• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Přejíždím z Prahy do Sudet. Vezu sebou zavařovačku kimči a novou láhev rybí omáčky. Poučena neblahými zkušenostmi z minula zabalím kimči do soustavy krabiček a sáčků, aby nesmrdělo. Vono teda je vcelku jemné a nesmrdí tak jako tak.

Ale - pokud tu debilní rybí omáčku nezalepíte dostatkem izolepy, tak se vám do toho batohu vyleje a oproti tomu je náznak rybí omáčky z kimči ještě dost decentní záležitost.
    OVEC
    OVEC --- ---
    Může mi, prosím, někdo vysvětlit proč, dneska už asi potřetí, uklízím jídlo vyndané z lednice do šuplíku s příbory?
    MARI
    MARI --- ---
    jeden aktuální unavený a hladový...
    dostala jsem ještě hlad, tak jsem vytáhla z mrazáku plněnou houstičku (sýr, šunka, salát, klasika...), dala na talíř, rozmrazila, a že si ji ještě zapeču jako panini. no tak teda strčím do rozehřátého sendvičovače... po chvíli koukám, že se mi tu válí jeden neumytý talíř. šup s ním do dřezu a umeju.
    ...
    vytáhnu hotové panini a divím se, kam mi zmizel ten talíř, co tu teď ležel, safra...???
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    Kámoška sdílí vylepšení starého vtipu o Kryštofovi Harantovi z Polžic a Bezdružic, kromě anglické verze je tam i spousta dalších jazyků, maďarština, filipínština apod... Já na to koukám a říkám si: Kde je čeština? .... Ehm.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FAJL: říkala jsem si, kam asi vede tahle silnice, a pak mi došlo - ne, jasně, to je bavorák! (ať žijou zkratky... :D)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dnesni KFC.
    Vchazim k prepazce a tam usmevava nactileta brigadnice. Davam ji stravenky za 200 a chci jen stripsy.
    OK, muzu mit 13 stripsu. Divcina se pta jestli sebou nebo tady. Tak jsem se na ni usmala a rekla "hadejte".
    Divcina znejistela a pak z ni vylezlo "ja vam to dam teda na vic taliru"

Ne, opravdu nedam 13 stripsu na posezeni :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GUMIDEK30: návazný error: jsem žena a chvíli jsem musela soustředěně přemýšlet, jak se ti něco takovýho povedlo. :-D
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    GUMIDEK30: Já jsem se dnes ráno chtěl zároveň podívat na mobil, kolik je hodin a čuchnout k saku, jestli nenasálo včerejší restaurační odér moc
    Ergo zvedl jsem sako a čuchl k mobilu...
    Byl čistej! :)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    GUMIDEK30: to sis ho mohl taky vyhonit :D
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    ráno si čistím zuby a chtělo se mi čůrat . . tak sem se vyčural . . . všude okolo :D ten pohyb ruky se přenesl prostě :D . . nikdy mi nešlo jednou rukou bouchat si na hlavu a druhou hladit se dokola po břiše :D
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Ráno vyndám z mrazáku maso, oddělím kus k obědu, zbytek vrátím zpět.
    Večer ho najdu v mikrovlnce.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    krabičky od zmrzliny mají sice ten správný tvar a správnou velikost na to, aby se v nich zamrazovaly kupříkladu vývary nebo ragů, ale mají oproti normálním krabičkám na jídlo jednu velkou nevýhodu: nejsou průhledné.
    takže, pokud nedáváte pozor, může se vám snadno stát, že místo boloňské omáčky si k těstovinám rozmrazíte vanilkovo-čokoládovou zmrzlinu...
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Poslední večer na horách v Itálii, jdeme do místního supermarketu nakoupit zásoby vína, sýru a prosciutta nadoma.

Nejdřív jsem suveréně naložil pár věcí do cizího košíku - což jsem zjistil až když se mě původní majitel košíku přišel zeptat, jestli mi náhodou těch pár věcí nechybí.

Potom jsem při placení - z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu - začal zadávat pin ke staré kartě, kterou už víc než rok a půl nemám a samozřejmě si kartu zablokoval. A protože k nákupu nad 30 EUR dávali jako dárek flašku vína a protože jsem nenažraný Čecháček, rozdělili jsme si s drahou polovičkou nákup napůl a zablokovali tak ne jednu, ale jediné dvě pokladny.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    dnes na návštěvě v jedné vesnické škole: kolega dává svou vizitku paní ředitelce a prosí ji o telefon. Ona mu ten telefon napíše na tu jeho vizitku a vrátí mu ji. Pořád přemýšlím, jestli to udělala omylem nebo jestli tím něco naznačovala :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TAPINA: No a dneska jsme zjistili, že jsem to klepeto... ééé, kafe, nakonec nekoupila :D
    MARI
    MARI --- ---
    vic jak tyden se v praci shanim po fotkach z jedne akce z r. 2014 (na serveru nic, v archivu nic), a kdyz je slozite sezenu pres kolegu od nasi PR, stahnu a vypalim, ze ho schovam do archivu, tak pri ukladani do archivniho sanonu na me vykoukne dvd s naprosto stejnym popiskem. ano, ty stejne fotky!
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    SEDELAVLOKALE: (na vysvětlenou - sestra měla skříň/postel - tj. když se šlo do postele, otevřela se skříň v který byla sklopná postel; no a ségra byla zvyklá skákat na již rozloženou postel dopadajíc na kolena)
    Jednou takhle zase šla spát, skočila ... - ano, dopadla na kolena, ovšem postel zůstala nerozložená, takže sestra si ustlala na koberci.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Prijdu do pokoje, zhasnu, tma jako v pytli, udelam par kroku a svalim se do postele...ovsem postel byla jeste nejaky ten krucek dal...no co jsem to hodila za tygra...skoda, ze to nemam natoceny :'-D
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    Už jsem se v této skupině podělila o jeden ze svých Best of?
    To jsem takhle před lety jela vlakem domů, a když jsem měla přesedat, vystoupím z vlaku, jdu do podchodu, vyjdu na druhé straně toho samého nástupiště a nasednu... do toho samého vlaku :D trochu neplánovaný výlet, no...
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    dalsi... prochazim kolem masny. Předražené drstky. ehm..proc inzeruji, ze maji draho? jo aha, oni to sou predvarene drstky. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam