• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    QUIP
    QUIP --- ---
    TOOMIX: Oproti predchozim verzim je to osekany. Napriklad nema fingerprint senzor, a RAM je taky v podstate downgrade. Proc nekdo v roce 2019 oseka telefon na 2GB / max 3GB, kdyz predchozi verze byla 3GB nebo 4GB. Dokonce i ta prehistoricka 4X mela 2, 3, nebo 4GB.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    mate nekdo note 10/ cc9 pro, zkusenosti?
    QUIP
    QUIP --- ---
    BRKODLAK: Kdyby byl v prodeji, tak bych si 4X klidne koupil. Vykonove mi to porad vyhovuje. Ja na telefonech nejedu zadne hry ani jinak narocne aplikace. Naopak mi u Redmi 4X vyhovuje pomer spotreby energie a kapacity baterie = dlouha vydrz. Novejsi modely maji vetsinou o ctvrtinu mensi kapacitu baterie a pritom stejnou, nebo vetsi spotrebu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    QUIP: a znovu 4x by sis nekoupil?
    QUIP
    QUIP --- ---
    BRKODLAK: Xiaomi / Redmi ty novejsi modely dela osekanejsi, nez predchozi, takze se obavam, ze po Redmi 4X bys byl akorat tak zklamanej (teda ja bych zklamanej urcite byl, mam pocit, ze to s Redmi jde od desiti k peti, ale kazdemu vyhovuje neco jineho, ze...) Pro mamu jsem pred casem jeste kupoval Redmi 6, o kus vetsi nez 4X, ale jeste docela pouzitelny.
    Kdyby mi ted odeslo Redmi 4X, tak bych asi uz hledal nekde jinde, nez u Xiaomi.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TAP: Ted už tam je.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    odešlo mi mé redmi 4x, tak se koukám po nějakém novém stroji za co nejméně peněz, ale zároveň ne tak málo, aby to nebylo aspoň tak dobré jako umřivší 4x. chci znát váš názor, protože to sám sleduji jen zběžně. nevím, jestli si koupit znovu 4x - v podstatě je pro mě ideální, ale už je tto přece jen starší model, tak si říkám, zda by nestál za zkoušku nějaký novější, nebo třeba úplně jiná značka (nejspíše taky něco na styl xiaomi, tzn za málo peněz hodně muziky). vím, že je to hodně limitující, ale nechtěl bych asi větší display než 5,45"
    předem díky za názory .)
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    Traze: už to bude https://xm.cz/blog/aktualizace-na-miui-11-kdy-ji-dostanou-telefony-redmi/

    i slibovali češtinu v bandu 4 několíkát a dycky se na to vykašlali
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    TAP: Zatím je MIUI11 uvolněná asi jen pro Indii. http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1700360
    U mého RM5 taky avizovali aktualizaci do půlky listopadu a zatím nic nepřišlo.
    TAP
    TAP --- ---
    btw na Note 7 mi pořád nepřišla aktualizace na MIUI11, dneska dorazila přítelkyni i na její obstarožní Redmi4 nebo co to má. někdo s Note 7 tady?
    TAP
    TAP --- ---
    EVILMIND: přepni si region telefonu na Švýcarsko (settings-... additional settings) - nejspíš kvůli nějakejm EU copyrightům/GDPR/nevim se to v EU zemích neukazuje. Jinak ten region nemá na nic vliv imho
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem nejak par let nepocitoval touhu menit neco vzhledove, tak ted koukam prekvapene - MIUI 10 uz nema zadnou obdobu Mi Theme, co se pouzivalo driv? V nastaveni v Themes mam jen dve, Vychozi a Klasicky, a jasne si pamatuju, ze tam byvalo spojeni do nejakyho cinskyho webu...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    QUIP: snazis se vnutit zařízení ze tvuj ucet je ten poslední prihlasenim se na nej mimo standardní setup. Vzdycky se mi to nejak povedlo. Pravda zkušenosti ale mam jen s lenovo
    QUIP
    QUIP --- ---
    FATBOZZ: Co presne vlastne tenhle postup resi? Nejak jsem to z toho indickeho videa uplne nepobral. Jen to odebere existujici account, nebo to i nejak odemyka bootloader pro pripadne flashnuti jineho OS?
    SIBERIAN
    SIBERIAN --- ---
    @KOLCOK - no, snad za pár stovek prodáš někomu na ND. Jediné co, zkus před Test points nahrát do MT tuten FW (https://download.pixelexperience.org/) přes miflash, ten myslím obchází Xiaomi účet. Pokud ti to pujde....Jinak ho můžeš vyhodit
    KOLCOK
    KOLCOK --- ---
    Dá se nějak obejít FRP u Xiaomi? Koupil jsem Mi 5a z třetí ruky za pár stovek, ale původní majitel tam měl zadaný Xiaomi účet a nesmazal to. Nevšiml jsem si toho, udělal jsem wipe all data a už se do toho telefonu nedostanu. Pokoušel jsem se se kontaktovat původního majitele, ale ten už má dávno jiné číslo, takže obnova hesla je nemožná
    QUIP
    QUIP --- ---
    BRKODLAK: Zajimalo by me, jak je to na Redmi 4X funkcni / co nefunguje. Tak jestli to zkusis, dej vedet.
    Kdysi jsem si na jinem telefonu hral s Cyanogenmod, tady na tom forku z LineageOS se mi libi, ze se k tomu da pouzivat vlastni "cloud" a neposilat nic do Google sluzeb.

    Netusite nekdo, jestli to umoznuje i nejaky dalsi Androidi system? Abych mel kontakty, SMS, kalendar, maily a soubory na svem vlastnim serveru.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    QUIP: ja to nejspis zkusím, ted uz nemam co ztratit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam