JULIANNE: Tak tohle je nejpříjemnější zakončení dnešního hektického dne. :)
A půjdu hned s pravdou ven: už v půlce prefixu jsem přestal číst, a ihned mocně zagooglil, mám ho totiž v povědomí
(jako 95% z těch 500+ kosmonautů) jen velice matně. Ale svitlo mi za chvilku (hlavně krz ISS). Velmi sympatický a
charismatický chlapík.
Většinu rozhovorů s kosmonauty bohužel nedočtu - ne že by nebyly zajímavé - ale dění kolem pilotované kosmonautiky
nepatří mezi má nejrajcovnější témata (tohle je čistě subjektivní, omlouvám se všem zdejším kosmonautickým skalákům).
Tvůj rozhovor jsem si užil právě díky skvělému výběru zvolených témat, která mě samotného zajímají, a je z toho cítit,
že i jeho bavilo odpovídat. Paráda, jen tak dál! Díky.
(Jen u té spolupráce s Čínou mám problém: nevědomé skřípění zubů, ale to se ani jeho ani tvého rozhovoru netýká...
Asi je skutečně potřeba to propojit. Všimla sis zprávy o spolupráci FASTu a SETI? Btw: dostal jsem už druhou moc zajímavou
zprávu ohledně výkonu FASTu a Areciba, ale nedovolím si to pustit ven, dokud si v tom neudělám pořádek, a druhak by to mohl
kdokoliv napadnout, protože oba zdroje informací jsou profesně s Arecibo/NAIC spojeni, ale snad neudělám botu, když napíšu,
že je všechno zase trochu jinak (už zase slyším to skřípání!...:-D)
JULIANNE: V tomhle snad už konečně můžu mluvit i za ostatní. Rozhodně budeme rádi
za všechny nové články, těšíme se! Jen z toho výčtu jmen máš pořádně nakročíno! :)