• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    AOTEAROA: jedine novym tematem, ale to zmeni barvy vsude
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Dá se nějak upravit nastavení barev v nativní appce na smsky? Asi ne. Jsem s ní jinak spokojená. Stáhla jsem si na zkoušku appku Textra, ale i když si tam nastavím nejmenší písmo, tak je pořád stejně obrovské.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    WOODMAKER: nastavení, notifikace, správa upozornění. Najdi appku a nastav.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Nevíte, jak udělám, aby mi nešly číst smsky, když mám zamčenej telefon? Na běžným androidovým místě to nemůžu najít. Dík
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: restart to vyřešil. Ale neobvyklý mi to příjde.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    :D sorry, za špatnou reklamu. Ten telefon mi zrovna začal vibrovat a vibruje a vibruje. Jen tak.
    SWIST
    SWIST --- ---
    MIKROM: jo tu jsem měl na mysli.. Už ji mám
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    SWIST: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zdenekhorak.mibandtools tuhle chceš. klasickej mifit je dobrej tak na kroky/spánek, tahle appka zvládne notifikace naprosto do detailů - notifikace na hovory/sms/aplikace podle lidí/skupin/textu_co_(ne)obsahuje_notifikace pro všechno vlastní batva v RGB..
    takže mám nastaveno zavibrování/modrou barvu na facebook lite, ale mám vyfiltrovaný notifikace typu někdo něco sdílel apd, takže mi zbyde pro zavibrování skoro jen to, že mi někdo píše.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Tak mi band 2 objednaný, dneska si pro něj snad i dojdu.. Na http://xiaomimobile.cz je teď za 1300,- Jakou aplikaci by jst mi k tomu doporučili? Jasně, defaultně Mi Fit a k tomu? Koukla jsem se že je nějaká česká asi za 50,- která je docela dobře hodnocená..
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: ale furt mě zajímá, co to.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MIKROM: jo, tak jsem to zase odinstaloval. Chtělo to po mně víc pozornosti, než ta celoobrazovková reklama. Teď to nechávám být a čekám na cm14
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    WOODMAKER: myslel jsem odinstalovat! :D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MIKROM: Zkusil jsem. O ničem extra to nemluvilo, uvidíme, jestli se to už nestane. Dík.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    nemate nekdo Mi Box Pro 4? nebo jinej, to je asi jedno, potreboval bych se trochu poradit jak tam kopnout google play
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    WOODMAKER: cleanmaster?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    prosim nemate zkusenost po poslednim updatu (zatim nevim na co, tel nemam v ruce) tchanovi prestala jit vpn. proste se nepripoji. vsude jinde jde.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    touchpal mam deaktivovanej a zrovna ... jako wtf :(

    MIKROM
    MIKROM --- ---
    WOODMAKER: touchpal je zlo, byla to super klávesnice, lepší než kdysi placená swiftkey od které jsem přešel, ale poslední dobou ji děsně kur*ěj p*čovinama jako zrychlení nabíjení, applock, občas celoobrazovkové reklamy.. Utekl jsem z5 na swiftkey
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WOODMAKER: hodiny doprava normalne nejdou, mozna by to slo nejakym patchem instalovanym pres twrp
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Prosim o radu. U aplikaci jako viber, facebook, instagram se mi nezobrazuji notifikace na nove zpravy nebo nove upozorneni na fb. Deje se to jak se to telefonu chce, tak jednou z deseti. V notifikacich mam u techto aplikaci nastaveno oznamovani vsemi zpusoby. Nevite nekdo co s tim ? Tel mi4s. Rom original ta co byla v telefonu pri koupi
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    RAINBOF: to v české verzi není galerie témat? Je to jediná čínská věc a nevadí mi, že je čínská, ale to, že po mně čas od času něco chce.

    A stejnej problém mám u té klávesnice (Touchpal 2016). Je to původní, jediná a výchozí klávesnice. A chová se dost egocentricky. Nedává mi na výběr - jakmile na ni omylem kliknu, chce po mně, abych klikl na tlačítko "accept", nebo něco podobného a objeví se v panelu nahoře a nejde žádným přirozeným způsobem odstranit. Musí jít do správce aplikací a tam to force vypnout.

    Ale dost nadávání. Tohle jsou maličkosti. Ten systém jede fakt dobře a jsem s ním hodně spokojený. Pokud jde jen o tohle, novou ROM tam hodím asi až později a pravděpodobně to bude kvůli MIUI 8.

    Nevíte náhodou, jak hodím hodiny doprava nahoru (jsou vlevo, chci to stejné, jako to mají všechny ostatní mobily), jak oddělám ze zamykací obrazovky ty velký hodiny, a jak dám na zamykací obrazovku ty malý nahoře, aby i na zamykací obrazovce byly na stejném místě, jako při používání?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam