• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MCD
    MCD --- ---
    Teď jsem objevil v mobilu pár týdnů starou ranní záležitost. Těžko říct, jestli je to error, nebo pouhá připomínka, že bych měl zprovoznit kafomat :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TRISSIE: jakože ho máte stále doma?
    Spider? Burn the house!!
    http://www.youtube.com/watch?v=VoC8Hujo0aY
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Nope of the day!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Dneska byla někde debata o dětech, co zůstaly po bývalém vztahu nebo románku. Někdo psal, že má přehled o všech svých bývalých, takže ho žádné takové překvapení nečeká.
    Tak jsem se zamyslela, jestli já mám přehled o všech svých bývalých. Jestli se nemohlo stát že se časem dozvím že po mě taky nějaké dítě zůstalo.
    Tak určitě. Jsem žena... To asi nemám moc vysoké mínění o mužnosti svých bývalých.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dneska to ještě dopadlo dobře, a když si to sem napíšu, třeba to přestanu dělat.
    Pravidelně, když přijdu domů s kočárkem, odemknu byt, otevřu dveře dokořán, pověsím klíče na věšák a vrátím se ven před dveře pro kočárek…
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: pokročilý věk má i svoje výhody - utekl rychleji, než jsem ho stihla pořádně chytit :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Uhasilas' barák včas? :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    manžel přivezl dětem z říjnové návštěvy USA spoustu Halloweenských blbůstek, mimo jiné krabici malých plastových pavouků.
    dneska jsem na jednoho narazila při vysávání v temném koutě, strašně se lekla, pak jsem se zasmála sama sobě, jak jsem blbá, že nepoznám plastového pavouka od normálního, a sáhla po něm, že ho uklidím.
    NEBYL plastový!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nekdo naproti na stavenisti poradne praskl nejakou kovovou veci do jine... A tak jsem zaklapla notas a zvedla se, protoze uz je prece pul.
    Zivot v sousedstvi kostela me evidentne tak trochu poznamenal.
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Před cca 5 minutama. Manžel uspává dceru, sedám k počítači, že udělám nějakou práci a pustím si k tomu hudbu do sluchátek. Po chvíli přijde manžel, naštvaně zavře dveře. Tak si říkám: Aha, asi moc bouchám do klávesnice. Po chvíli slyším nějaký hluk, sundám sluchátka a zjistím, že mi úplně nahlas řve hudba. Z bedniček.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GREENFAIRY: hele prostě tu sklenici urči na to, že v ní bude bydlet kimčchi a hotovo :-D
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Snažím se zbavit sklenici lahodné vůně kimchi pomocí sody. První poznatek z mého pokusu: sodu nelze nahradit strouhaným kokosem.
    MARI
    MARI --- ---
    Zcela vážně: "Myslíš, že seženu v Albertu svíčkovou do rtu?"
    (Myslíš, že seženu v Albertu dortovou svíčku?)
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    fakt není dobrý přemejšlet nad tím, že musíš přiložit, když jsi na cestě si vyprat ... tak tak jsem se zastavil u kotle s plnou náručí prádla
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ILIEN: Můj vtipný strýc to zrcadlo na záchodě naproti míse má.
    Fakt je, že to každou návštěvu, která WC navštíví, odbourá.
    Fakt je taky, že se radši odstěhoval na chalupu :)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Tak ještě jeden malý.
    Jsem v procesu stěhování k příteli, tak občas při procházení jeho bytem si říkám, že tady bych mohla ubytovat tohle, tady tohle. A tak jdu jednou na záchod a říkám si: "Jé, úplně volný dveře, nic na nich není! Sem bych mohla dát to zrcadlo, který se nikam nevejde."
    Tak určitě. Každej by přece chtěl mít zrcadlo na dveřích přímo naproti záchodu.

TOREIP: GRANTORINO: Já vím, že takové věci existují. Ale opravdu ta Amerika, kterou jsem v tu chvíli objevila byla o tom, že by měli existovat filmy.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ILIEN: jako muzes i tady ;) treba na youtube cumet jak nekdi hraje
    PG | Minecraft Tutorial - 4. Zvířecí farma (CZ HD)
    http://www.youtube.com/watch?v=pxyUUmsY5pM
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    A ja zas treti den nabijim kindle, protoze ukazuje porad 6 %. Ze je to dej knihy, ve ktere jsem se logicky moc daleko nedostala, protoze s kabelem se blbe cte (a stejne nebyl cas), mi doslo asi pred deseti minutami.
    No.... sva pozitiva to ma. Jezisek donese novy, vodeodolny. Ten muj uz ma tak 10 let...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Ležím a hraju počítačové hry, protože jako nemocná moc víc nemůžu. Už i to hraní mi přijde nějaký náročný a nebaví mě to, tak si říkám, že je škoda, že ještě nikdo nevymyslel hry, který by se hrály samy. Jen by se odvíjel ten příběh a to hraní by tam vůbec nebylo. To už přece muselo někoho napadnout!

No, taky že napadlo. Filmy se tomu říká, Ilien. Filmy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam