• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TOOMIX: Ne. Buď jsem to nenapsal dost jasně nebo jsi to prostě nepochopil.
    Oddělme nyní problém v Česku a problém v Japonsku a věnujme se jen tomu japonskému:
    V Japonsku mám momentálně problém, že v jednom stroji funguje česká simka a ne americká. Ale ta americká funguje v jiném stroji. Oba stroje jsou GSM. A ta americká před půl rokem v Japonsku fungovala v tom stroji, ve kterém nyní nefunguje.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GLOBETROTTER: nebude to tím, že v ČR běží LTE na Band 20, kdežto v USA a Japonsku na jiných?

LTE Bands by Country 2024
    https://worldpopulationreview.com/country-rankings/lte-bands-by-country
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Mám Xiaomi 13T Pro.
    Jako SIM1 mám americký T-Mobile, jako SIM2 mám Mobil.cz (virtuál od Mafry na T-Mobile). Přijedu do Česka, na americké SIM mi jdou data hrozně pomalu. Na české bez problémů. Prohození SIM nepomůže. To samé mi to dělalo na Nokii. Ve značkových prodejnách T-mobile v obou zemích si s tím nevědí rady. Kdy tu americkou simku v Česku strčím do starého Samsungu S7, maká to bez problémů.
    Přijel jsem do Japonska. Data na americké simce fungují bez problémů.
    Pak jedu do Česka, situace stejná jako minule v Česku.
    Jedu do Japonska, telefon se vůbec nepřihlásí do sítě. Přitom česká simka okamžitě bez problému. Prohodím simky, nepomůže to. Nechám tam jen americkou, nepomůže to. Pak dám tu americkou do toho starého S7 a maká to bez problémů!
    Takže varianta, že ta 13T se momentálně není schopná přihlásit do japonské sítě, to není. Varianta, že mám špatně nastavený roaming, to také není. Tak čím to k čertu může být?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    prosím o pomoc, bohužel nevím kam s tím jinam. Pochopím když budu odkázána do patřičných mezí.

Pustila jsem na zem Xiaomi 11 lite 5G NE ve střibrném magnetickém pouzdře.
    a pouzdro je nyní na českém trhu už nesehnatelné (aliexpress trvá věčnost a nemám registraci, pokud chci rozbití pouzdra utajit tak to není správné řešení).

Nemá prosím někdo v šupleti zapomenutý nepotřebný magnetický stříbrný kryt na tento mobil?
    FAT
    FAT --- ---
    MEDWYN: Kdepak, sklo mi na ty zaoblené boky nešlo vůbec přilepit. Bublinky bych neřešil...
    Ale díky za odezvu.
    Já mám nepřilepené cca 2,5 - 3 mm.
    :-(
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    FAT: Pokud ti zustavaji pod okrajem bublinky, zkus tam vatickou na cisteni usi nanest olivovy olej. Delam uz roky k plne spokojenosti.
    FAT
    FAT --- ---
    Vlastní blbostí (?!) jsem si přidělal problém. Koupil jsem si Xiaomi RN 13Pro+5. A separátně k tomu i tvrzené sklo. Samozřejmě jsem přehlédl zaoblení displeje. No a sklo se mi na ty zaoblené hrany nepodařilo nalepit. Koukal jsem na YT a všichni to jen dali na displej a voilá - sklo bylo nalepené všude. Nevím jak to dokázali. Můžete mi někdo poradit, jak to na ty zatracené zaoblené strany nalepit, prosím?
    Díky
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Ahoj, nevíte pls, jak na Android (XIAOMI) změním výchozí aplikaci pro otevírání adresy z Google kalendáře? Dal jsem "zapamatovat" Google Maps, ale potřebuji změnit na Mapy.cz. Díky!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MA747: Redmi Note 13 nebo 13 Pro
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Nemáte někdo (zkušenosti s) Xiaomi Watch S3?
    Zajímalo by mě jak dobře/blbě funguje ta detekce pádu a vůbec tyhle nouzové funkce.
    MA747
    MA747 --- ---
    Ahoj, nedal by mi někdo prosím tip na telefon s rozpočtem okolo +/-6 tis. Kč? Na začátku roku jsem měl v hledáčku Xiaomi Redmi Note 13, ale nevím, jestli není nějaká novinka. Sice je to pro nenáročného, ale když už se kupuje. Větší displej, rozumný fotoaparát, výdrž na nabití... Díky.
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    China: Unrelenting Crimes Against Humanity Targeting Uyghurs | Human Rights Watch
    https://www.hrw.org/news/2023/08/31/china-unrelenting-crimes-against-humanity-targeting-uyghurs
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BRKODLAK: sehnal bych si raději jinou nabíječku.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ha, tak nabíječka, prestoze ma stopy natavení, nakonec pri spravne poloze a tlaku nabiji, tak to v hodinkách neni. uff
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Bohužel nebydlím v Práglu. Ale jinak máme podobné zkušenosti. Kvalitní hodinky s dobrou výdrží.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FAT: nešťastná náhoda. visela mi ze zdi nabijecka a jak jsem kolem ni machl rukou, jeden pol se chytil na hodinky, druhej na kovovej pasek, slusne mi to popalilo ruku, hodinky horky jako svine. vypnul jsem je, zapnul, vsechno se zdalo v poradku, dokud jsem je nechtel znovu nabit. porad je ve hre i jen rozbita nabijecka...nebydlis nekde blizko zizkova náhodou, ze bych se stavil to otestovat? jinak ty hodinky mi prisly hodne kvalitní, co do odolnosti. me kazda elektronika odchazi dost rychle, ale tyhle hodinky...spousta plavání, spousta pádu, úderů přímo na cifernik (a to jsem mel jen folii) a porad jako novy. vydrz baterie za ten rok dva nebo jak dlouho jsem je mel mi prisla porad stejna. sere me to hlavne pro to, ze jsem je koupil od kamose asi za litr, nejsem uplne typ co vyplazne 5k za hodinky, ale bohužel jsem si zvykl.
    takze byt tebou se nebojím, jenom bacha s cim se pohybujes kolem nabijecky v siti :D
    FAT
    FAT --- ---
    BRKODLAK: Mám je na ruce už něco málo přes rok. Jak dlouho jsi je měl než odešly? Abych věděl na co se připravit. A bylo to postupné nebo kolaps?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ahoj. moje amazfit gtr 3 pro odesli do kremikovyho nebe, doporucil by mi nekdo co z aktualnich modelu amazfitu by je mohlo dustojne nahradit? cenil jsem na nich nekolikadenni vydrz, vodotesnost atd. každopádně za moznost nima platit pres nfc bych se vůbec nezlobil. byl bych rad za tipy v ruznych cenovych hladinách (jestli se to nevylucuje s vyse napsanym)
    predem dik vsem, co se rozhodnou sdilet zkusenost :)
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    TOOMIX: uz tam "ingbrzy" uploadoval opravene ROMky, snad pro vsech 51 modelu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam