• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Jaké máte názory či zkušenosti související s mi note 10? láká mě ten foťák, a to hodně.
    jenže zase ten zakřivený displej, to bude pořád ten stejný problém s tvrzenými skly jako u redmi 4X atd, že? Koukám, že se na to nabízí ochraná folie, ale od té se asi nedá očekávat to stejné co od skla, předpokládám... (?)
    FAT
    FAT --- ---
    BUNDA: Jo, má. Samozřejmě.
    Půjde asi zpátky do Alzy.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FAT: ten neznám, ale jestli na jiném telefonu funguje, tak bych ověřil zda má správně nastavená oprávnění. Tohle by mělo být přístup ke kontaktům.
    FAT
    FAT --- ---
    BUNDA: Amazfit. Podle doporučení. Teď jsem simku přehodil do Mi 9 Se a běhá to excelentně. Asi ta RN8P byla šlápnutí vedle...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FAT: a jakou aplikaci používáš k těm hodinkám? MiFit?
    FAT
    FAT --- ---
    TOOMIX: Mám už několikátý Xiaomi telefon a ptal jsem se speciálně na N8P. U všech ostatních mi to, na co jsem se ptal, chodilo. A hodinky nemám BIP, ale Stratos. Možná jsem to v dotazu nepopsal dostatečně.
    :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FAT: individuální vyzvánění ke kontaktům a skupiny umí MIUI minimálně od verze 5 ;) a v hodinkách (Amazfit Bip?) je třeba mít doinstalovanou češtinu nebo mít telefon přepnutý do AJ, pak se kontakty zobrazují (aspoň tak je to bylo od dob prvního Mi Band aspoň po Amazfit Bip)
    FAT
    FAT --- ---
    Jaké máte zkušenosti s Note 8 Pro? Jedná se mi o nastavení individuálního vyzvánění k jednotlivým kontaktům + slučování kontaktů do skupin. Další dotaz je na notifikace Note 8 Pro ve spojení s Amazfit Stratos. Ať dělám cokoliv, hodinky do továrního nastavení, reboot atd., tak se mi sice při volání na hodinkách objeví příchozí hovor, ale "Unknow"... + notifikace zpráv, tu si to vybírá podle nějakého, mně neznámého klíče.
    Díky moc za rady, na Xiaomi poradně jsem byl, dokonce jsem se snažil komunikovat i se samotným Xiaomi. U výrobce mi řekli, že se s tím možná v budoucnosti něco bude dít...
    Na zabití!
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TOOMIX: a mas tuseni jak jsou na tom ruzne xiaomi? nejlip redmi 8?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BRKODLAK: to je USB-MHL a to je něco jinýho, než OTG, ne všechny telefony to umí ;)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TOOMIX: ona existuje snad i nějaká vychytavka, diky ktere jde i monitor, klavesnice a mys, o tom neco víš?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BRKODLAK: podporuji to vsechny telefony s Androidem 4 (mozna 4.4) a vyssi. Pripojovaval jsem si pres to k telefonu harddisk (mel vlastni napajeni) nebo flashku (tu to utahlo v pohode) pripadne i mys nebo gamepad. Ikdyz zrovna gamepad je lepsi pres bluetooth
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Dnes jsem s uzasem zjistil o existenci usb otg. Podporuje to i redmi 8? Pouzivate to nekdo? Rad bych slysel nejake nazory, zkušenosti, klady, zápory. Co všechno se s tim da delat a co naopak uz ne. Predem diky.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RAINBOF: jako u některých modelů ty rozdíly jsou hodně výrazný, třeba note 8 pro a u vyšších ještě více
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRKODLAK: jasne ze jo. Vyrobce telefon prokazatelne vyrobil :). Rozdil je hlavne prave v tom ze budes resit tento oser a tim nenapadne prejdes ze lhuty 30dni na kdovikdy. Pokud ti to kompenzuje cena bez do toho.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RAINBOF: já měl pocit, že kdysi jsem v nějaké právní poradně viděl, že i na zaniknutí prodejce je nějaký postup jak reklamovat
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    LACHAUER: To je divný, páč jsem si ani v jednom mobilu žádnou appku neinstalovala na toto, prostě otevřu galerii, mám v ní video, to spustím. V tom starém telefonu bylo celkově mnoho ovládacích funkcí během přehrávání, tady to fakt není. Tak nevím... Dalo se tam i rychle posunovat.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Prosimvas jste nekdo schopen mi prehrat mi2s na nejakej androd 6+? Ja tohle vzdavam. Chtel jsem to na vyvoj (oprava feature co je 6+) ale bez hw to nedavam.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    AOTEAROA: Takhle se ovládá MX Player. Nespouští se ti prostě videa v novém telefonu defaultně v jiném přehrávači?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: Jo a v obojím je miui 11 a dělala jsem přesun do nového telefonu včetně nastavení. Ne že by se všechno zkopírovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam