• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    HOTREPA
    HOTREPA --- ---
    me se stalo,ze misto liga mistru jsem rekla miga listru:D a v hospode ke knedlikum uz nandavala file misto syru tvaroh apod.hovadiny:))
    REQUIEM
    REQUIEM --- ---
    Pospíchám v Berouně na autobus, ještě trochu kyselý ze včerejšího večera, po cestě vlítnu do potravin že si koupím cigarety a na asijského prodavače spustím: Dobrý den, obyčejný do Prahy prosím !
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    já měla error s tím zaniklým klubem. neměla jsem ho ve sledovaných, ale věděla jsem, že tu někde byl. Bohužel veškeré možné hledání naprosto selhalo, nikde nic. Historie nic, fulltext nic, seznam klubů nic, i v mých starých příspěvcích nic. Nakonec jsem uvěřila, že se mi to zdálo a žádný takový klub tu nikdy nebyl.)
    ORORUN
    ORORUN --- ---
    Jsem se jednou pochválil jednomu kámošovi, jak jsem byl na super túře ve slovenskejch horách.
    - Byli jsme tam spolu :D
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Dneska jsem opakovaně a naprosto neúspěšně vytáčela dlouhé, německé telefonní číslo na kalkulačce.
    SARCICA
    SARCICA --- ---
    Právě jsem zamíchala polívku štětkou na nádobí :OOO
    YELLENKA
    YELLENKA --- ---
    To je velká škoda, že ten klub vč. příspěvků už není. Díky tedy za nový. Přidám svůj error s errorem :) O víkendu jsem byla s kolegyní v čajovně a říkám jí: prosím, můžeš ohřát ty palačinky? nerozuměla mi, ptala se, co jsem říkala, tak povídám: no ohřej je, dej je do mrazáku! pak jsem se zarazila a řikám: teda do lednice! pak se kolegyně začala smát a mně došlo, co melu za kraviny
    STF
    STF --- ---
    telefonoval jsem onehdy s kamarádem, až jsem mu oznáil něco v tom smyslu že budu muset končit, protože mám problém, že nemůžu v autě najít mobil ..
    3L1NK4
    3L1NK4 --- ---
    Dnes jsem šla se sluchátkama v uších a slunečními brýlemi na očích. Potkala jsem známého a když jsem s ním chtěla začít mluvit, tak jsem si místo vyndání sluchátek dala brýle na hlavu a nedokázala jsem pochopit, proč ho pořád neslyšim. Ještě horší na tom je, že jsem za půl hodiny potkala dalšího a udělala jsem to samé.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Sluchátko na uchu jsem si držela i několik minut po dokoukání krátkého němého dokumentu
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    Obnovení klubu mozkových errorů je velmi chvályhodné a přeji tomuto klubu opět vysokou sledovanost!

A ať to není jen tak OT, zmíním zde situaci, která se mi stala před pár týdny. Měl jsem pracovní víkend, a to znamená, že začínáme v 9:00 a v práci máme být pochopitelně chvíli před. Cesta mi autem trvá cca. dvacet minut. Ráno se probudím, mrknu na mobil a s hrůzou vyskočím, neboť ten ukazuje 8:15, což je taktak na stihnutí, umýt se, zuby, oblíknout...znáte to. Nezbývá čas na kafčo, na jogurt, na nic... Všechno v letu, během toho asi tak patnácteré prokletí idiotských smatphounů, rozespalá, leč urychlená jízda přes město. Přijíždím k práci, na hodinách v autě registruji dvacet minut do celé a v tu chvíli mi začne v kapse zvonit mobil.. Volá někdo? Nikoli... Je to budík a já teprve teď zjišťuji, že není 8:40, ale 7:40...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ó ano, nikdo jsme se na výzvu nepřihlásili o jeho správu, tudíž ho majitelka smázla. Matně si něco vybavuju, ale netušila jsem, že situace je tak vážná.
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    CASTROL: a vi se, jaky error zpusobil smazani puvodniho klubu?)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Ráda bych tady pokračovala ve stejném stylu, jako byla minulá diskuze: přidávat naše mozkové errory a poklesky. Stručné reakce a komentáře povoleny, ale větší úlety smáznu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam