• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ze zvědavosti si čtu popisek na energetáku, co jsem dostala od dodavatele:
    "...zvyčující fyzickou a psychickou odolnost, schopnost erekce a ..."
    Bohužel - reakce. Ne erekce.
    Ale je fakt, že tohle mě probralo víc, než obsah.
    MARI
    MARI --- ---
    CASTROL: "psí služba" ale zní líp, přejmenovala bych to. :))
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    včera se ukázalo, že si manžel už 10 let myslí, že můj táta doktor má občas v práci "psí službu" - tedy je doma, a když se něco děje, tak mu zavolají a on přiběhne...Modří vědí, je to "příslužba"
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    MONIOUS: Nedavno jsem sel z nejakeho uradu a u vychodu jsem cekal nez se pomale prosklene dvere otevrou. Neotevrely - manualni ovladani (vedlejsi vstup) - cekal jsem docela dlouho.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    jdu si uvarit kafe, pustim horkou vodu, koukam, jak tece a cekam, az zacne varit.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Vedu s dodavatelem úplně marnou emailovou konverzaci a završila jsem to tímto:
    Dear Ivett,

you mean if the world SKLO is right? Because then yes, it’s right.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Error prodejcův. Zákazník musí přece vidět, co kupuje. I u fotografických papírů.

photographic paper forte (3698917765) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/photographic-paper-forte-i3698917765.html

CASTROL
    CASTROL --- ---
    dneska jsem koukala u poklady prodavačce přes rameno při platbě kartou. Koukám, že se tam o platbě píše: ČEKÁM NA HANKU... Tak jsem se podivila, že to mají tak pěkně familiárně nastavené...byla to pochopitelně BANKA.
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Další error ale ne můj.
    Volal mi kolega a ptal se jaké y/i se píše ve slově mýdlo... Myslela jsem, že padnu, dneska je to den na jedničku :)
    Asi skvrny na marsu či co... :)
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Kolega v práci se chtěl kouknout na telefon kolik je hodin a z kapsy vytáhnul ovladač od televize....
    MARI
    MARI --- ---
    není nad to dát do polévky omylem dvakrát pepř a podruhé si u toho ještě říct "a tak dám si tam toho pepře ještě trochu...". jj, to mám za to, jak jsem se včera kamarádovi smála, když brečel nad příliš ostrou omáčkou...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ZUZKAOU: zkus ještě olej, ten by se tam třeba mohl udržet :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ZUZKAOU: Prosimtě vyhoď ji už, vyhoď ji !
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: a hádejte co se stane, když do té děravé láhve přelijete kefír? Taky vyteče!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    renovuju po mnoha letech svoje weby na estrankách...
    můj první dotaz na helpdesk: nemohu nikde najít tlačítko "nepublikovat fotky". potřebovala bych jich většinu schovat ale nechci je mazat. pomůžete mi?
    můj druhý dotaz na helpdesk: tak teď jsem se v tom zoufalství uklikla a smazala jsem většinu fotek. nemám je v počítači, jelikož mi před pár lety shořel harddisk. můžete je obnovit?
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    hledáme si akreditované kurzy . ..
    Práce s rodinou v adrenalinovém duchu - tyjo to musí bejt hustý, na to půjdeme ne ? Kdo ví, co se tam tak asi dělá co? A zajímalo by mě, jak to bude probíhat, hele a není to zbytečný pro nás? .................. po otevřené diskuzi jsme zjistili že to je vlastně Práce s rodinou v adlerovském duchu
    . . double error :D
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Vhodit klíče od bytu do kamarádovy schránky, aby vyvenčil nebohého psa je dobrý nápad za předpokladu, že si nespletete schránku a vchod.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pokud chcete doma klíčit nejrůznější zrní, je opravdu praktické, když vezmete petku a ze spodu tam uděláte několik děr. Díky tomu pak zrní můžete snadno proplachovat bez použití jiného bazmeku. Fakt užitečné.

Ovšem pokud chcete přelít ovocný mošt do nějaké láhve, tak je velmi nepraktické použít tuhle děravou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska jsem lítala po bytě a zuřivě hledala kus oděvu. Začalo to tím, že jsem si uvědomila, že jsem si zhruba před měsícem koupila novou sukni a od té doby jsem ji neviděla ani neměla na sobě. Měla by to být nějaký taková teplejší kostkovaná. Prolezla jsem skříň, prádlo na vyprání, prádlo na vyžehlení a nikde nic takového. I šla jsem ještě jednou na pečlivou hloubkovou kontrolu šatní skříně, obracela ramínka kus po kusu - a objevila sukni, novou, leč celou černou. Kostkovanou mám totiž taky, relativně novou, ale přece jen už nějakou dobu a běžně ji nosím. Tuhle jsem přinesla domů, strčila do skříně a obratem zapomněla, že existuje a jak vůbec vypadá.
    ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    mozek v nedeli po ranu .. mail od nejakyho slevomatu:
    Silvestr v Paříži, Lynčování v Itálii, Mariánské Lázně

// wut? aha, lyzovani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam