• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    (Takže krom spousty kynutého pečiva - z cihly už zbývá jen 400g kvasnic - budeme mít ještě zelňačku.)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MAR_TINA: jé, ten moc ocení moje kamarádka (strojní inženýrka, která jednou volala opraváře na pračku kvůli ohnuté hadici)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jedu kolem velké šírého kapustového pole a dostanu nezaplašitelnou chuť na kapustové karbanátky. Nakonec to nepřemůžu a spáchám hřích.
    Doma vytáhnu tu hlávku z auta a co vidím, já utrhla zelí!

Mám vystudovanou Českou ZEMĚDĚLSKOU univerzitu, s červeným diplomem.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Satanovo náměstí? Wtf?

Smetanovo náměstí.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Listuju jedním slovníkem, který má tak 700 stran, a začtu se do jednoho hesla. Hledám něco konkrétního, ale nemohu to pořád najít a už už se chystám, že na klávesnici vyťukám CTRL+F, ale ouha, ono je to papírový, takže by to nepomohlo, aha! :-/ :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    ILIEN: ja takhle svemu muzi chtela rict "Ty jsi tak sikovny, jsem na tebe pysna" a vypadlo ze me "ja jsem na tebe tak sikovna" :))
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    (Na vysvětlenou - chodím do školy jednou v týdnu)
    Místo v úterý jsem tam byl dneska... to je přece jasný - 4. září je pondělí, jdu do školy... - chyba lávky... Ups...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Chtěla jsem říct větu "Nestíhám nosit ke třem pilám dřevo"
    A můj unavenej mozek to zkrátil na "Nestíhám nosit pivo" Protože přece pila + dřevo = pivo
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Chtěl jsem drahé navrhnout, že se budeme "socializovat" v poněkud košilatém kontextu.
    Vypadlo ze mě:
    "Pojď, půjdeme se domů soci-olizovat!"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jdu domů, knížku v ruce. U dveří zašátrám v kapse a po paměti ke čtečce přikládám kartu. Nefunguje. Nepípá, neotevírá. Zmateně šermuju kartou, než mi dojde, že ta je do práce, že dveře od baráku jsou na čip. Zahanbeně otvírám a vcházím. Vyjíždím výtahem, vytahuju kartu... no a tady ji ani není kam přiložit.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: error .. jasne :D patecek ...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Pracovni double erorr

Kolegyně se vrací do kancelare a rika mi: "Ty jo, jsem si zapoměla vzít kartičku, ale v pohodě na záchodě jsem našla tvojí."
    ZUCCA
    ZUCCA --- ---
    Včera mi cosi připomnělo Mrazíka a já jsem si nahlas zanotovala: "Vyrostla štíhlá modřinka tam mezi lekníny..." A dokud mě na to někdo neupozornil, nepřipadalo mi to vůbec divný.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Necid se vrací domů, do Slavie přichází na hostování s opcí
    Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/tomas-necid-se-vraci-do-slavie-d2r-/fotbal.aspx?c=A170901_133307_fotbal_vp2

co??? s opicí? proč s opicí? a to jako živou? nebo přišel na trénink ožralej? otázky, samé otázky…
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PISKVOR: četla bych, že manažerka je poznamenaná dlouhoudobým působením jako pionýrská vedoucí, kde měli oddíly pojmenované nikoliv po zvířátkách, ale po zelenině.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    STENNY: Já bych četl rafinovanou urážku: "Tým podává stejně dobrý výkon, jaký by se na jeho místě podařilo předvést libovolnému celeru, tj. nic moc." :D
    STENNY
    STENNY --- ---
    "Tým jako celer podává dobré výkony." Dlouho jsem se na tu větu díval a pořád se mi něco zdálo divné.
    Ach tak... "tým jako celek".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Droždí se dá mrazit, tak si ho naporcuj a uskladni.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    1MALALISTICKA: Taky ji miluju :)
    MARI
    MARI --- ---
    1MALALISTICKA: my do základu dávali ještě majoránku, namazali na čerstvý chleba a na to kyselé okurky.
    no, musím brzo taky udělat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam