• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Ja dneska zkousel pouzit misto vstupni karty v praci cip co mam do skolky dcery.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Uzasna ranni melta - kofola, cukr a mliko..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Říšskou bagetu? To je jako árijsky bílá, nebo co? Jo PAřížskou...
    CRS
    CRS --- ---
    V obchodě jsem nedopatřením vrazil do figuríny, tak jsem se jí slovně omluvil, načež jsem řekl: "Sakra, já myslel, že jsi člověk." a "Sakra, proč na tebe stále mluvím?"
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Je obtížné poslat nemocného do nějakého zařízení, které by poskytovalo pohřební služby.

cože? pohřební služby? no ti to berou teda hopem...
    ...
    potřebné služby, vole. POTŘEBNÉ!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ILIEN: kamarat sa takto hral s nejakymi prisavkami a potom chodil par dni s cervenymi koleckami na cele :D
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Právě jsem si způsobila zranění tím, že si hraju s lahví od piva, dělám v ní pusou podtlak a vsál se mi spodní ret do lahve. No a když jsem se ho snažila vytáhout, tak to chtělo výrazně větší sílu než jsem očekávala a teď mám takovej skoro cucflek na spodním rtu a bolí to. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ve školce se děti měřily a vážily na začátku a na konci roku a teď tam visí tabulka, o kolik kdo přibral a vyrostl. Podívala jsem se na to a zděsila se, že mi dítě proletělo další konfekční velikostí, aniž bych si toho všimla. Pak mi to ale začalo vrtat hlavou a přišlo mi jako nesmysl, že by měřil tolik, doma jsem si ho přeměřila a má o 13 cm míň, což není při výšce 122 zrovna nepatrný rozdíl. Oni je tam měří podle nějakého měřítka pověšeného namátkově na zdi tam, kde zrovna vyšlo místo, aniž by nula vycházela na zem a nikomu to asi za celou dobu nepřišlo divný :D
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě jsem slušně nahlas poděkovala jedné paní ředitelce. Bohužel to neuslyší. Odpověděla jsem nahlas na její email
    KAERI
    KAERI --- ---
    Máme před volbami, tak všude samý slogan. Ze zastávky odjíždí autobus a na zadku má "Zefektivníme MHD" (nebo něco na ten způsob..) a pod tím "Markéta Vaňková, kandidátka na predátorku města Brna"

Leda že by ne.
    MARI
    MARI --- ---
    Ráno jsem si zapla komp, že se potřebuju podívat na jeden konkrétní web... Takže zadávám heslo do počítače s koncovkou ".com" a divím se, co je špatně...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    takovej ten případ, kdy si chcete něco zapsat, ale dítě vám vzalo propisku a vy prostě bezmyšlenkovitě chmátnete po tom druhém předmětu na stole, který má propisce nejbližší tvar... no tak teploměrem se fakt nic zapsat nedá.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    to si člověk osvěží východˇnárštinu, a hned to jede:
    "čo robiť, aby tie kurvy vo dvore prosperovali ... "

Čo robiť, aby kury vo dvore prosperovali? Odpovedáme na vaše otázky | Urob si sám
    https://urobsisam.zoznam.sk/...tvo/co-robit-aby-kury-vo-dvore-prosperovali-odpovedame-na-vase-otazky
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SANTAL: tak jedna noha suchá, druhá bez klíšťat...
    win-win
    oh wait
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    BALAENA: jenom tím pravým....
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SANTAL: odpuzovat klíšťata každým krokem? sounds like a plan...
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Pokoušela jsem se dítěti před odjezdem na školní výlet naimpregnovat boty. Sprejem. Ale repelentním...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NIGHTFURY: ...to..není dobrý...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    NIGHTFURY: dík, projasnilo den :-)
    AMANT
    AMANT --- ---
    NIGHTFURY: oh. shit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam