• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    QUANTI: Přesně na to jsem si vzpomněla. Průšvih je, že nejsem blondýna. :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KATHIA: do mrazáku jsi ji měl dát, člověk nikdy neví, kdy bude potřebovat horkou vodu... :D
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    PISKVOR: Pro bohy, no jo! To, že mi nedochází základní pravopis přisuzuju ránu. Stejně jako včerejší pokus dát konvici s vroucí vodou do ledničky. :D Holt než si člověk dá kafe... . :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KATHIA: Zpívající FB? Čeho já se ještě nedožiju! ;)
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    V rychlosti projíždím fb: ... Navrhovaný přízpěvek: POHŘEB ŽEHEM. Krom myšlenky na to co mi to fb nabizi, nijak neřeším a jedu dal, doscrolluju na druhou polovinu přízpěvku, kde vidím duhovou plachtu, rozesmate dětičky a všechno co taknějak nesedí. Vrátim se tedy a čtu: POHYB DĚTEM. To už je logičtější :)
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Stojím v Praze na balkóně a přemýšlím, jestli z toho osvíceného mraku nebude náhodou polární záře. Ne, už nejsem na Islandu.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Neměla bych experimentovat s vařením. Vím to, nejde mi to. Takže jsem dneska chtěla udělat nějakej sladkej bramborovej koláč (protže bezlepková mouka je drahá, tak hledám alternativy). Na netu jsem žádný hezký návod nenašla, tak jsem to vzala po svým. Takže nakonec máme plný plech sladké bramborové kaše. (aneb je to hnusný, ale bude toho hodně)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Bylo mi divné, proč mám málo místa na disku, tak koukám co tam je. Než mi došlo, že jsem před časem ospalý zadával stahování něčeho o Texasu a asi se překlik, dost jsem pochyboval o své příčetnosti - našel jsem 68 GB Chucka Norrise v downloadech...
    (A co teď s ním, když ho zkusím smazat, kopne mne z otočky.)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ILIEN: Trvalo mi asi pět vteřin, než mi došlo, co přesně je špatně!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    zruk a slach
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Vybaluju nakup a ... Jar Plutonium! Manzelka koupila do mycky misto ekologockych tablet neco co ma silu. Az na treti pokus z toho vyslo Platinum.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    JAJITA: hm, tak už mám v autě troje návleky :/
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Když se baví dva orientalisté, co právě vylezli z hodiny obskurního altajského jazyka:
    - "Hm, tu němčinu si můžeme nechat až na zimu, až nebude co lepšího dělat."
    - "To nezní špatně, ale můžeme se před tím alespoň naučit písmo..."
    - "..."

(To je tak, když jste na doktorátě a poslední nový cizí jazyk píšící latinkou jste měli na střední.)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    MARI: zběžně jsem si tvůj post přelétl. To, co mne přimělo si ho přečíst pořádně, byla slova "prostrčila jsem prst uchem a nemohla jsem ho vyndat".
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ETERNITY: šlo se tou skříní do Narnie?
    MARI
    MARI --- ---
    ETERNITY: Tohle sice ne, ale jednou jsem nervózně očekávala jednání s naším PR, dala si předtím kafe a jak jsem si při čekání nervózně pohrávala s hrnkem od kafe, prostrčila jsem prst uchem a nemohla jsem ho vyndat. Naštěstí ještě těsně před telefonátem mě kolegyně vysvobodila.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Uz se vam nekdy stalo, ze jste byli na strasne dulezitem jednani v cizim prostredi, snazili jste se zapusobit, blyskali jste svymi znalostmi, prehledem, anglictinou.... pak jste si podali s obchodnim partnerem ruce a odesli jste DO SKRINE?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    včera jsem odcházela z práce s hrnkem od čaje v ruce. došlo mi to až u východu z baráku
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    včera jsem odjížděla z kojeňáku až za tmy a bylo mi divné, proč je mi takové teplo na nohy, když v autě netopím
    až před domem jsem zjistila, že jsem odjela v igelitových návlecích :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: Na druhé straně, jogurt s příchutí vodky (a rumu, starorežné atd.), to je díra na trhu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam