• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KAERI
    KAERI --- ---
    Plakát v šalině:

Myslete na svou kariéru už na střední! Získejte stipendium.
    Obory:
    Kasař, zámečník, autolakýrník.

Na kasaře jsem koukala docela dlouho. A on to karosář. Bylo mi to divné, bylo...

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Pokud byste se někdy náhodou chtěli oholit zubním kartáčkem, tak to nejde.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dobrá rada: nepijte z lahve, zatímco zároveň procházíte dveřma.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Titulek „Útok zuřivých želv!" Wait - něco nesedí...

Šlo o útok zuřivých slev...
    — Jdu se zastřelit - doneste sekeru...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Právě se mi mozek zauzloval na příspěvku, ve kterém uživatel jménem "Výkup hudebních nástrojů" prodává na bazaru automobil.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    SALAMAN: Prsten smrti. Jasně, to dává smysl, že po něm oteče ruka. Pak ještě chvilkové přemítání nad tím, jestli je v prstenu smrti jed nebo něco jinýho... a pak mi to konečně došlo.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem se při navlékání prstenu k smrti vyděsil, že mi hrozně otekla ruka. Ano, nandaval jsem si ten manželčin.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    NAMATHUR: Žádná hitparáda to není. (Jinak problém jsem vyřešila. Mléko jsem koupila v láhvi, jak jsem zvyklá, a už snídám bez nehod ;)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    PISKVOR: neporazitelnost může být pro oponenta značně nesnesitelná :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Hole mágů, to nejsou přeludy...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Čaroděj měl ale kouzelnou hůl, díky které byl nesnesitelný." He? Jo "neporazitelný."
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TERA79: jak bys popsala chuť? třeba se to chytne.

já oslavil nástup do nové práce (mj. výroba klíčů) tím, že své jsem si zabouch poté, co jsem rezervní a pro tyto případy ukryté venku z neznámého důvodu přemístil na inkriminovaný svazek.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Myslím (=doufám), že je to horkem. Chystám každé ráno naší výpravě k moři snídani. Mimo jiné džus a mléko (v krabici oboje). Již 3x jsem snídala kávu s jablečnou/ pomerančovou příchutí!
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Můj milovaný muž právě strávil pět minut svého života tím, že hudroval, kde že je jeho oblíbený otvírák na konzervy, jedíný, se kterým to umí. Tak jsem mu řekla, ať mi donese ty, co používám já, že to otevřu. Prý tam nejsou. No, v šuplíku nebyly. Měl je oba v ruce. A jako třešnička na dortu, kýžená konzerva byla vybavena očkem k otevření bez otvíráku :-P
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Jedu na akci, která začíná ráno, tak jedu večer předtím, abych nemusel brzo vstávat. Dorazím na místo, pověsím si hamaku mezi stromy. Pak si vzpomenu, že bych si měl na mobilu nastavit buzení. Svítím v té tmě kolem, mobil nikde nevidím. Prolézám okolní křoví a hledám ho.

Zkuste hádat, čím jsem si na to hledání svítil.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Marně přemýšlím proč. Že jim na ty kontejnery na moři serou? Nebo že jsou moc hluční? Jo, rackové dokážou dělat pěknej kravál. [ ETERNITY @ KDO VI TEN TI ODPOVI!!!-rady,recepty,vychytavky,inzerce,duse,laska...zeptej se... ]
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "I vlaky na vaší hlavě jsou všecky spočteny. Nebojte se." Ok...erm...cože?!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Návrat do puberty. Koupila jsem si přes bazoš kolo, velmi slušné za velmi slušnou cenu, těšila jsem se jako malé děcko. Jenže pak jsem na dobu převzetí zrovna usla. Koktám do telefonu, že se moc omlouvám, že jsem za deset minut tam. Na místě koktám do telefonu, že se moc omlouvám, ale jak jsem tak vyrazila narychlo, nevzala jsem si peněženku.
    Už jsem si myslela, že z prodeje sejde, protože si chlapík bude myslet, že jsem taková "nějaká", ale dobrý, vyšel s kolem, vyřešili jsme to po mobilu.
    Problém byl v tom, že chlapík byl sympaťák s odzbrojujícím úsměvěm. Rázem zapomínám na své vysněné kolo, ještě plácám nějaké omluvy a odcházím.
    Pěšky.

Obávám se, že spíš než rozkošně roztržitá jsem působila jako úplná piča:))))
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    prave jsem si posolil folii

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Sundala jsem prstýnek, došla si umýt ruce, vrátila se k práci. Po chvíli jsem si všimla prstýnku na klávesnici, tak jsem si ho chtěla nasadit, ale nešlo to. Začala jsem si prohlížet ruce. Jsou takové malinko balónkovité, ale to jsou poslední dobou skoro pořád. Otoky jsou v těhotenství celkem časté, ale aby mi ta ruka otekla tolik takhle rychle? Nohy oteklé nemám? Ne, nohy vypadají normálně. Došla jsem do koupelny zkontrolovat obličej. Není oteklejší než jindy. Tak proč mám tak oteklé prsty? Vždyť jsem ten snubní prsten sotva narvala za druhý kloub! Na prostředníčku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam