• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ELIS
    ELIS --- ---
    SARGO: ELLIE: A taky na ulici řvete: "Míchačka!" (...bagr, letadlo...), i když jdete samy?
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SARGO: Pohupování "aby miminko v nosítku hezky spalo" je taky dobrý, hlavně když tvoje osmiletý a čtyřletý miminka kolem drandí na koloběžkách nebo tak...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SARGO: jj, uhoupávat mlíko a chleba v nákupním vozíku...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MARI:
    SARGO:
    Žabařky;) Já dokonce při krmení otvírám pusu! Kdyby se tak ovšem nekrmil zrovna náš country manager na firemní večeři!
    SARGO
    SARGO --- ---
    MARI: Přešlapování při stání na místě aka "popojíždím s kočárkem" mě občas chytá dodnes, mladšímu je sedm. Pohupování přešlo naštěstí trochu dřív. Děsný tohleto. :-D
    MARI
    MARI --- ---
    Přistihla jsem se, že se "kolíbám" s telefonem v ruce ze strany na stranu, jako bych uspávala dvoutýdenního synka... Ale synek už spinká ve své postýlce.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: Tady je chyb víc, jednak dát klec vedle topení a za druhý taky vypínat topení, když lidi odejdou, ale někdo živej zůstává doma. Ale ani jedna za chyba není klec.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    CAMELLA:
    TAPINA:
    Hele každej pes jiná ves ;) Určitě se dá pes zvyknout na ledacos a bude to v pohodě. Ale představa psa v kleci vedle rozpálenýho topení mě zkrátka uplně netankuje.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: Zatímco když si v otevřeném prostoru nablije do pelechu... tak nad tím chvilku stojí a pak si tam stejně lehne, dyť je to nakonec pelech.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: věř mi, že ty klece nejsou nikdy tak malý, aby si pes musel nablejt pod sebe a pak v tom ležet. Samozřejmě to s tím topením je error, nicméně evidentně se psovi nestalo nic.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    ARRXEN: Problém je v tom, že zamčenej pes v kleci nemá možnost se nikam přemístit v tom prostoru, když nastane nenadálá situace - třeba když někdo zapomene vypnout topení. Nebo když se mu udělá blbě a poblije se, tak se v tom musí ráchat dokud paníček nedorazí domů.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    V neděli sem po chvíli hledání dospěl k názoru, že sem asi ztratil snubák. Ok, řikám si, aspoň sem ho neztratil jako první... No, neztratil sem ho vůbec, ale udělal sem si z něj stojánek na kaštan, kterej se mi válí na stole.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ok, pokus o domaci pohodu, level dva. Pernicky jsem sice do trouby zvladla dat, ale error nastal jinde. Cela utahana a hladova jsem po peceni rozhodla, ze nejlepsi obed bude vylit zbytek naslehanych vajicek, kterymi jsem potirala pernicky, na panvicku, osolit, opeprit, sezrat.
    Akorat mi nedoslo, ze jsem je vyslehala s rumem.
    Byla to fakt divna vajecina.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    prave jsem si dala napustit vanu,pri kontrole,kolik je tam uz vody me dost prekvapilo,ze ne moc. jak by taky mohlo bejt,kdyz jsem ji nezaspuntovala.
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    SILVEIG: No dobrý zase ty zvířecí psychologu. Hádej co: Moje štěně je ten nejspokojenější pes co znám. Když jdu do práce, buď ho nechám v klícce nebo ne. Někdy spí půl dne na gauči. Někdy tam jde sám. A víš proč? Protože je to JEHO malej úkryt s polštářem, plyšáky a pocitem bezpečí. Těhlech komentářů o týrání zvířat zavíráním do klece jsem viděl desítky a kohokoliv, kdo se téhle teorie zastává, automaticky řadím do kategorie "expert na psí psychiku - samouk - retard
    SILVEIG:
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Tak už je to pár týdnů vychladlý, tak už se tak moc nestydím a můžu se vám pochlubit: oba s mužem pracujeme z velké části z domova, což má tu výhodu, že na to můžeme vlítnout, kdy se nám zachce. Když jsme si takhle vyšetřili chvilku po obědě, tak jsem najednou s hrůzou zjistila, že jsem zapomněla na pracovní schůzku v jedné škole. Volám panu řediteli, že se strašně omlouvám, že jsem na schůzku zapomněla a že už jedu. Hodím telefon na stůl oblíkám se a přes celej barák volám spokojeně na muže: "no ale aspoň jsme si stihli vrznout, viď?" A pak znejistím a kouknu na telefon. No nebylo to pověšený, no....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SILVEIG: Připomeň mi, kolik psů ti prošlo rukama?
    ISCH
    ISCH --- ---
    SILVEIG: Vyzkouseno s kamerou normalni.
    Lezi. Spi. Kdyz nekdo zazvonil/rval na chodbe, zvedne hlavu. Pak zase spi.

Dal?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SILVEIG: klec (kennela) se běžně používá a není na tom nic špatného, naopak to je prostor, kde je pes ve svém, chráněný před okolním světem a kde může nerušeně spát. Naopak volný prostor bytu je pro mnohé psy mnohem více stresující, dochází pak k rozvoji různých separačních poruch atd. Pro odsouzení nemáš dost informací ani vědomostí.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SILVEIG: Pes o samotě spí. Je mu úplně jedno, jestli může z pelechu na bezúčelnou procházku po prázdném bytě, nebo ne.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SILVEIG: Pet hodin mu to bude absolutne u prdele.
    Psovi se styska po smecce, ne po prostoru.

Je to asi na te urovni, jako si myslet, ze je pro nej tyrani mu davat granule a k piti vodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam