• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: Tywe tak to že ten telefon je za cenu škodovky ferrari jsem snad ani psat nemusel KURVA ne :)? Mimochodem člověk, ktery zalozil tohle auditko ho udelal kvuli mne, protoze z nej sere brykety jako ja NEASI! - hodim!
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: imho stejný jak ten kluk z Blanska, v čem je rozdíl krom toho že máš dopravu na reklamaci do číny zdarma? akorát už to je pořešený ve VOP jako smlouva o objednání věci, což je v pořádku.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: přečet sem až ted. hele v pohodě, nemusíš to brát zas tak vážně :)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: tak se na to radši vyser, vidim že s tim máš nákej komplex.

    Hod tam radši tohohle borce, prej na mi3 bude mít nejlepší cenu :)
    http://josil.cz/

    Jinak ještě koukam na tu výměnu kus za kus, o tu původně šlo, píše:
    ,,Výměna probíhá zpravidla kus za kus. Nicméně při případné reklamaci kontaktuji prodejce a
    zajistím bezproblémový průběh."

    přeloženo - žádná výměna kus za kus, pošle to čínákovi a ten ho bude prudit že to dá opravit, že telefon je opotřebený a už by ho znova neprodal. Tvůj moravský přítel ho bude přesvědčovat, že půjde refubrishing, za což mu čínan nabídne zaslání nového, ale musí uhradit 100$ poplatek, což samozřejmě chtít nebude, takže se bude čekat na opravu, bude to delší než čínan řikal, stále bude slibovat, zákazník bude nervozní, nadávat až mu radši pošle novej na svoej náklady/pošle ho do háje (záleží na jeho serioznosti,počítam že bude ok když má tvoji referenci). zjistí že se mu to nevyplácí a sekne s tim/sebere prachy a sekne s tim.

    Jinak kde máš záruku že i kdyby tady byl servis, bude opravovat founy s čínskym IMEI a ne jen ty prodané v Evropě? dělá to tak víc společností.
    Nevim jak lidi, ale já si Xiaomi koupil díky výborný ROMce, pravidelným aktualizacím, výkonným HW a super velikosti displeje. To že má poruchovost docela OK, cca jako Samsung je taky super, ale pořád je to 5%.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: Mimochodem tohle mi prijde jako totalni HALUZ, protoze v ten moment si s tebou IMHO muzou kdukoliv pravnicky vytrit prdel...

    Záruka: Poskytuje čínský prodejce (1 rok - více). Zboží je před odesláním z Číny technikem vybaleno a lokalizováno do češtiny, tudíž není vedeno jako nové ale bazarové.
    Zajímá mě více
    Záruku 1 rok poskytuje čínský prodejce, veškeré reklamace za Vás jako zprostředkovatelé Vašeho nákupu zdarma vyřídíme, odešleme a zaplatíme.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: snad už jsi spokojenej :)!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: Víš proč si všichni ty telefony kupujou/li (včetně mě)? Protože nejsou skoro poruchový a že věří, že se na nich nic nestane a že do tý dobý tady bude snad nějakej servis...ale nedelá mi to zádnej problem, hodim to na nastenku vcetne harek trade :)!
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: ,,Na telefony se vztahuje mezinárodní záruka 12 měsíců. Případnou reklamaci upltňuje kupující jako vlastník. Náklady na dopravu zboží k reklamaci hradí v tomto případě vlastník v
    obou směrech."

    Můžu se zeptat kde ta mezinárodní záruka jde uplatnit? V kolika zemích třeba?
    Jako pokud to chci na hokus pokus a věřim že se s founem nic nestane, tak asi ok, ale když cokoli tak si platíš poštovné do Číny sám (v obou směrech píše), takže z 500 Kč se dostáváš na mnohem mín, ne-li do záporu.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: za 500 máš novej kryt - už skoro sklenenej
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: nemám z toho ani korunu, kdybych z toho něco měl mít, budu tlačit můj account na ibuygou
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: lol, dyt je to jen 500 Kč rozdíl. tak to jo, maj to předražený sorry :D
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: hele mě je jedno že z toho něco máš, ale tlačit jen jednoho čr prodejce, no nevim :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: Drahej ten od toho kluka je lacinější
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: tak ty bys v čr spočítal na jedný ruce. Byl to Laxi?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: Miui forum a člověk co je prodává.... A není to jenom Mironet
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: no tak vyměnit displej ti vzládnu i já (i kdyžu A660 to jde pěkně ztuha), repráček asi taky, ROm umíš přehrá i ty sám a cokoli navíc je stejně na výměnu za jiný kus. muj názor.

    psal si že xiaomi kus za kus, zdroj?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    FEDAJKIN: No tak mi řekni kde to servisuje když servis zatím nikde není zejo :)!
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    FEDAJKIN: pul kila za 2.5k
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: no to záleží z mý zkušenosti spíš týdny dva, když se to nezasekne na čínské celnici. nemáš záruiku že to dojde, nemáš potvrzení že si to někdo převzal. posílat takhle každej den 10 founů, měl bych dost staženou prdel.
    Každopdáně 30 dní - berme to nejlépe jak to může vyjít - zákoš ti pošle, řekneme za 2dny to máš, odešleš další den, balíkem řekněmě 10 dní, čínan pošle DHL 3 dny zpět. Sečteno, čínan má 13 dní na to aby to poslal do servisu, tam to opravili a poslali zpět. Nemožné. Nevěřim že to Mironet posílá do Číny, leda by mu to měnili kus za kus, ale vzhledem k opotřebení telefonů by na takovou dohodu těžko přistoupili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam