• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Somehow along the line there is a glitch in my life... aha, file.
    ELIS
    ELIS --- ---
    TAPINA: To je arabsky! Už nás tu kolonizujou, ti uprchlíci!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TAPINA: tak redwall jsem viděla hned a různě jsem si otáčela streetview, abych našla tu kavárnu, která by mi názvem připomínala uilgu :D Asi taky proto, že jsem měla dojem, že je to redwall je nějaké kuchyňské studio ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TAPINA: já jsem "podváděla" a přečetla jsem si ten vodorovný název :))) ale dobrý zásek.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SILVEIG: Redwall café, je to vodorovný nápis otočený na bok.
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    TAPINA: geunl
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Včera jsem se osprchovala v bačkorách.
    Normálně jsem přišla do koupelny, svlíkla se, vkročila do vany a někde mezitím se zase obula. Až asi po minutě mě napadlo, že je mi divný mokro na nohy.. Hm.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když jsme u těch typografických errorů, to si tak myslíte, že přece umíte číst, ale tenhle název kavárny na tom svislém štítu na fasádě mi zabral cca rok ježdění okolo, než jsem ho přečetla. Nilgu... uilgu... cože???
    https://www.google.com/...6.02h,86.95t/data=!3m6!1e1!3m4!1sM2qKCBZOgjUlWwAcBrZglQ!2e0!7i13312!8i6656
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    “XOBUUU. Proč je B obráceně? Proč nejsou všechna U stejná? Je to divné. Španělé jsou divní.”

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kryptobuzna Coinbase chystá rozmach

Spatne prectenych veci je hodne a vetsina z nich ani nepobavi. Tahle mi ale prisla usmevna.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Zionist meteoroid shower?!? Aha, tak ne:

21st
    Orionids meteoroid shower.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Kámoš mi dneska psal: "Tvůj muž je v Rakousku, viď?" a já úplně zmatená, jelikož můj muž nevytáhne paty z baráku...No vysvětlilo se to záhy. On můj muž jezdí na trenažeru na kole a včera jel virtuálně kolem Innsbrucku a nasdílel to na Stravu
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    QUANTI: se spletli, no :-))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BLONDYNKA: to by byl teda monstrčtyřlístek :)) ale ne, obsah je https://eshop.tescoma.cz/forma-na-peceni-vykrajovatko-velikonocni-vajicko-delicia ...no nestačím zírat ;)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    QUANTI: Ten ovál, to je jen ta beruška, ne? :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    tvl... a teď měla docela error Tescoma.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a hádejte, kdo dneska od doktora odešel v igelitových návlecích? až po třech stech metrech jsem se koukla dolů, abych se podívala, proč to listí z boty furt nechce dolů a šustí a šustí :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    a teď čtu někde na fb popis hračky "tvarohový geoboard" a říkám si, že se to proboha nezkazí... no tvarový, samozřejmě. Asi bych už dneska měla koukat jen do zelenýho :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Je to ulice Ciolkovského, Praha 6."
    "Ciolkovský, praotec kosmonautiky, takže Kosmonautů, takže Háje, Praha 4. Ok."
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Kreativní magnetická hra Magnetiz | Slevomat.cz
    https://www.slevomat.cz/akce/1347968-kreativni-magneticka-hra-magnetiz

Magnetické hry obsahují spoustu krásně nadržených figurek... wait, what?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam