• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Hledáme zámečníka koktejlových vozidel. (kolejových)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    ETERNITY: nějak nemůžu z hlavy vymazat představu rozzářené roomby vyrážející do světa :o))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TAPINA: Vysavač, který odmítne vysát koberec, je už jen krůček od skutečné vzpoury strojů! :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Ty jsou ale na to, když nechceš, aby jezdil do půlky pokoje. Ze schodů správně sjet nemá.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    CAMELLA: jsou k tomu takovy kostky s laserem, ktery postavis tam, kam nechces, aby to jelo. Jinak si to vesele drandi dal (mame jeden pokoj polozeny vyse, vysavac "seskoci" a pokracuje). Alespon ten nas. Teda... ten nas uz dopokracoval.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CAMELLA: Mají. Asi nezafungoval. Náš vysavač odmítal jezdit po tmavě hnědém koberci, protože byl přesvědčený, že je pod ním díra.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ETERNITY: vidis a tady bych asi taky potrebovala návod na život, protože jsem si myslela, ze tyhle vysavace maj senzor proti padu ze schodů :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nechala jsem doma muze bez navodu na zivot. Ze Roomba uklizi za nej, je super, ale nesmi nechat otevrene dvere z bytu do chodby a jit neco resit s postou. Vysavac skutaleny ze schodu asi nevyreklamujem.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Vtip "Musím jít rychle zalívat zahrádku, než začne pršet." mi připadal vtipnej, dokud jsem dnes nezačala s hysterickou rychlostí plnit konve, zatímco z černého mraku padaly první kapky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Připravit dítěti instantní kaši může být taky celkem náročný úkol, řeknu vám. Odměřím vodu, ohřeju na patřičnou teplotu, naliju do misky. Vezmu do ruky pixlu s práškem, co tady dělá nějakej zbytek vody v misce, šup s tím do dřezu... aha, tak znovu.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    "Placatý bazén"....
    ISCH
    ISCH --- ---
    "Opruzená slunečnice"?

Opražená, Isch. Opražená.
    IKA
    IKA --- ---
    Dám detské veci do pračky, zavriem, spustím.. a sakra, zabudla som skontrolovať, či niečo nebolo vo vreckách.

(Až potom som si uvedomila, že dieťa má dva mesiace, a nemá ani vrecká, ani žiadne osobné predmety, ktoré by tam mohlo strčiť - a ani potrebné schopnosti.)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ELIZHANNAH: a já jsem teď četl "o kuS LEPší" než jiný od jiné farmy.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Moje oči zase včera v recenzi notebooků četly najednou "slepice". Nejdřív jsem si říkala, no proč by tam nemohla být slepice... Počkat, slepice?! Notebooky a slepice?! Podívám se znovu... aha, tento notebook je "o kuS LEPší" než jiný od jiné firmy.
    MARI
    MARI --- ---
    Smecta na zácpu... Tak určitěěě. :D Hm, napsáno tam ale bylo smetana...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "ŽIVĚ: Hlasování o důvěře Babišově vládě. Menšinový kabinet ANO a ČSSD podpoří komunisté. Kdo bude hlasovat proti této vládě? Sdílejte, kamenujte."

???

...komentujte, samozřejmě...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Kamarádka dává na Facebook fotku ze stáže na ophtalmologii s popiskem "mám se ophtalmologicky." Cože, ophtalmologicky? Aha, fantasticky...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Studujte pogromy MBA, LL.M. a BBA v Praze"

O.o

Programy, vole, PROGRAMY...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam