• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HARPER: oddělené nastavení jsem nenašel :( V apce WA žádné nastavení pro foťák není a v apce foťák je jen jedno nastavení.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    TOOMIX: Větší displej, vzhled (hodinky vs náramek), viditelnost na slunci (bip mají eink), ciferníky na bip, lepší čtení notifikací na bip.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SAKALICEK: spíš celý neoficiální MiFit ten řeší jak ten export, tamní pár dalších věcí. Bip mám přes půl roku a spokojenost. Jen měření nadmořské výšky je nesmyslné a tepovka je taková rozporuplná. Ale za ty peníze imho pecka.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    TOOMIX: jinak pro funkčnost je potřeba:
    -font s cz diakritikou
    -cz ciferník
    -MifitTcxExport / amazfit tools (nebo jiné app.)

    Xiaomi Amazfit Bip - MIUI CZ&SK
    https://www.miuios.cz/xiaomi-amazfit-bip-420/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FLUFFY: a štve mě, že za levno je jen ta ošklivá zelená varianta hodinek a černý stojí o 200kč víc. Přitom jde jen o barvu plastu
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FLUFFY: na tomhle mě vypekl prodejce na aliexpressu s Mi Band 3, napsal na balíček reálný ceny 28$ a 1$ shipping. Takže celníci, výpalný a nakonec jsem zaplatil asi o 30kč víc, než kdybych to vzal na Alze :)
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    TOOMIX: to se nevyplati, radeji vzit v nejakem normalnim obchode tady v Cechach - s dvouletou zarukou, doma za 2 dni. Takhle usetrena stovka - dve, s rizikem ze slovi zasilku celnice a zaplatim DPH + celni rizeni, to je blbost. Nereknu pokud se u neceho usetri tretina a vic.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SAKALICEK: na dx/geekbuying jsou za cca 66$ tak ještě pohledám
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    TOOMIX: ceny v PRCu se pohybují +- takto https://www.miuios.cz/kde-vyhodne-kupit-amazfit-bip-23113-150#p398114

    záleží na trpělivosti.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SAKALICEK: asi je vezmu tady, jsou levnější, než z aliexpressu (tam jsou kolem 80$)

    Chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit Bip | Xiaomimobile.cz
    https://xiaomimobile.cz/chytre-hodinky-xiaomi-huami-amazfit-bip
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    TOOMIX: za mě jsou BIP OK
    Dealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    [ SAKALICEK @ Dealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny ]
    FLUFFY
    FLUFFY --- ---
    TOOMIX: koupil jsem "Bip" drahe polovicce pod stromek, nejvetsi vyhoda oproti Mi Band je displej - transreflexni LCD = je dobre viditelny venku, a to i bez podsviceni. U Mi Band je ten OLED venku uplne na nic. A taky je na tom displeji videt daleko vic veci, ovladani je ne jen jedno dotyko-tlacitko ale klasicke tlacitko pro podsviceni/nebo spusteni dane funkce, a swipe + dotyk na displeji.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Přidám se k dotazu - Pokoukávám po Amazfit Bip. Asi dva týdny jsem testoval Mi Band 3, než jsem ho dal tátovi k Vánocům. Přemýšlím, jak moc velký posun ty hodinky jsou, kromě toho, že mají GPS
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    MODRAPUSINKA: Které?
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    Ma tady nekdo amazfit hodinky? Diky
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    QUIP: Diky, tak nakonec se mi to povedlo skrze ten MiFlash a nahrala se mi tam tahle verze: hennessy_images_V9.6.1.0.LHNCNFD_20180620.0000.00_5.0_cn_bd34f81de6. Akorat je to castecne v Anglictine a cinstine. Doufam ze dostat do toho cestinu bude snazsi.
    QUIP
    QUIP --- ---
    FIKOTEK: Me ten MiFlash nikdy moc dobre nefungoval

    Musel by sis stahnout TWRP https://twrp.me/Devices/Xiaomi/
    Nevim, jakou verzi Redmi Note 3 mas
    Xiaomi Redmi Note 3
    https://twrp.me/xiaomi/xiaomiredminote3.html
    Xiaomi Redmi Note 3 MTK
    https://twrp.me/xiaomi/xiaomiredminote3mtk.html

    Tam je pak zajima ta sekce s nadpisem Fastboot Install Method (No Root Required):, ale misto toho fastboot flash recovery twrp.img bys pouzil fastboot boot recovery.img (nebo fastboot boot twrp.img - nevim presne, jak se v soucasnosti jmenuje ten soubor s img) - to se nebude snazit nikam nic flashovat /zapisovat, pouze to jednorazove pres ten USB kabel nabootuje TWRP, takze telefon zustava ve stavu, jako byl predtim, zustane ti tam stock boot loader atd.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    QUIP: Diky, nikdy jsem to nedelal, takze uplne nevim o cem mluvis, ale aplikace MiFlash mi hlasi: remote download for partition "boot" recovery is not allowed.
    QUIP
    QUIP --- ---
    FIKOTEK: ja to tenkrat delal pres TRWP. Ale bez isntalace. Proste jen stahnout a rozbalit TWRP, zapnout telefon s Volume Down, aby se pustil ten fastboot, pripojit pres USB k pocitaci a pak v adb spustit "fastboot boot recovery.img", tim se nabootuje recovery.img z toho TWRP (musis si stahnout balicek pro tvuj Redmi Note 3) a tam se pak dalo dat reset / factory default. Ale pomohlo to jen na chvili a pak telefon stejne uplne chcipnul. (ale aspon se z nej daly zazalohovat nejake veci)
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    QUIP:Ahoj, tak to neni dobra zprava :/ Muzu te poprosit o nejaky navod jak na ten fast boot? Vim ze mam podrzet power button a wolume down, ale co potom.?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam