• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MARI
    MARI --- ---
    DR_NIKITA: tak netopyr, no...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    2 hodiny našívám pidistehama obrázek na tričko, abych po vyzkoušení zjistila, že milý batman je upside down..fok.!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Taky občas chodíte do sprchy v pyžamu?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Mám spáleninu seshora na pravém ukazováku. I vymáčknu trochu pantenolové masti, jak jsem zvyklá, levou rukou na bříško pravého ukazováku, načež zadumaně hloubám, co teď s tím.
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    telefonovat a hledat po byte telefon jak splasena. Az clovek, ktereho jsem mel na drate mi rekl, ze ho najdu u ucha . . .dobra demence :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Kamarád řešil, proč mu už 14 dní v hlavě furt zní písnička: "přejdi Jordááán řeku všech nadějííí" nakonec problém diagnostikoval a musel ten kartáček na zuby "Jordan" vyhodit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TESSS: Promiň.
    TESSS
    TESSS --- ---
    SALVATOR: ja vedela, ze si ten dotaz mam rozmyslet :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TESSS
    TESSS --- ---
    MAR_TINA: co je to nafukovaci kolik?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    chystám se z domu mé sestry na jednu pracovní schůzku na Svaz průmyslu a prosím jí: "nemáš prosim tě nějaký malování?" (rozuměj šminky). ochotně odběhla, ovšem do dětského pokoje, což mě trochu zmátlo. a přinesla mi pastelky, matka jedna poblázněná
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Dnešek byl nadmíru plodný. Po vyčištění zubů se otočím pro ručník, ale on nikde. Zamrmlám cosi o tom, jakej jsem bordelář a jdu pro něj na obvyklá místa - postel, sedačka, kuchyně. Po tom, co ho za žádnou cenu nemůžu najít (ano, mohl jsem si vzít pět dalších ze skříně) projdu kolem zrcadla a všimnu si, že ho mám celou dobu omotanej na sobě. A to jsem si ho v mezičase několikrát upravoval, protože mi padal...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera jsem vařila večeři, kuře v troubě, brambory na plotně... a na ty brambory jsem si nařídila minutku na troubě. a hádejte, co jsem šla slít do dřezu, když minutka pípla?
    zastavilo mě akorát to, že jsem nemohla najít vhodnou pokličku ke skleněnému pekáči :-)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tip pro multitaskery: když pijete čaj a u toho si potřebujete pomoct zubama, abyste si stáhli náramek na ruce, tak ten čaj nejdřív spolkněte...
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    pondělí po výživné poradě mi přijde zpráva od mýho nejlepšího kamaráda. marně jsem si zkoušel vzpomenou jakou :D :D :D

N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    STEAK9: Taky mi to trvalo.
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    Vcera jsem koncem petihodinove debaty o pracovnich vecech zkoumal obsah knihovny a zaujaly me dve knizky: Svejk 12 a Svejk 34. Rikal jsem si co to je za blbost, tolik dilu a proc nejsou v knihovne ty ostatni.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kaštany cestujou K-prostorem, jinak si nedovedu vysvětlit, že přijde dvouleté dítě, na kterém není z venku nic vidět, a vyskládá z těch miniaturních kapsiček v dětské bundičce deset kaštanů.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MADIETTA: ale že bych v pračce našel klíče, co je zrovna nutně potřebuju najít, to néééé...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Přišla jsem ráno na zastávku, strčila sluchátka do uší a začala hrát jedna taková pomalá písnička...říkám si: "tyjo, docházej mi baterky" ... v IPodu schuffle asi těžko ale
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Tak jsem se dočetl, že Němci mají radu pro erotiku. Prý chce zrušit vězení za incest mezi sourozenci.

Mno, etika nebo erotika, jaký je v tom rozdíl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam