• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Víte, co se stane, když vám začne do sluchátka z youtube hrát písnička, kterou máte nastavenou jako zvonění na telefonu?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Když za ranního kuropění vylezete na dvorek a v dáli zaklokotá slavík... Krása...
    Ne, to mi jen hvízdlo v nose, ještě to tu není, ale demoverze jara pěkná.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LOVE_DALI: Sýtko hladovátku nevěří ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Celý den si chci udělat svůj oblíbený oolong (čaj). Ráno jsem dostal chuť - řešil jsem milion věcí a nejednou jsem fuč - jedeme na výlet. Po dobu výletu jsem několikrát dostal chuť na čaj a těšil jsem se domů. Busy day.
    Takže konečně doma, připravim čaj, zaleju.
    Odejdu. Přidju. Vyndám sýtko - spokojen..

Jenom kdybych tam ten čaj doopravdy nasypal?! Chjo...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Občas mívám problémy s vnímáním času při 24hodinovém formátu. tzn. že mám být někde v sedm, ale jsem tam v pět, protože jakože 17 ... no to je jedno. Každopádně teď sháním letenku a jsem zpruzená, že není žádná kolem deseti tisíc. Dnes jsem našla jednu za 13 a říkám si: "třináct, to je vlastně jedna...hmm, jedenáct už není tak blbý"
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    "Tyjo, mě to dneska docela sluší, co se stalo, skoro žádné akné...

Aha, já jsem se ráno vlastně nalíčila."
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Tak jsem dnes už potřetí vyšla ven, abych se podívala, jestli jsou prázdný kontejnery na tříďák... hem... tak jsem vyšla ven, pokaždý si zapálila, dokouřila a šla zase domů... jééééj....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já se taky dneska na docela dlouho zasekla na novinovém titulku:
    "14 měsíců pekla a cela s islamisty. Petr vězněný v Súdánu se vrátil do Česka."
    Cože to ta ženská kromě pečení s islamisty dělala a co s tím má společného nějaký Petr?
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ARCHIMEDES: Obzvláště když je "biotický".
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A já zas myslela, že jsem v audítku o novinářských chybách a přehmatech, a myslela si, že je trochu hnidopišské se opírat i do regulérních homonym :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Proč jihočeští vědci zkoumají zrovna Řeky?
    Řeky nejvíc znečišťují léky a hormony, ukázala studie Jihočeské univerzity - iDNES.cz
    http://budejovice.idnes.cz/...ta-pmg-/budejovice-zpravy.aspx?c=A170224_2308112_budejovice-zpravy_mbe
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Cizi. I kdyz uplne nevim, jestli error, nebo ucel:)
    Prisla pani s malou holcickou (tak 2,5 let?) na postu k okynku a bavila se s pani za prekazkou jak s dementem: My bychom si tady vybrali pohledy. No ano, ten s balonkama, ten se nam libi... jeste nejake si vezmem, my musime hodne psat! A znamecky, znamecky nam taky dejte. Jedna, druha... sesta...
    Vsichni na poste se ohlizeli, jak to tahalo za usi. Kdyz mela pani konecne nakoupeno, rekla: Tak my to jdeme tady ke stolecku napsat, nalepime znamecky a vy nam to pak odeslete, ano?
    Pani za prepazkou kyvla a tak maminka s holcickou odcapkala psat pohledy. Samotny proces byl zase divadlo pro vsechny na poste, takze jsme si celkem oddychli, kdyz mely vsechno napsane a maminka vrazila pohledy s nalepenymi znamkami diteti do ruky: Taaak, a ted to pani hezky odnes.
    Holcicka suverene pohledy vzala, precapkala svym vratkym krokem celou budovu posty a vrazila je do odpadaku!
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Jdu do obchodu, beru klice, srajtofli a tasku. Vyjdu pred barak, hodim klice do popelnice a jdu zase zpatky dom. Prede dvermi do bytu prijde náhlý rozbřesk a jdu lovit klíče :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    Včera jsem se párkrát zarazil, co to vlastně čtu:
    film Erekce z lásky (Lekce)
    nebojácná servírka obtáhla obřího ještěra (odtáhla)
    ...no a to třetí jsem právě zapomněl :)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    MADIETTA: A co teprve ten novokrtěnec!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: A navíc to psal nějaký Miller, že s hláskou navíc je maličkost.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ta absence diakritiky, ta už je pro mě někdy opravdu náročná. U tohohle diskusního příspěvku jsem mnoho vteřin přemýšlela, jak někdo může z hromádek po krtkovi udělat společenskou událost.

TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Právě mě napadlo, že bych si mohla ohřát vodu na ranní čaj už teď, abych se pak nezdržovala...že když dám pak tu konvici do ledničky, tak to vydrží do rána horký!

ufff
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pokud se vám nová košile rozevírá přes prsa a chcete to pravit lehkým zašitím, je dobré předem zkotrolovat, jestli náhodou tu košili nemáte zapnutou na špatnou knoflíkovou dírku...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Posledni dobou se v zahranici orientuju v menu podle tecek u kazdeho jidla. Zelena - neda se to snist (vetsinova vegetarianska kuchyne), cervena - da se to snist (nejake maso).

Rano jdu kolem staveniste a zdravi me delnik, na hlave zlutou helmu s velkou cervenou teckou. Prvni myslenka co mi proletne hlavou? Jo, je jedly...

*Chci napsat sve divne myslenkove pochody do mozkovych erroru, a jak ted malo pouzivam cestinu, najednou si nejsem jista, jestli se "snist" pise vazne "snist". Tak otevru nove okno a do googlu zadam "Snist nekoho"...
    WTF? To jsem nemohla napsat treba "vsechno snist", nebo tak neco? Odkud se ve mne ty kanibalisticke sklony berou?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam