblizne stejne sirokej na konci i zacatku nohavice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam