• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BALAENA: Kuře bloudí mezi poli, pípá, pípá, nožky bolí. Ve vysokém obilí bude večer za chvíli.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    "Chovateli utekla z ohrady pšenice"
    ...
    cože, nepřehánějí to už s tím důrazem na živé potraviny?
    ...
    "Chovateli utekla z ohrady pštrosice, v polích ji nahání už deset dní"
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Butthurt, skupina historického šermu.
    ?!
    No, na ty věčné flejmy o tom, kdo je a není dobový nebo neumí vystupovat, co se v téhle komunitě provozují, to vlastně...
    Ale je to Buhurt.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Za držení vycpané hydry a jestřába hrozí dvojici vězení"

???

jo aha, vydry
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Vezu dítě od doktora a koukám na informační tabuli - 29 stupňů? To se mi nezdá, že by bylo dneska tak horko? A stoupá to nějak strašně rychle???
    A pak mi došlo, že teplotu zobrazujou až na náměstí a tohle je radar :-)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Proč jsem četl „lesbičku”?

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Největší protifeministické cvičení v praze, desítky policistů v obchodním domě.

Cože?

Protiteroristické.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CUTOR: Don't panic!
    CUTOR
    CUTOR --- ---
    Tak vzít si čistý ručník a jít do sprchy je fajn. Jen vám nesmí v té sprše zůstat na rameni.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    „To je hrůza, od toho cibulového chleba načichlo úplně všechno pečivo!“ pomyslela si a znovu si ukousla cibulového chleba s burákovým máslem a malinovým džemem…
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    SALVATOR: Cca pred rokem si tu pisu s jednim ID a rikam, ze se hrabu v kompu, vymenuju disky atd. a ID napise: "Vyfot mi streva". What. the. fuck? Nebyl jsem v ty dobe obeznamen s IT slangem.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    "trochu OT, ale prosím doporučte mi notebook pro čerstvou studentku střední školy - bude s ním denně dojíždět, takže pevný tělo..." Wtf, co má její fyzička společnýho s notebookem? Aha, to neni její tělo...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Po probdene noci s nemocnym deckem volam do jesli, ze Richard dneska neprijde do prace.
    "Ucitelka", nejspis po ranu taky slusne vyorana, tu informaci proste akceptovala.

Za minutu mi volala zpet, ze tam zadny toho jmena nedela.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Jo a dnes som prehodila mys u kompu na lavu stranu, nech si oddychne bolava ruka. A tak som tou pravou par krat siahla priamo do hrnku s kavou. To teplo mi nerobi dobre.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vcera som si brala malinovy dort na gauc, ze si dam pauzu od prace pekne v klude. Pri sadani som si ho ale vyklopila na suknu, tak som ho vratila na tanier a sla oprat ten zasiahnuty kus sukne. Tak sa vratim ku gaucu a sadam si - tesne vedla taniera a dort mizne pod este suchou zadnou castou sukne, takze dalsie pranie. Potom som to uz konecne zvladla bez dlasej nehody. Ale tak aspon ta mokra sukna v teple slusne ochladila.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Potřebuju nabíjet mobil. Nabíječka zapojená. V jedné ruce držím nabíjecí kabel, mobil mi visí na krku. V druhé ruce držím krabičku se žvýkačkami. Ano, jal jsem se nabíjet krabičku žvýkaček…

To je zlý...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    čtu titulek: Ženský koncertní tábor Ravensbruck ...
    mam dost jako ...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jako bonus přidávám svoji 3, protože jedna, dva, tři, neasi. Už se mi to v poslední době stalo několikrát.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nějak se mi v Netflixu na pozadí spustil trailer na něco děsivého, s telefonem na uchu jsem nebyla schopná určit, odkud zvuk vychází, takže jsem seděla u počítače a neartikulovaně ječela do telefonu, než mi došlo, co je ta jedna věc, co by tu mohla dělat zvuky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam