• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TYRKYS2: od té doby občas obědváme kruťáka :)
    Ale ten zásek hodný 3letého, ten nás rozesmívá dodnes.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    MAR_TINA: Čekala jsem, že řekl jen "oběd" :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARCHIMEDES: šli jsme s manželem na výlet a viděli za plotem velkého statného krocana. Manžel se zarazil a po usilovném hloubání, jak se ten monstrpták jmenuje, ze sebe vyrazil : krůťák.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Jdu v potravinách kolem regálu s konzervami. Vidím letmo slovenský nápis.
    "Mäčačí guláš".
    Tyjo kočičí guláš, Slováci jsou hustí, ale že to prodávají tady? Ne, aha, on je to
    "Morčací guláš".
    To je furt divný, guláš z morčete...?
    Jáááááj, krůtí guláš!
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    Jdu kolem stánku s nápisem trdelníky. Vidím i ceduli s příchutěma: s česnekem, s tatarkou... Říkám si, které prase by jedlo trdelník s tatarkou. Podívám se pořádně - kromě trdelníků se ve stánku prodávají i langoše.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    čtu titulek článku a říkám si, že je ta letošní móda už nějaká zvrhlá.
    Letošní léto není jen o plavkách. Vsaďte na špeky.

(Bylo to šperky.)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Čtu si zprávy na internetu. Když se zvednu, abych si došel pro ohřátou pizzu, mačkám mezerník, abych čtení pozastavil.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Můj muž "Odtučňovací tampony...ta už taky věří všemu...a ani to nemaj"...no já chtěla ODLIČOVACÍ tampony :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    SALVATOR: Já jsem zase onehdy telefonoval s kolegou. Tlačítka na zeslabení/zesílení zvuku mám klasicky na straně (HTC 500 je má jakoby součástí celýho plastu, takže nijak nevystupujou ven a člověk po hmatu nezpozná, že je na tlačítku) a samozřejmě na nich, aniž bych si to uvědomil, položený palec. Za silnějšího větru, takže jsem telefon tisknul v dlani jako magor. A tak jsem si krásně ztišoval a zesiloval nevědomky palcem telefon a řval na kolegu, jestli mě slyší že já jeho ne a byl nasranej na operátory, že v roce 2015 nejsou schopný ještě docela dobře zajistit telefonní služby. No, došlo mi to asi po dvou minutách boje. V práci jsem radši nic neřekl akorát mi kolega doporučil, že když mi takhle ten telefon blbne, jeslti už neuvažuju o novym.
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    SALVATOR: diky ted mi dochazi, ze ten problem s obcasnym vypadkem signalu na mem sluzebaku bude mit podobnou pricinu a opravdu ho nebudu muset vymenovat za jiny :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak sem už slušnou dobu řešil, co to mám s pracovním telefonem, že mě lidi relativně často neslyšej a já si každou chvíli ucpával malíčkem mikrofon...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    čtu

Ve stopadesátce si vyletěl s autem k balkónu pro smrt – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/370963-ve-stopadesatce-si-vyletel-s-autem-k-balkonu-pro-smrt.html

a říkám si - to měl ve stopadesáti ještě řidičák?
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    Postkoitalní literatura... Jak mohli udělat o tomhle předmět na vš... Jo aha, to je Postkoloniální literatura
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Ráno jdu kolem cedule "Hudební škola pro hlodavce" a říkám si, že se to vedle té budovy DDM dobře vyjímá jako recese, leč zbytek výpravy mne upozorní, že je to "Hubení škůdců a hlodavců"... bylo opravdu brzo ráno a kofein ještě nenaběhl :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Koutkem oka zahlédnu ceduli "Krásná zahrada není zahrada", vrtá mi to hlavou a uvažuju o nějakém spolku architektů s vkusem, rafinované neupravenosti, inspiraci Japonskem či anglickým parkem a boji proti podnikatelskému baroku. Cestou zpět jsem konfrontován s realitou: "Krásná zahrada není záhada" vybízí k nákupu obludností pro bydlenky a barokní podnikatele v místním hobbymarketu.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jdu si k obědu ohřát jídlo od včera. Vytáhnu z lednice krabičku a řeknu si, budu kulturní člověk, nebudu jíst z krabičky, i připravím si k tomu i talíř. Nastavím mikrovlnku, strčím do ní talíř... za dvě minuty přijdu, vytáhnu prázdný horký talíř...
    CHIRURGUS
    CHIRURGUS --- ---
    Trvalý problém. Kdykoliv vcházím někam, kde odemykám a z druhé strany hned zamykám, hledám jiný klíč od zámku zevnitř.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak nevím, jestli je to patří víc sem nebo do Darwinových cen...
    Mladá Ruska si fotila selfie s pistolí u hlavy. Spletla si spoušť – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...70187-mlada-ruska-si-fotila-selfie-s-pistoli-u-hlavy-spletla-si-spoust.html
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ALENNAI: ;D
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ted mi pise pritel:
    ..tj ted si ctu ze na svete je poslední bílej jednorozec :(
    ja na to: co?
    jakej jednorozec?
    jednorozci nejsou..
    on: nosorozec ...

Napadly me ruzny vysvetleni, jak prisel na jednorozce, ale ty jo- nosorozec? ani nahodou..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tlačítko "hold" na mém skvělém novém, drahém diktafonu funguje i proti nechtěnému zapnutí. Možná jsem si toho mohla všimnout dřív, než jsem začala panikařit, že mám mrtvej diktafon, kterej zejtra ráno nezbytně potřebuju a jela jsem přes půl Prahy za technicky zdatným kamarádem, aby mi to opravil. Naštěstí na to přišel před tím, než to rozšrouboval a já tak přišla o možnost záručního servisu...

mimochodem něco mi říká že s kombinací diktafon-mobil jako záložní nahrávadlo- a zánovní digitální zrcadlovka u kterých potřebuju aby fungovaly zaráz bude mít těch erorů ještě hodně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam