• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Chodím do práce kolem půjčovny nářadí ... už delší dobu tam mají venku ceduli PU-ERH. Když jsem to viděla poprvé, byla jsem překvapená, jak to dokázali rychle předělat na čajovnu. Ona je tam ale pořád ta půjčovna a na té ceduli mají napsáno PU-PĚNA.
    MARI
    MARI --- ---
    DANYSEK: To až pak...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MARI: a jeste u toho psat na nyx..? :-)
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: A jen koukat na ty zbylé dva suché kousky vedle...
    MARI
    MARI --- ---
    Není nad to dělat zapečené obložené tousty se vším možným, navrch pěkně sýr... a bez horní vrstvy pečiva přiklopit rozžhaveným toustovačem.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Mam v zalozkach otevrene sousedovrazda.cz - co prosim?

Aha, sousedovazahrada.cz

Vypovida to neco o mych sousedech? :-D
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    PISKVOR: myslím, že to spíš bude úhlavní nepřítel Polish Mana.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RAHUF: Po vzoru /r/floridaman ?

Jinak dneska jsem psal, že dítě je zabaveno, kouká na Elán. Chvilku mi to bylo divný- koukalo na Elma, pochopitelně.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Místo "Brexit: May bids to unite..." čtu "Brexit Man bids to unite". No, superhrdina by to byl zajímavý.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tchyne, ktera se obvykle stara o zvirata, se pry prave zeptala meho muze, jestli Richard uz dostal nazrat.

Richard je dvoumesicni dite.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Právě jsem se pokusila zvětšit si písmo v textovém souboru usilovným točením knoflíku pro volume na repráku. Nefungovalo to.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    V podzemních garážích přede mnou jelo auto, co mělo na zadních dveřích stříbrný nápis MICKA. No jo, lidi dávají svým autům nejrůznější praštěná jména a ti nejvíc si to tam ještě i napíšou z těch nalepovacích písmenek. Ovšem jak jsme vyjeli ven na světlo... Nissan Micra je popsaný mimořádně nešťastným fontem.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Aplikace [blabla] má tréninkový plán pro každou konvici!" Ok...hmmm...cože?!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Ono tam samozřejmě bylo "přispělo" ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Ono to ale jednoznačné je, řeč je o dementech. Podobná jednoznačná věta by byla "Přispěla/o k tomu dementi z Česka" - podle toho, jestli těch dementi bylo víc, nebo jen jedno.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V CSU vládne skepse kvůli migraci. Přispěli k tomu i dementi z Česka. / Chvilku mi to dávalo smysl.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Ja se dneska zeptal jednovajecnych dvojcat jak dlouho se znaji a asi hodinu potom jsem se snazil otevrit vsechny kontaky klicem od baraku. Vsude pasoval, ale neslo s nim otocit. Asi to neco vypovida o tom, kde ziju.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Vcera rano mi zvonil budik, tak jsem se nerad vstal, vzbudil psy, vyhodil je na zahradu, koukam na telefon a zjistuju, ze je teprve 5 hodin rano. Jaktoze mi uz zvonil budik? Aha, nezvonil, ja jsem se vzbudil sam.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Přijdu do kuchyně a vidím, že na stole leží balíček plátkového sýra.

Že bych ho zapomněl včera po večeři uklidit do lednice? Ale to je divné, že by tam zůstal tak dlouho, od té doby tam přece jedla přítelkyně a spolubydlící, a ostatní věci od včerejší večeře jsou pryč - i kdybych ho zapomněl, tak někdo by si ho přeci všiml a dal do lednice. A koukám, že rohlíků je v ošatce taky méně, než včera. Aha, tak to si ho asi někdo dal k snídani a zapomněl ho tady.

Odcházím z kuchyně, sýr zůstává ležet na stole.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Kdyz si na talirek, kde mate dezert a kam poslepu sahate a ukusujete, polozite vedle sacek od caje, tak asi tusite jak to casem dopadne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam