• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    mám super den...
    CASTROL: dnes jsem málem poblila...

mno a já dnes šla po ulici od Flory k Jiřáku, rozhlížím se a koukám: SPECIALIZOVANÁ PRODEJNA ŽIDÚ... debilové, metrový nápis s čárkou nad u? moment, židů??? aha... ŽIDLÍ

HENKIE: po tomhle mi teď muž odvyprávěl svůj dávný error, kdy si dělal sladký dezert z tvarohu, ovšem spletl si sůl a cukr. Pokusil se to zachránit tak, že přidá mléko a ocet a získá časem sýr (byl to čerstvý tvaroh).jenže místo octa tam nalil olej... když to lil do záchoda, došlo mu, že by to možná i s tím olejem mohlo fungovat, kdyby to rozmíchal... a pak mu došlo, že k večeři by to ten sejra stejně nestihl
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Zase obědvám v poklusu v kanclu. Dojím, naposled olíznu lžíci a hodím ji do hrnku s kafem. Vůbec nechápu proč a navíc mi to došlo až ve chvíli, kdy jsem sbíral nádobí k umytí a zjistil, že z hrnku trčí krom lžičky i polévková lžíce.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Jedu k doktorovi a říkám si, že mi mezitím ale vystydne velkej čaj s citronem, co jsem si udělala. Tak mě napadlo, že ho zatím schovám do ledničky.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    no hele s tou plotýnkou...doma je nás několik spolubydlících, všichni vzděláni ve víceméně technických oborech a přesto máme ze zapínáním nesprávných plotýnek neustálé potíže. Pokoušli jsme se tomu přijít na kloub, ale marně. Přitom ty puntíky u čudlíků jsou tak jasné...
    STJARNA
    STJARNA --- ---
    Tento tyden mam silene moc prace do skoly a uz se zacinaj objevovat errory...:)
    muz: "ty jo, to uz je pul dvanacte"
    Ja: "hmmmmm.... a kolik je hodin?"
    muz: "pul dvanacte"
    smeju se sve demenci a nasledne dam konvici na sporak a zapnu plotynku na ktere lezi prazdna spinava panvicka.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    znáte google formuláře? a to magické tlačítko "souhrn odpovědí", které vystřelí elegantní grafy, procenta a výsledky ve vteřině?
    no tak to jsem dneska zapomněla zmáčknout a místo toho přepočítávala výsledky růčo. jdu se zahrabat
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska jsem jela MHD do práce. To mě vždycky z principu prudí, protože ta trasa, ktero normálně autem ujedu za 10 minut, trvá minut 40 a je se dvěma přestupy (kde nikdy nic nenavazuje). Ten druhý přestup je na velkém dopravním uzlu (pro Brňáky: Stará Osada), odkud jezdí všechno možný do všech směrů. A já jak jezdím obvykle autem, tak moc nemám přehled, co kam jede, ale pamatuju si, že když je na autobusu Líšeň - něco, tak to jede směrem k mojí práci. Vylezla jsem na Staré osadě, vidím autobus s nápisem Líšeň - něco, vlítla jsem do něj a radovala se, jak tam tentokrát výjimečně nečekám. Chyba lávka. On to byl jediný autobus směrem na Líšeň, který nejen že nejede kolem mojí práce, ale jede jeden za uherský rok (tudíž není tak lehké vrátit se zpátky) a poprvé zastavuje asi po třech kilometrech.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Koukám na krabičku s nápisem Hotel Sacher WIEN a přišlo mi zvláštní, že je to tam napsané česky...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    stal se mi jeden takovej pražáckej.
    Vlezla jsem na magistrát z Jungmanovy ulice a když jsem si vyřídila, co jsem potřebovala, vyšla jsem tím zadním vchodem a ocitla jsem se na úplně cizím neznámém místě a říkám si, co je to za podivný vnitroblok, který jsem předtím v životě neviděla .... noa bylo to náměstíčko u metra Národní třída, ale zrekonstrované, se skleněnou skulpturou uprostřed a zastíněné tím vysokým novým Quadriem. Dost mi ale trvalo, než jsem se zorientovala...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Pokud si děláte kafe a zároveň čistíte zuby, vypláchněte si ústa před tím, než se toho kafe napijete.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Tak jsem zase potřeboval v práci na velkou. Na každém patře máme troje záchody, v každém ale jen jednu kabinku s mísou. Vejdu na nejbližší toaletu a samozřejmě! Kabinka zase zamčená. Jdu teda o třicet metrů vedle a zase! Zamčená kabinka. Tak jdu o patro výš a situace se opakuje. Už mi to začíná být trochu nepříjemné, a není to jen kvůli té zbytečné chůzi, jestli mi rozumíte. Vrátím se zpátky k "našim" záchodům a vida - zámeček na kabince je svisle, značíc tak, že je otevřeno. Zaberu za kliku a dveře se ani nehnou.

Takže rekapitulace: 7 let žiju v domnění, že v téhle podivné firmě lidi nedělají nic jiného, než že serou. Ani jednou za celou dobu mě nenapadlo zkusit zabrat za kliku, abych zjistil, že vodorovná ryska znamená otevřeno a svislá zamčeno. Pokaždé jsem prostě hledal tak dlouho, dokud jsem nenarazil na otevřené dveře.

To je skoro delší doba, než jakou jsem věřil na Ježíška.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ten lowend mi připomněl jeden můj zásadní error. prohlásila jsem kdysi v hospodě před hromadou lidí, že mám lowlandovej telefon. od té doby mi někteří neřeknou jinak než "lowland"
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    ZOLTAN: Ctu si spagetovy fail a nejdriv se zarazim u "syrove omacky"..aha dalsi nadsenec row stravy.. Ok to bude sýrová .. Pak u "nelowendove" ... Aha ze by anglicky nazev pro levandulove ingrediece? .. Asi ne... Tak to bude nejakej novej obchod neco jako Mark&Spencer...
    Nic, asi je pozde na cteni..
    Odkladam telefon a jdu k lednici, premyslim o tom cedniku, ze uz se mi dlouho nic takovyho nestalo, hrabu se v lednici, maximalne tak neco zvrhnout bych mohla..Problik v mozku -nechytej tu krabicku za vicko! - lup..a houbovej kuba je vsude - v lednici, na me i na zemi..
    A kdyz jsem to zametala, probliklo mi " a nemelo by to byt lowcost?"
    Silny prispevek..jdu spat.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    můj z tohodle: [ ALESH @ Na co právě myslíte? ]

stav atmosferického dítěte?? WT??????
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ZOLTAN: [ KENJIRO @ Mozkové errory renewed ]

Mně budou něco vykládat...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ZOLTAN: Popelnice je v pohodě. Horší by bylo, kdyby to byl kontejner.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A znate ten okamzik, kdyz jdete k popelnici, v jedne ruce igelitku s odpadkama, ve druhe igelitku s darkama, v klidu vyhodite igelitku s darkama a po peti metrech od popelnice si uvedomite, co se vlastne stalo?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dračí krky, dračí plec, dračí žebra... cože? Prodávají draky? Ne, vrať se do reality, všechno je to "dančí".
    SVORO
    SVORO --- ---
    IVUSHA: Taky mi to chvilku trvalo NICE STRAKO! FTW!!:DD
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Divila jsem se, že Nice píšou již od Barandovkého mostu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam