• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    F89
    F89 --- ---
    BOBULIX: nejspis to bude problem, co ma hodne lidi z nas. Ja taky. Nekde na foru je navod, kdy si musis stahnout apku DisableServices a tam zaskrnout jednu moznost. Jen ti to ted nereknu z hlavy, zkus to profiltrovat tady nebo primo na miui.

    Kazdopadne me to zlobi i s timto zpusobem "opravy". Prestane jit sluchatko, nekdy staci restart, jindy musim obnovit zalohu.. jak kdy no.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    [MiPhone Manager] The Official English Mi PC Suite Released! Download Here! - App - Xiaomi MIUI Official Forum
    http://en.miui.com/thread-92720-1-1.html

    Phone manager v angličtině..
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Na Mi2s mi přestalo fungovat sluchátko. Nejspíš HW problém. Vyměňovali jste někdo?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Za me teda zatim nic moc, zbozi na webu skladem, 4 dny od zaplaceni a zatim nikde nic, ani email ze odesilaji, a jelikoz na webu se neobjevilo tracking number, tak hadam asi jeste maji Vanoce. Takhle bych to cekal v pripade, kdybych to kupoval v Cine...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    TRAZE: super, díky moc za info :)
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    WOJTISHEK: nakup probihal jako z ceskeho eshopu. odeslano pres zasilkovnu a doruceno na druhy den kuryrem in-time. cena byla konecna vcetne dopravy za cca 82 kc. fakturu v baliku nehledej.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    TRAZE: a co veškeré ty zprávy o poplatcích, daních, atd? jak je to s cenou, která je uvedena jako prodejní, za dopravu a co ještě k tomu dalšího připočítají?
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    WOJTISHEK: uz jsem to testnul. do dvou dnu byl telefon doma. vsechno v poradku.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    už jste někdo nakupovali na Xiaomiforsale? nějaké zkušenosti?

    po přechodu MI2S -> Nex5 -> P7 bych rád zase zpět k výkonu...:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RUM: podle me fish eye se ti omrzi na fotkach tak za den, a normalni fotku s tim proste neudelas. Misto hledacku muzes pouzit mobil pres wifi (teda jestli to Xiaomi kamera bude umet podobne jako treba SJCAM, videl jsem jen nejakou vagni specifikaci zatim).
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    RUM: Gopro má digitální zoom, takže si můžeš nastavit defacto tři ohniskový vzdálenosti. Ale netuším jakej to dělá soudek při těch užších pohledech. Na fotky to ale moc není, podle mě. Bez hledáčku se to blbě rámuje.
    RUM
    RUM --- ---
    trochu OT: vlastníte někdo nějaké go pro? uvažuju o té xiaomi kamerce, ale spíš kvůli těm fotkám, protože mi příjdou často fakt zajímavý, jak je to přes to rybí oko jenže s tím se asi nedá fotit klasická širokoúhlá fotka že?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    tak jsem si rozbil displej u MI3. rupnul komplet, osklivej pavouk na nem. objednali jsme z xiaomishopu novej (s digitizerem) a po namontovani displej porad nebezi. teda, sviti, ale dotyk nefunguje. nemate nekdo tuseni, cim to muze jeste byt, nebo jestli to jde jeste spravit?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VLAKODLAK: Ok, strejda google poradil, teď druhej problém, občas spadne launcher ale hlavně, občas spadne připojení k síti na SIM1, kde mam tmobile a data a ptá se na PIN (předpokládám že to je ten accident, kde mi to mokee rovnou spadlo), čim by mohlo být to?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Vrátil jsem se z mokee (nějak se mi zase rozbil při aktualizaci, tak na to prozatim kašlu) na miui (vrátil jsem tam i jejich recovery) a telefon nějak už není rootnutej(nemůžu třeba podtaktovat), někdo nějak poradí co s tim? děkuji :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TOOMIX: no jeste bych si pockal na testy, aby to nebylo jako jinde, ze 60fps je 30fps se zdvojenejma frejmama... Zajimavy je teda rikat tomu sport, a nemit k tomu jedinej drzak, mozna proste jsou natvrdo kompatibilni s GoPro, a vzhledem k obri nabidce chinskejch lacinejch setu to neresej?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    EAT_ME: 1080p 60 FPS, h.264 a podpora 64GB microSD za 90$? To vypadá docela dobře
    EAT_ME
    EAT_ME --- ---
    Co říkáte na novou kamerku?
    Xiaomi Yi Sports Camera Unboxing at ibuygou.com
    https://www.youtube.com/watch?v=zvLknOWaqP4
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CEEFA: ROzhodne zkus reklamovat..
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    dneska jsem si vsimnul na zadech svoji mi3 docela slusny boule, predpokladam ze se mi nafoukla baterka, coz jsem teda po 9 mesicich opravdu necekal - nemel nekdo podobnou zkusenost?
    chapu ze to li-ionky obcas udelaj, ale cekal bych to tak po 3 letech uzivani minimalne a ne po necelym 3/4 roce
    tak sem zvedavej jestli mi to uznaj jako reklamaci, na baterku je snad jenom pul roku, ale myslim ze ten pulrok by se mel vztahovat na kapacitu a ne ze ti baterka znici zadni kryt, trochu se ted bojim i nabijet abych treba nevybouch
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam