• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SHIELDAZZ: ještě, že tam nakonec nedali to translucentní logo... ale i tak mi to přijde spíš jako knockoff, spíš než rival .:-(
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    Xiaomi’s first laptop is a Macbook Air rival that’s as cheap as $540 | TechCrunch
    https://techcrunch.com/2016/07/27/you-know-this-all-sounds-familiar/?sr_share=facebook
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Odvěká nevýhoda je pryč. Testujeme první Xiaomi s českým LTE – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...-je-pryc-testujeme-prvni-xiaomi-s-ceskym-lte/sc-3-a-1335097/default.aspx
    DYNK
    DYNK --- ---
    RADDINO: Da se to k nim i donest. Segra reklamovala snad trikrat nakonec. Pristup prej relativne v pohode, ale kvalita provedenych zasahu nic moc.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    neřešil tu někdo reklamaci mobilu koupeného přes xiaomimobile.cz? Moje Mi4 záhadně odešla a nechce se zapnout a nereaguje na nabíjení/PC. Mobil mám v záruce, ale co jsem koukal na web, tak se to musí někam posílat, tak jsem zvědav, co mi na to řeknou.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    TRIPLT: je to nejlepší poměr cena výkon a když testovali powerbanky v computeru, tak těm xiaomi naměřili nejlepší účinnost (tuším přes 80% oproti některým s 60% (rozuměj z 10000mAh dostaneš do telefonu 8000 a né 6000))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ja to nosim v batohu. mam tu 16000 a je to fuk. vydrzi fakt hodně a to i mechanicky.
    SWIST
    SWIST --- ---
    CEEFA: Nevím ani že jsou dvě verze.. těch 10 000mAh jsem psal "zaokrouhleně" mám taky 10 400mAh.. Podle mě ta váha hrozná není, dá se to nosit i v kapse.. Já normálně taky využiju jen 1-2 nabití, ale takhle velkou jsem bral kvůli čundrům a případému úbytku kapacity.. Teď mám v elefonu 4000mAh tak jsem zvědavý jak to dlouho vydrží.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Díky! :) 10000mAh bude stacit :)
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    jinak teda jsem si ted uvedomil, ze ja mam tu starou verzi - 10400mAh, takze ta vytka na velkou vahu mozna u tech novejch 10 000 uz taky neplati, ale to nevim...
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    TRIPLT: ta Pro ma usb-c, takze jestli nepotrebujes, bral bych tu obyc
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    TRIPLT: ja jsem megalomansky koupil 10000 a zahy zjistil, ze by mi pro my potreby samozrejme stacila i ta polovicni, ale tak clovek ma aspon rezervu, kdyby nahodou .)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Díky za info :)
    Uvažuji zda si náhodou nevystačím s 5000mAh, ale to už je asi o preferenci zda se rozhodnu pro skladnější krabičku...
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    SWIST: já mám taky tu 10000mAh cca tak rok, naprosto bez problemu - jedinej minus co bych si dokazal vymyslet, je vaha, ale to je u 10Ah docela ocekavatelny....
    pokles kapacity jsem nejak zatim nezaznamenal, ale je fakt, ze malokdy ji vybijim do nuly, vetsinou tak jedno max dve nabiti a pak ji zase dobiju...
    SWIST
    SWIST --- ---
    TRIPLT: Já mám tu 10000mAh asi 3 měsíce a zatím spokojenost. Poměr cena/výkon se mi zdá dobrý, plus malé rozměry.. Je otázkou jak se to bude chovat po delší době využívání. Přiznám se, netestoval jsem přímo kapacitu, ale 2000mAh baterku jsem minimálně 3x dobil určitě tipoval bych že snad někdy i 4x.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ahoj :)
    Nekdo vlastni zkusenosti s xiaomi power bankama? Popripade pokud muze nekdo nejakou doporucit... pomer/cena/vykon idealne...

    Díky
    ADM
    ADM --- ---
    SWIST: neni treba kupovat novy telefon, ta tvoje chyba s mistem vypada ze mas spatny partition layout nebo nejak spatne zformatovany (byly tam nejaky zmeny mezi verzemi MIUI ktery jsi patrne preskocil), ja to nepouzivam tak ti poradim jen obecne ze si tam musis nahrat nejaky to aktualni mi-recovery bootloader plus aktualni mi tools z PC ti opravi ten partition layout. pak by to melo jit flashnout.
    SWIST
    SWIST --- ---
    KORKMAZ: D9ky za reakci.. Já to nakonec vidím na RedMi 3 Pro, převážně asi kvůli baterce a doufám že ten hliníkový zadek taky něco vydrží. Většinou mi telefon nepadá, ale člověk nikdy neví. Ochranné sklo ale není špatný nápad, občas házím do kapsy s mobilem nějaké drobnosti a pár šliců má.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SWIST: Mě za ty 2 měsíce co ho mám spadl Mi4 na zem asi vícekrát než všechny předešlý mobily dohromady, asi kvůli větší váze a poškození téměř neznatelné. Ten hliníkový rám se zdá být fakt odolný. Zadní lesklý plastový kryt se sice strašně snadno poškrábe, ale koupil si si tam origo dřevěný a tam neni vidět skoro nic díky struktuře. Postupně se mi uštípávají okraje tvrzeného skla co jsem si nalepil na displej, ale od toho tam ta folie přece je. Zdá se tedy, že odolnost není vůbec špatná.

    Nebejt toho trochu náladovýho foťáku (hlavně v noci), občasných samovolných restartů (snad se vyřeší updatem) a absence slotu na SD kartu (musim se jen trochu brzdit s aplikacema atd.), tak jsem spokojen na 100%
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam