• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Kouknu na digitální budík řízený rádiem a říkám si, zase se asi restartoval a nesynchronizoval, když je tam datum 1/1...... jo aha...
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    tak dlouho jsme pili rum s kolou az se z toho stal rom s kolem
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Muž dělá pro firmu, která poskytuje služby nejrůznějším světovým společnostem, jako jsou banky, pojišťovny, velké firmy. Čas od času zmínil, že bude mít o víkendu na starost Bacardi, a já si celou dobu říkám, co je to za tajnou věc, že se pro to používá krycí jméno, a proč se tomu říká zrovna podle toho chlastu. Ehm, vyšlo najevo, že obchodním partnerem je prostě likérka Bacardi, výrobce chlastu známého jména :D Nějak mi to vedle těch bank a pojišťoven neseplo.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Právě jsem poslala mailovou rozesílkou na nějakých 800 adres PF 2012.
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    ZOLTAN: já mám v koupelně věčně problém, když tam je odpaďák a koš na špinavé prádlo... jako většinou tu záměnu v poslední chvíli zastavím, ale z koše s to dá naštěstí zachránit :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Zkoušela jsem jet novou trasou a zapnula si navigaci. Zapomněla jsem ale, že jsem si v ní při poslední cestě kvůli nějaké objížďce nastavila, že nechci, aby mě vedla po dálnici, a pak jsem to nevypnula. Usilovně jsem se snažila dostat na dálnici a navigace se stejně usilovně snažila mě od tohoto cíle odradit. Bojovaly jsme spolu docela dlouho a já projela dost zapadlých uliček okrajových částí Prahy, než mi konečně došlo, co ta krabička blbne.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Čtu titulky a místo "Otužileckého závodu se v Praze účastnilo rekordních 339 plavců" vidím "Opileckého závodu..."
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    Už jsem z těch SW dobře zdefrmovaná, říkám si, to je divný provedení princezny Leiy a proč to vlastně má? Tak čtu komentáře a on je to utíkací budík.

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Dneska dvojitej. Četla jsem "tělo bez duše," tak jsem se zamyslela a došla k tomu, že je to pitomost, přečetla to znovu... A pak se už jen okřikla, že když mám pravdu, nemám to nazývat pitomostí

_IOB_
    _IOB_ --- ---
    odjizdim dnes vlakmo z prahy a ocima prejedu nad mestem a uvizne mi v hlave poutac "bydlení na hanbě"
    what?
    aha, na harfě
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jdu do koupelny. Nesu trengle do spiny a rucnik na vesak. Vejdu do koupelny, hodim rucnik do zachoda a premyslim s trenkama v ruce, co jsem udelal spatne.
    Starnu...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dám si v celém textu zaměnit graf za chart, abych si usnadnila práci, a pak vyjeveně přemýšlím nad tím, co asi tak může znamenat výraz "demochartická projekce".
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    "apple aluminiǔm weird keyboard"

aha, "wired"
    KAERI
    KAERI --- ---
    ARCHIMEDES: Tradiční pleš v Brně? Co-o? Co je na pleši tradičního???

Na pleši nic, zato takový ples...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nová dětská knížka "Star wars - Návrat Yettiho"?
    Tak ne, žádný cross-over se nekoná, to jen blbě vidím...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Rozjel jsem výborný kombo.

První čištění zubů bylo holicí pěhou, druhé kartáčkem, který mám na akrylky. Aktuálně černou.

No, aspoň nebudu mít chlupatý zuby
    Emotikona smile
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Taková ta klasika: Cpu si do uší jack, když koukám na pecku..
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Koukám na komisaře Clousseau. Za chvíli v TV reklamě "...notebook s myší a s vraždou jako dárek."
    ???
    S brašnou!
    ISCH
    ISCH --- ---
    Nemuzu tvrdit, ze bych patrila ke generaci nepolibene slovenstinou a delala mi problem.
    Presto jsem si po precteni vzkazu od ridice "odhazejte mi praci, umrel mi starky" rikala, ze bych kolegovi zavolala, ze znam psi hrbitov, kdyby mel zajem. Protoze "Starky" bylo jednoznacne jmeno pro psa...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Vařila jsem v bytě u kamarádky. Oškrábu brambory, nakrájím, sůl, kmín, vařím, podávám. Při jídle konstatuji, že jsou asi trochu namrzlý, proto jsou tak nasládlý a notně si přisolím, což nepomůže ani na potřetí a pak už mi teda dojde, že to byl celou dobu cukr :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam