• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    FARFELOO: Právě že už to hlásí, že v úložišti je třeba jen cca 20MB. Takže po vymazání cache se uvolní fakt jen zlomek, třeba jen dalších 50MB, takže se provede pár aktualizací a pak se to zase zarazí s touhle hláškou. Fyzicky tam prostě ta paměť už není, pokud můžu věřit cleaneru. Ale nechápu to, myslel jsem, že aktualizace prostě přepíše původní alikaci (nebo její části), takže prostor, který zabírá, je +/- stejný, takhle to spíš vypadá, jako když se to přikopíruje navíc k původní aplikaci a ukousne prostor v paměti. Takže play store zmatený není.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SUN_VU_KUNG: pokud cleaner hlásí, že telefon má dostatek paměti (větší než velikost té aktualizace), tak bývá problém v cache play storu. Vymaž veškerou cache storu a mělo by to jet. Taky se mi to stalo...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Mi2s a cca po roce hlásí nedostatek paměti v úložišti - aplikací mám řekl bych průměrné množství, dlouho jsem neinstaloval žádné nové, ale tohle hlásí při snaze o jejich aktualizaci. Moc to nechápu, i kdyby každá nová aktualizace byla o trochu větší, tak to přece nemůže zašvihat všechno. Přijde mi, jako by tam zůstával někde skrytý balast a ty aplikace bobtnaly. Vzhledem k absenci slotu pro externí SD kartu nejdou ty aplikace ai přesunout/odkazovat. Řešil tuhle situaci někdo? Nic odinstalovávat nechci, všechno +/- potřebuji a ušetřené místo je jen v řádech MB.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Takže bez CM už ani ránu. Budou mi chybět fičurky jako kolikrát zvonil ten co se nedovolal, ale jinak pecka. Svižný, opravdu změna k lepšímu...
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    ERVIN: root na miui6 uplne v poho, jen je to o neco krkolomejsi. povolim root, pustim apku ta si rekne o root prava, dam povolit a apka stejne nejde. vlezu do opimalizace, root a zde "visi" pozadavek na root u aplikace, kde to rucne povolim. pak uz aplikace normalne bezi.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ERVIN: pozor je to case sensitive
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    AHA! Takže externí SD je myšlena interní paměť telefonu... :-/
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Když už se mi na fóru podaří vyšažit správnej update package, dostanu se do Recovery, najede to na 99% a spadne, že to nemůže najít update.zip, načež mě to vyzve, abyhc update přjmenoval na update.zip a dal to rootu SD karty, když tak udělám, děje se stále totéž...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Tak už si přijdu jak úplnej trotl. MIUI 5 měla Root práva od začátku a v MIUI 6 to nejsem schopnej zprovoznit, podle všech návodů, do Optimalizace -> Povolení -> Správa root a tam není nic a nelze tam ani nic přidat... Kde dělám chybu?
    RUM
    RUM --- ---
    ERVIN: děkuju. stejně teda nevím, jestli do toho mám jít, když čtu ty rozporuplné reakce na miuios.cz.

    jsem takovej kokot, že jsem zkoušel to nový MIUI5 :-) to co jsem tam měl předtím šlapalo jako hodiny, ale jsem prostě šťoural, co rád zkouší nový věci
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ERVIN: cokoliv koupenýho pak jen stahneš, jakýkoliv bankovnictví nebo i nyx znovu autorizuješ
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Ještě takovej dotaz. Mam nějaký koupený appky a mam některý (jako třeba bankovnictví) "připnutý" k zařízení (jakože autorizovaný nebo jak to popsat) po změně systému existuje něco jako restore purchase?
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    ERVIN: Mokee je lehce upravený CM s nějakým tím asijským balastem navíc. Není to tak čistý. ;-)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    VLAKODLAK: Podle Wikipedie je Mokee postavený na CM... takže to je asi fakt jedno...
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    VLAKODLAK: Nahoď si Lolipop CM. Je to stabilní už od Releasu 1.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    FEDAJKIN: Cítil jsem se více jako doma :) a správa RAM mi přišla lepší, na miui mi věčně padá samotný launcher.

    Btw ani na webu miui už nejsou funkční odkazy na gapps a nějak se nevyznám v těch releasech co dělá mokee, nemá někdo někde ulitou kombinaci tohoto, kdo by byl ochoten to někam upnout? Děkuji :) lolipopu stále nějak nevěřím i když jde o oficiální release :)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Ano, CM pro Redmi 1S je lepší než MIUI. Je rychlejší, stabilnější a má lepší podporu. Zvláště po vydání MIUI6. Já jsem kupoval telefon také, nikoliv pouze kvůli MIUI, ale to mi nebrání přejít na lepší systém, že jo. Momentálně jedu na verzi 5.1.1.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Ja teda Xiaomi mam prave kvuli MIUI:)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    FEDAJKIN: Nevím, někteří to tu tvrdí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam