• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    SUVA_: Díky, za neocenitelné info z terénu... Právě dost přemýšlím že do něj půjdu...
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Ten step locker jde i na spark, ted jsem ho tam dodelaval.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    MASTEJ: Kamos si ho ted poridil a je s nim spokojenej, ale je to prvni sezona, takze vydrz soudit nemuzem. Kazdopadne je nadsenej, ze i ve walk mode se da uchytit pata, takze se s nim lip "lyzuje".
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    NAILER: jak jsi to zlomil? Nebo spis pri cem se to stalo?
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    kdybych kupoval pro sebe a koukal po Sparku, tak určitě volím Surge. ALe zatím jsem naštěstí spokojenej s Plumem
    NAILER
    NAILER --- ---
    TOX_MAS: Mimochodem, volil bych od sparku rovnou ty tužší vázání. Doteď jsem jezdil Magneto (vysoustruženej base plate) a po zlomeni base plate jsem tam dal baseplate z Afterburneru a paráda. Už pár let jsem si říkal, že bych chtěl nějaký tužší vázání na splita, že to je komponenta s neúměrně vysokým flexem proti zbytku gearu, teď se to naprosto luxusně za pár kaček srovnalo.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    z nějakýho důvodu jsem ho teď při hledání vázání pro přítelkyni vyloučil a ty recenze od Nailera v linku níž taky nejsou nic moc ... u nás to nakonec dopadlo na Nitro Vertical (Spark Arc všude nedostupný), včera jsem ho montoval na prkno a vypadá skvěle. Doufám, že se osvědčí i v terénu, uvidíme o víkendu :)
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    Čaune... Nemá někdo náhodou zkušenost s split vázáním od K2? Funguje to? Brát, nebrat? Díky
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    OT_: no to je taky nevyhoda;)
    OT_
    OT_ --- ---
    ZSIS: nj, ale cena 40 litrů? omg.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    VIRUS31: kdyz jsem predloni byl na vikendu se splitboard-camps.at, tak "coach" druhe skupiny, Gerwin, ten salamon pouzival a dost si to chvalil. jestli si spravne vzpominam, tak podle neho vyhoda uzsiho prkna pri vystupu a lehciho prkna pri vystupu (sice to zavazi je v batohu, ale noha ho opakovane nezveda a nepoklada) prevazuje nevyhody vicedilne konstrukce.
    DABE
    DABE --- ---
    kamarád prodává, kdyby náhodou...
    NOVÝ Splitboard Cabin Northern light 158 + stoupací pásy zdarma – Winter Sports – Ostrava | Facebook Marketplace
    https://www.facebook.com/marketplace/item/619948139341094/
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    VIRUS31: čtyři díly se mi zdá jako slušnej potenciální pain in the ass a když už, tak nechápu, proč to rozložený furt má formu splitu, a ne normálních lyží... kdyby to cestou nahoru fungovalo jako regulérní lyže, tak to je imho zajímavější
    NAILER
    NAILER --- ---
    VIRUS31: Hele nevim, týpek má gorby gap.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Zajimavej split.. https://www.salomon.com/en-cz/shop-emea/product/premiere-20.html

Dobry pytliky na baleni pasu )
    Test Splitboard Salomon Premiere SLab
    https://www.youtube.com/watch?v=YvsyE-2kuzg
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    TOX_MAS: za me rocker prlno jako split vubec...na tvrdym traversu clovek dost zkusi s takovym prknem
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    tohle se mi zdá jako super bargain, kdyby si někdo chtěl udělat před Vánocema radost :)

LIB Orca Split, 40 % z ceny dolů, za mě krásný prkno a moc jsem ho ve slevě neviděl.

Lib Tech Orca Split Snowboard Men's Splitboard Travis Rice Freeride 2022 New | eBay
    LIB Tech Orca Split Snowboard Mens Split Board Travis Rice Freeride 2022 NEW | eBay
    https://www.ebay.com/itm/363318082681?hash=item549771fc79:g:6iYAAOSwIStgSMLp

Kdybyste někde zahlídli holčičí desku (ca. 153 cm) nebo i komplet za lepší cenu nebo vázání Spark Arc S (w), budu rád, když sem (nebo pm) dáte vědět. Díky.)
    NAILER
    NAILER --- ---
    11.5 k je fakt super deal.
    NAILER
    NAILER --- ---
    VIRUS31: Za stejnou full price (vidím 14490 Kč)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam