• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SANTAL: kolik že je synovi? jestli už to náhodou není aktuální taky :-)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    věnuju se hygieně postele mého syna - alergika - jezdím po ní raycopem. Což vypadá trochu jako ruční vysavač.
    Manžel: ale víš, že to nevysává?
    Já: Jistě že vím, je to spermicidní lampa!

Germicidní, germicidní je...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Po dlouhý době sem nakouk do ISM auditka a najednou čumim, jakto, že ID MARI najednou vypadá úplně jinak. A tak sem mimoděk zjistil, že tu máme ID MARI a _MARI.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Inu, nechat si rozpulit kapustu, zabalit ji do pytliku, zvazit, nalepit etiketu, dat zpet do regalu, koupit rohliky a jit. A ted chci jit krajet tu kapustu a ona jaksi...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Smotala jsem si na večer z LED světýlek korunu, vyšla před dům a lekla se, že se mi rozbily, protože můj stín nesvítil…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARRXEN:
    PISKVOR: Podle toho, jak to zní, to vypadá na nějakej Kazachstán, nebo tak.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ARRXEN: Neotevřels omylem Příručku Pána Jeskyně, apendix Bestiář?
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Vím, že skáču na jíné písmeno, ale nějak jsem skočil na Ž, ze žvědavosti, a našel jsem tam jméno Žanargul. To by mohl být mozkový error sám o sobě, ne?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    QUANTI: Quinn, doma něžně zvaná Harley...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TAPINA: Nenapadny product placement https://www.ten-ta-to.cz :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: Quiduše, neasi!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jsem si vyhledala jména na Q a z holčičích u mě vede asi Qendresa s Quidoňou: https://www.babyweb.cz/jmena-na-q
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SALVATOR: mě se vždy líbíla Quasimoda
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: Quidolína?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: pf, hezké jméno pro holčičku od Q můžu doporučit! :P :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: kdybyste pojmenovali děti rozumně, třeba Norbert, Olivie, Patricie a Quorra, měla bys pomůcku a nepletla bys to.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    podepisuju rodinné PF-ky iniciálami všech členů rodiny. Abych to nespletla (přeci jen nás je hodně), kopíruju ze vzoru. L+M+P+K+T+B a tak pořád dokolečka.
    A najednou koukám, že v jednu chvíli to můj mozek vyhodnotil jako řadu s opakováním a jedu ... K+T+C, ...K+T+D ... a pak jsem se naštěstí zastavila. To by se blbě vysvětlovalo :-)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Právě jsem si strčila jack od sluchátek do pravého ucha. Tak jsem se sama sobě zasmála a stejně jsem se pokusila pravé sluchátko zastrčit do notebooku.
    KAERI
    KAERI --- ---
    TIGRIS: Ano, dnes jsem si vařila kafe - standardní postup je nasypat kafe do hrnku, zalít vodou, dolít mlékem. Zarazila jsem se těsně předtím, než jsem si kafe zalila studeným mlékem. Povídám si, mně už fakt hrabe, no to by byl pěknej hnus... A pak mě osvítila spásná myšlenka: však to se ještě dá napravit, prostě bych to celé zalila studenou vodou, ať to trochu zchladne, a bylo by.
    ...
    Nebo nebylo?
    KAERI
    KAERI --- ---
    "Snažíme se držet krok s inkontinencí..." No, to teda nemají vůbec lehké, držet krok s inkontinencí musí být fuška.

Leda že byste místo toho drželi krok s konkurencí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam