PSYSBEE: Hele já asi nejsem ideální osoba - moc nefotím, ale paní si to chválí. Měla nejdříve 4X, pak moje postarší Note 4 a tam jí to fotilo prý blbě (i když na moje rozvážně focení to taky stačilo). Fotí furt a hlavně děti, takže dynamické scény a i málo světla.
Dokonce chvilku měla na jaře novej 8T ale vrátila právě kvůli zklamání z foťáku (přesně jak píšeš). Ten mi taky nepřišel nic extra třeba v porovnání s mojí Motorolou One Vision. Naopak to Poco fotí hodně dobře, včetně selfí, i když občas se tam ty zadní objektivy trochu perou a něco je trochu moc ostré v kontrastu s pozadím. Stalo se to třeba když fotíš ze tmy hodně osvětlený exteriér (konkrétně třeba z jeskyně a v pozadí jsou pak jiné objekty v různých vzdálenostech a jinak osvětlený). Výsledek jsou pak takový trochu instagramový fotky jako kdyby to mělo nějaký filtr.
Za mě teda můžu doporučit. Má to giga adaptér a díky tomu se to nabije v mžiku. A ten displej je fakt krásnej. Popravdě co se vizuálníéch funkcí týče nevidím zas tak velký rozdíl mezi Poco a nějakým vylepšeným S20 co má bratr a ceny jsou o parník úplně jinde. Jen ten design i Poco je trochu švihlej (detail) a telefon je kvůli baterce docela těžký, takže zatím nepřilepila magnetickou destičku na držák navi.
Za nějakých 6k byla ta silnější verze super kauf.