• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TYRKYS2: njn, je to takový neutrální nosič na sladko-kysely mírně pikantní nálev - a naše děti to zbožňují. A furt lepší, když si dají po večeři tohle než zmrzlinu.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    TRISSIE: Cukety miluju, ale KOMPOT?!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Takze ja blbka se divim, proc jsem TAK MOC zrava a unavena... no jeste abych nebyla, kdyz s novym "rezimem" pravidelne nekolikrat tejdne zapomenu na leky :-/

A jak jsem na to prisla? Koukam v koupelne na policce na tejden dobrany plato s myslenkou "to je super, ze uz mam dobrano, uz bych to fakt mohla vyhodit"

A pak mi teprve sepne, ze to nejsou zadny antibiotika ani nic podobnyho, ale kazdodenni pravidelna davka :-/
    MARI
    MARI --- ---
    Pekla jsem koláč a místo abych položila ruku na vál, kde jsem měla mouku a omoučila si ruku, jsem ji zabořila do mísy s ušlehaným tvarohem. Navíc jsem se u toho hrozně lekla, protože jsem tuhle měkkou konzistenci v mouce nečekala.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dnes jsem ve 14 hodin dopsala závěrečnou zprávu k měření, které se konalo od 15 hodin. A vůbec mi to nepřišlo divný, měla jsem radost, že mám hotovo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: připomnělas mi moje štítky: dýňová polévka, extra hnusná
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    že pozdě večer obvykle nejsem už intelektuálně na výši, to o sobě vím.
    ale že jsem celou letošní várku cuketového kompotu opatřila krasopisně napsanými cedulkami "DÝNĚ 2015"... tak to už je trochu moc!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jela jsem na svatbu a musela jsem se nastrojit ve vlaku...chtela jsem si telefonem prekontrolovat vysledek, tak zapnu fotak, ruzne natacim telefon a ne a ne se najit...az pak mi doslo, ze jsem to neprepla na tu predni kameru.
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    "Čas doplnit cukřenku" říkám si v rámci výroby ranního čaje při pohledu do krabice na cukr, která je téměř prázdná...
    Vlezu do skříně, vezmu nový pytel cukru, rozdělám, a pak se mi v hlavě ozve slaboučký hlásek, který říká:

"Jsi si jistý, že chceš tu kilovku cukru přesypat do toho půllitrového hrnku čaje?"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    v srpnu jsem udělala známým ke svatbě děsně originální dárek - krabičku první pomoci. dala jsem tam různý věci, který užijou v na záchranu manželství. např bublifuk nebo čokoládu. dost jsem to vymýšlela, vám řeknu. No a včera jsem náhodou našla svůj dokument z roku 2013 s nadpisem svatební dar. To byste neuhádli, co tam bylo: krabička první pomoci - byl tam popsaný bublifuk, čokoláda....
    FRDK
    FRDK --- ---
    Zas ten telefon...
    Tlačím buřtguláš, přikusuju chleba, přitom si něco čtu, v ruce se střídá krajíc s přístrojem. Na talíři zbývá poslední sousto, proč si jej nepřihrnout na lžíci mobilem..?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jeden cizi, cizi taky pobavi:)

Jedu si tak po cyklostezce, predjedu kolobezkare (nebot jsem na kole rychlejsi), zaujme me informacni tabule, sjedu k ni, prectu ji, jedu, predjedu kolobezkare (co projeli kolem, kdyz jsem cetla), zaujme me informacni tabule, sjedu k ni, prectuji, predjedu kolobezkare, tabule... potreti predjizdim a slecna na kolobezce vola na sveho partnera: Kajo, uhni, uz jede treti! A vsechny na stejnym kole!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Přečíst norwegian salmon jako nonvegan salmon vyžaduje asi značnou dávku připravenosti na cokoli.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Včera v LIDLu zamyšlena cosi vybírám a přitom, abych vypadala ještě úžasněji než obvykle, vycpu jazykem pravou tvář. Najednou mám dojem, že kousek přede mnou někdo stojí. Sakra, co na mě ta ženská tak divně čumí?? A ještě se tak inteligentně tváří?? No, dobře, s trochou sebekritiky, já se taky s tou vyboulenou tváří ksichtím jako tele... počkat...

Ta "ženská", co na mě tak divně čuměla, bylo velké zrcadlo.

Fakt už s epotřebuju vyspat.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---

Něco podobně geniálního na zapínání dlouhého zipu na zádech jsem si vyrobila z velké spisové svorky a provázku. Škoda jenom, že jsem si to před odchodem z domu z toho zipu nesundala.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    myslím že už nikdy nebudu číst Zikmund jako Zikmund.
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    BILY_HAVRAN: "proč by se člověk jako neměl otevřeně hlásit k háčkování, co je na tom špatného? ... ehm... jo aha..." :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Pod příspěvkem o Konvičkovi mžourám na odkaz. Zaostřím. Podívám se znovu.
    exotopedia.parlamentnilisty.cz/...
    Dobrá inspirace! Je to diverze zaměstnance nebo nová strategie majitele? Každopádně náhle začíná svět dávat větší smysl.
    Ne. Je to eportal.parlamentnilisty...
    MARI
    MARI --- ---
    já zase pořád píšu do firemního počítače heslo z domácího počítače a doma z firemního
    (možná by to taky chtělo nějakou delší dovolenou a bez počítačů)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Asi zase potřebuju dovolenou, včera sem chviličku panikařil v práci na záchodě, že se zasek zámek a sem tam uvězněnej. Pak sem si vzpomněl, že bych moh taky odemknout.
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    čtu si nyxí tržiště:

"Nabízím práci":
    Hackovani ...

Wow! No, to bych nečekal takhle otevřeně, ale tak jsme na nyxu, kde už jinde bych to měl čekat, žejo?

Hackovani dredu ...

??? co je to za novej slang tohleto? Kdo jsou to ti dredové, proč by je měl člověk hackova....

... moment...

... ach jo.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam