poslední dobou se mezi většinou lidí, kterým jsem doporučila mobil od Xiaomi, stávají s mobilem divný věci, ale mně ne.
včera se to stalo už i mě, mobil s baterkou na cca 20 %, a když ho vezmu do ruky a chci odemknout displej, najednou to zhasne, bliká na mě červená dioda totálního vybití, a až několikátý stisknutí power tlačítka ten telefon probudí a začne se zapínat systém. strčim to do nabíječky (díky bohu jsem zrovna byla doma) a hlásí že se začíná nabíjet od 5 %.
jako WTF? kámoš tohle má, ale stává se mu to i na 80 % baterky... má ten telefon asi rok a čtvrt, ale já mám svůj Mi4c teprv od letošního léta.
DOTAZ - existujou nějaký šmírovací a vybíjející appky, tkerý bych mohla zkusit v mobilu popátrat a odinstalovat?
baterka se mi vybíjí od začátku nějak divně rychle oproti dřívějšímu Redmi 1, ale brala jsem to tak nějak jako daň za vyšší výkon. tohle mě už ale docela krká.
přemýšlím zda by se to dalo vyreklamovat, koupeno v létě na beryko.cz. potíž je, že bych asi radši prachy než opravu.