• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Joa ještě bych vám mohla vyprávět dost příběhů na téma Kbely/Kyje ... nechápu, proč se mi to pořád plete.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dost nám teď dávají dokupy dům a u zadnícho vchodu přibyla na dveřích pěkná výrazná nálepka "ZADNÍ DVEŘE". Říkám si: "Jo, to je fajn, že to tak označili...teď je to konečně jasné, který vchod je přední a který zadní" .... no dnes jsem si všimla, že je na té nálepce "ZAVÍREJTE DVEŘE"

(jako k čemu by vlastně bylo to vyjasnění ohledně zadních a předních dveří? A hlavně ta samá nálepka je ve finále i na těch předních ...)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    FEMMEFATAL: tak ještě že ne do trouby synka a do postýlky flákotu masa...to už by byl větší problém.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Už od léta mě ignoruje facebook. Zhruba od tý doby, co jsem nahrával jednu fotku ak, aby byla viditelná jenom pro mě.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HELA
    HELA --- ---
    A když jsme u toho bytí mimo, tak jsem si právě uvědomila, že zatímco si tady vesele píšu na nyxu, vedle v kuchyni se mi už asi půl hodiny vaří těstoviny...
    HELA
    HELA --- ---
    "Nee, potřebuju ještě na chvilku usnout, jinak budu přes den naprosto mimo", říkám si nad ránem a pokouším se tlačítkem od lampičky vypnout úsvit. (To, že jsem teď při příchodu domů zuřivě hledala neexistující klíč na odemčení výtahu, je už jen třešnička na dortu.)
    FEMMEFATAL
    FEMMEFATAL --- ---
    boty synka do ledničky, maso do botníku. no jo... už se to na mně začíná podepisovat:)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dnes jsem omylem otevřel hospodu o hodinu dřív.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Chci umýt hrnec, napouštím do něj vodu, ale hladina nestoupá. Aby stoupala, když to byl vnitřní napařovací hrnec s dírkama.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Sednu do auta, v ruce dvoje klíče, klíček od auta strčím do kabelky a pak chvíli soustředěně koumám nad tím, který ze svazku domovních klíčů by asi tak mohl pasovat do zapalování. I jsem jich pár zkusila, ale nešly tam.
    MARI
    MARI --- ---
    PEETIK: já si v práci dost často dělám sypaný černý čaj, takže je to pak opravdu černý čaj. :D
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    MARI: varianta č.2 je normálka. doma ho ani nevyndavám z konvice :)
    MARI
    MARI --- ---
    PEETIK: v práci si ráno občas dělám čaj. většina lidí si ten pytlík nebo sítko s čajem strčí do hrnku rovnou a pak zaleje horkou vodou. doma to tak dělám taky, ale v práci vždycky vezmu jen hrnek a jdu do kuchyňky. uvařím vodu, zaleju, odnesu hrnek s horkou vodou k počítači a po pár minutách chci ten vylouhovaný čaj vyndat, jenže v hrnku je dost často jen čirá voda...

a nebo varianta č. 2 – ten čaj tam louhovat dám, ale že bych ho mohla pak taky vyndat si kolikrát vzpomenu až po půl hodině, když se chci napít...
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Klasika, vařím v rychlovarce vodu na čaj, uvařím zaleju do konvice a protože rychlovarka má menší objem, vařím na dvakrát, takže ještě podruhé zalejvám konvici s čajem a po asi 20minutách si jde bratr nalejt čaj a ptá se, ty si vařil čaj? Jen že je nějakej průhlednej a chybí sáček s čajem :D
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    NIGHTFURY: Ale veselejší to rozohdně je :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Umíchala jsem si DIY olej na rty a zdál se mi tak nějak smutný, takže jsem se rozhodla, že to chce trochu barvy. Akorát jsem u toho vypnula mozek, takže - co udělá gelová potravinářská barva v oleji?

CASTROL
    CASTROL --- ---
    koukám na nějaký fotky z metra na kompu a je u nich napsáno: VO FOUS. myslela jsem si nejdřív, že to je něco francouzsky..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    ALDARION: doma mi vzdycky rikali: kdyz das do flasky neco jineho, strhni etiketu. a veci bez etikety nepit :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam