• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    TOMAN
    TOMAN --- ---
    TOMAN: Update - po poradě na pár fórech jsem jim poslal výhružnej email, že pokud reklamaci nevyhoví tak si nechám udělat posudek od soudního znalce na elektroniku a budu chtít vrátit peníze včetně nákladů na posudek a když ani pak nebudou ochotný to vyřešit tak půjdu do občanskoprávního sporu.

    Načež mi druhej volal nějakej jejich manažer a sáhodlouze se omlouval, že k takovéto politováníhodné situaci dochází jednou, maximálně dvakrát za deset let a ve finále mi dali úplně novej telefon.

    Když si představím kolik lidí se na to vykašle s tím, že jim to nestojí kvůli pár tisícovkám sáhodlouze řešit a nechaj to bejt tak je to smutný. Takže se nenechte odbýt!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ohledně xiaomimobile doporučuji obezřetnost. nemohu otevřené říct víc. kontrolujte co je v protokolu při příjmu do opravy, trvejte na správném vyplnění. v obchodě před předáním si udělejte foto přístroje pokud máte tu možnost.
    SHARKSYK
    SHARKSYK --- ---
    Zdravím :)
    Nemal/nemá niekto problém so xiaomi redmi 2, že mobil sa neustále odpája od siete? V podstate tak 6x za deň po odomknutí chce mobil PIN na sim-karty (dual sim, mám tam jednu od O2, jednu vodafone) čo je dosť blbé keď odpojený nie je dostupný. Prípadne sa mi stalo, že sa dlho tváril akoby na sieti bol, no sms ani hovor nedokázal sprovozniť, pomohol až reštart.
    Nevie niekto ako to riešiť?
    Vďaka.
    KEL
    KEL --- ---
    SIRLOON: Za mne mohu doporucit. Zvlast posledni upgrade uz slape naprosto paradne. Treba fotak je uplne bozi. Donedavna byl obcas trable s tim jejich browserem (ale uz par tydnu bez preoblemu) a pak s navigaci, ale tu jsem zkusil jen jednou a to se pak seklo. Takze to nemam ozkosuene, zvlastne po poslednim updatu.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    SIRLOON: Za dva dny zatím ne.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DARUMA: zadne problemy ve funkcionalite si zatim nenasel?
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    SIRLOON: Rozvést co? :-) Poslední verze V6 s Xcelerate Kernel má zatím nejlepší multitasking co kdy měla a výdrž baterie je také slušná.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DARUMA: prosim rozvest :) docela uvazuju o upgradu, ale moc referenci na V6 sem zatim nenasel
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    ERVIN: Teď to vypadá, že z V6 pro Redmi 1S se opět stal použitelný systém. ;-) Vyšel Xcelerate Kernel a s ním to jede bezvadně včetně výdrže baterie.
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    TOMAN: ja teda u nich reklamoval mi3, u ktery se mi nafoukla baterka, vsechno k my spokojenosti vyreseno behem dvou dnu, zadny arogance jsem teda svedkem nebyl, naopak mi prisli dost ochutny - takze docela cumim

    jinak na neuznanou reklamaci je nejlepsi nechat si udelat posudek soudnim znalcem a pak to resit
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    kratky update, flashnuto přes miflash, dunguje, ROM 22_5_2015, telefon je sviznej, 5 minut v nem litam, necham ho byt, standardne zhasne displej, po trech minutach aktivuji tlačítkem napajeni, rozsviti se displej, dunguje svizne, zadny problém, pak opet necham v klidu, chci zapnout znova, mrtvej homolka...n krat s enormalne zapne (aktivuje displej stisknutim tlačítka), n krat mrtvej, bud cca 20 secs zapnout tlačítkem napajeni nebo vyndat zandat baterku...:-(
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Jak to ctu tak zlate ibuygou.com
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Ahoj :-)
    MI2S - koupeno manželkou pres aukro od nejakeho překupníka, kteremu zrusili ucet pro prilis velke množství negativnich hodnoceni..reklamace nemozna...od pocatku se vypina, pomuze jen vyndat a znova nandat baterii, pak praskl displej, koupen novy, nekde v cechach, cca 1.800 czk, vymena, tyden OK, nevypinal, displej dungoval, pak se zacal vypínat-dvojim zpusobem, bud jen tmavy displej a telefon nesel ovládat, ale mohl mi kdokoli volat, telefon vyzvanel,ale displej se nerozsvitil, takze nesel ovládat nebo druhy způsob, jako uplne na zacatku, celej mrtvej, ke konci uz 20x denne, pomuze jen vyndat a zandat baterku...ROM z 12/2013, update nedunguje, vždycky nahlasi vadny soubor(jedno jaky soubor tam je, ikdyz nahraji soubor, o kterem jini rikaji, ze je OK) - IMO spis HW problém, pokusim se ještě nejak prehrat tu ROMku, ale moc sanci tomu nedavam...
    Nejaky napad, nez se proleti proti zdi?
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    TOMAN: nebo čoi
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    PRUSATKO: druhy den uz ok, asi skvrna na slunci ;-)
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    NINE_OF_NINE: u slecny rano budik v pohode
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Po aktualizaci na 5.6.4 HongMi rano nezvonil budik,zacal rvat az po stisknuti power buttonu, nekdo s podobnym problemem?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SIRLOON: No, nemohu sloužit. Moje poslední zkušenost je cca měsíc stará, za ty čtyři weekly updaty s tim mohli solidně pohnout. Taky je potřeba zmínit, že jsem "jen" updatoval, možná kdybych jel z čistý instalace systému, taky by to bylo o něčem jinym. A v neposlední řadě jsem v rámci svýho softwarovýho fetišismu chtěl rovnou skočit na Lollypop...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ERVIN: no, kvuli praci potrebuju internetovou propust z pocitace do mobilu, ale android 4.3 bych potreboval vytahnout na 4.4. Trochu dilema...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam