• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    populární Lenko, ne kopulární proboha :D
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    10 let mám stejné heslo - PROČ jsem se ho dnes pokusila přeložit do jiného jazyka a odeslat? (A ne, nefunguje to pak.)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    vylejt zbytek caje se zazvorem do kose na pradlo a spinavy tricko vyhodit do hajzlu taky moc nefunguje.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Držíte v ruce tužku a potřebujete shodit flash ve fullscreenu. Obrátíte ruku hřbetem vzhůru a ukazováčkem stisknete escape. Představujete si to? Tak teď si ještě představte, že ta tužka není tužka, ale lžička s jogurtem. Asi mám u obou stejný úchop, protože to není tak dlouho, co jsem se pokusila zapsat si myšlenku lžičkou s kapkami proti kašli.
    HENKIE
    HENKIE --- ---
    Delala jsem tiramisu a to mascarpone posolila.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Tak jo, právě jsem si nalila do kafe acidofilní mlíko.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ježdění mandarinkou, kterou jsem si odložila na stůl vedle myši, kupodivu nemá na pohyb ukazatele po obrazovce žádný vliv.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MMISHA23: no aspoň, že jsi nesnědla ten mobil :-)
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    Nesu v ruce mobil a sušenku. Jedno z toho odložím na stůl pro spotřebu posléze a druhé jdu dát do nabíječky. Celkem dlouho mi trvalo, než jsem uznala, že sušenka se nabíjet nezačne..
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Po vcerejsi celodenni konferenci jsem prijela domu, zacala varit drubezi vyvar a kdyz uz byl precedeny ve varicim hrnci, precetla jsem si v kucharce, ze se ma prudce zchladit...ta moje vyhucena hlava si to prebrala tak, ze jsem ten rozpalenej hrnec narvala do lednice... bum! co to bylo? doprdele, sklenena police... (nikdy se mi takova dmnc nestala)
    TABO
    TABO --- ---
    CHEVALIER: Já naštěstí často nosím tmavé oblečení, takže to nebylo moc vidět. No a faktury jsou od té doby růžové. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já už jsem fakt případ pro blázinec....čtu odkup ojetých rodidel...samozřejmě vozidel....pak nabízíme lázeňské lesbičky...to jsou nějaký nový služby...no balíčky...a to zas nějak zanedbaný sex nemám, těhotná taky nejsem..nechápu
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    TABO, NAMATHUR: Jak jte to řešili?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Mm mm mmm, podle koho se jmenuje den sv. Valentýna? Sv. Antonín ne, sv. Jeroným? To taky ne... Oh wait.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA + ATUARFIK: Měla jsem tam stovku, dvoustovku, kartu a pár slevových kartiček. Ovšem pořád jsem nemohla najít toho Sandmana, na kterého jsem se těšila...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: A cos tam měla? Orbis pictus, Babičku, Dějiny národa českého nebo dokonce korespondenci se staročechy?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NELLAS: no... asi takhle... je hezké mít tolik bankovek, že se tím dá listovat. ale není ta zápletka krapet nudná?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Sednu do metra a chci si číst. Vyndávám peněženku, otvírám ji a přemýšlím, na které stránce jsem skončila.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Přečti si to po sobě, než to odešleš! Přečti si to po sobě, než to odešleš! Přečti si to... Ále, vždyť je to jen jedna věta.

Dobrý den,

mohl by mi váš odchodník připravit nabídku na XXX?

Předem děkuji.

Ale aspoň měl odchodník smysl pro humor.

Dobrý den,

několik výpovědí u nás sice bylo, ale já zatím neodcházím. Nabídku připravím.

S pozdravem...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TABO: mnojo, kafe ve spisech poté, co jej, jsa líný hledat lžičku, zamíchám zakroužením, znám intimně (bylo všude).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam