• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KAERI
    KAERI --- ---
    No a jinak... nedávno mě ve tři ráno vzbudilo mimino (dvouměsíční, čili naprosto ležící houska, která se sama ještě ani nepřekulí). Po obvyklém servisním kolečku jsem ho uložila, znovu si lehla a zkoušela usnout. Najednou ucítím na zádech malé ruce, to jak za mnou přišla její dvouletá sestra, a hlavou mi běží: "Sakra, jak jen to mimino dokázalo tak rychle vylézt z postele? A co sakra ještě chce?"

Že miminu pokládám komplexní otázky a očekávám komplexní odpovědi, už je jen takový milý folklór...
    KAERI
    KAERI --- ---
    MARI: Klasika, to dělám taky, akorát dávám špinavé nádobí do prádla a ponožky do dřezu.
    MARI
    MARI --- ---
    právě jsem nesla špinavé prádlo do odpadkového koše, místo do pračky...
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    Jdu do obchodu.. do Zabky ,pred vstupem dovnitr hledam klice ,natahuju se k zamku ze odemknu..pak mi to dojde...to by nebylo nejhorsi,kdybych pri odchodu neudelala to samy...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Varování - pinzeta položená na touchpad způsobuje třes kurzoru. I poté, co odpojíte a zapojíte myš.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Brácha říkal, že prý tenisák pro psa nechutná stejně, jako jablko.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    Učím se, jsem v časovým presu. Nervózně koukám na čas na počítači. Po chvíli si potřebuju odskočit, beru do ruky myš a chci dát pauzu, aby mezitím ten čas neubíhal...hmm tak bohužel...
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    celkem bezne mi chybi presne pul vteriny k tomu, abych si zalila kafe studenou vodou a stavu horkou, abych si do stavy nalila mliko, pripadne abych si nalila stavu do kafe. Neco z toho se obcas nakonec skutecne stane. Ale to, ze sem si minulej tejden malem nakrajela banan do kafe misto do misky s vlockama vedle, to me prece jenom trosku prekvapilo.
    MARI
    MARI --- ---
    NEI: chvilku jsem nechapala, v cem ten error vlastne spociva... pak mi to doslo. :D
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    A jeden můj. Když máte v práci klávesnici QWERTY a po příchodu domů furt píšete Z a Y opačně, ještě se to možná dá pochopit. Ale fakt to nemusíte dělat, pokud píšete rukou.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Když dáte vařit vodu v rychlovarné konvici a necháte otevřené víko, nevypne se, fakt ne.
    Aneb error naprosto pitomé uklízečky, která se tomu navíc hrozně divila...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KAERI: Připomnělo tu dobu, kdy se poprvé objevily v obchodech tuhé antiperspiranty. Sestra mého tehdejšího přítele si ho koupila, sejmula víčko, přetřela na zkoušku podpaží a pochvalovala si, že to fakt funguje, že se hned cítí úplně svěží a neopocená... a pak teprve zjistila, že tam je ještě jedna plastová krytka :o)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Už jste si někdy holili nohy holítkem s nasazenou krytkou? Já ano. Po zvážení pro a proti jsem se usnesla, že příště si ji zase pěkně postaru sundám.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    MARI: Četla jsem k lídlu jsem se dostala až teď, tak jsem chvilku uvažovala, co si teď dělala u Lídlu :)
    MARI
    MARI --- ---
    k jídlu jsem se dostala až teď, trochu mi do toho vlezla opomenutá práce... a jak dopadl zapečený sendvič? dva opečené suché chleby na sobě bez náplně.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Mno. Mám appku na menstruační kalendář, tak si do toho vyplňuju i kdy byl sex, i když už děti neplánuju - prostě zvyk a ordnung muss sein žejo :)) a ta appka vypadá trochu jako pogdesign, kde se koukám, co budou v nejbližší době vysílat za seriály - http://www.pogdesign.co.uk/cat - v základním zobrazení mřížka jednoho měsíce po týdnech.

Takže ji otevřu, ze zájmu listuju zpátky po statistikách... a pak mi bleskne hlavou "přelistuju dopředu, abych věděla, kdy budu mít příští měsíc sex"...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jdu za maminou do práce. Mamina je už asi patnáct let knihovnicí.
    Před vstupem do kulturáku si čtu, co všechno tam mají. Promítací sál, taneční sál, knihovna...
    "Oni tu mají knihovnu?!"

Ehm.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Odpověď na otázku, proč ten párek k snídani chutnal divně byla v tom, že hořčice a kafe byly až moc blízko sebe..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    nezalévejte si kafe mátovým čajem, fakt ne!
    JOPS
    JOPS --- ---
    MAR_TINA: :) jenom chci poopravit, EXCEL, se pise s jednim L :) Mne to trha oci, sry a vidim to u spousty lidi psat EXCEL s dvema L :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam