• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Po delší době poslouchám Radiožurnál: Pozitivní test na onemocnění koronavirem u jednoho ze seniorů z Domova U Trati v Litoměřicích. Celý senior dům utratí... Panebože, už to začalo, oni je vybijí! To přece není jak chov dobytka, to přece ne! Jo, aha, U Trati. Z nedostatku jiných podmětů skoro vrchol dne.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: tak si alespoň zacvič :-D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Tak jsem odemkla kancelář, vyvětrala, uvařila si čaj, zamknu a jedu domů. Taky na otočku. Místo tašky s noťasem jsem přijela s taškou na jógu.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    PEDRONITOS: dovolím si oponovat svým včerejším zlepšovákem, který měl probírací efekt asi ještě silnější. dělám si vietnamskou kávu, do které přijde salko - já tam dávám jesenku z tuby. zároveň si ale potřebuju do bolavého ramene vmasírovat kafrovou mast, která je v podobné tubě a je taky bílá. takže mám před sebou šálek kafe, dvě tuby s bílým krémem a zoufalý nedostatek soustředění se. No, nedalo se to pít...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Můj žák 3.B se včera večer šel uložit, tak se vydal do koupelny.
    Vstoupil do tmy, spláchl a zavřel záchod. Pak udělal krok a vrazil do dveří od sprcháče. Měl totiž prý úmysl ROZSVÍTIT a zavřít DVEŘE, ale spletl se.

Karanténa leze na mozek i dětem!
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    A můj tajný recept na ranní ultralomcovák znáte?

1/ Jako obvykle si obřadně připravíte vaši oblíbenou kávu vaším oblíbeným způsobem.
    2/ Do druhé sklenice si nachystáte půl litru vody.
    3/ Vytáhnete zbrusu nový voňavý šumivý multivitamín... a zatímco studujete jeho obohacující složení, hodíte šumivou tabletu zkušeně a sebejistě do připravené kávy.
    4/ Káva vypění, vy vypěníte, po ránu lepší než studená voda do obličeje.

PS: Neodolal jsem a přesto tu bublaninu malým douškem ochutnal. Výtečná chuťová facka - k probrání ideální.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Politici by podle premiéra měli stáhnout půlky a... cože?
    "Politici by podle premiéra měli ukončit půtky a táhnout za jeden provaz." To bude tím, že takovou slovní zásobu bych od něj nečekala.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Je to zabezpečovací DETENCE, vole, ne detonace!
    Ale ta by fungovala taky, ne? ;-)
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    "(...) během vykopávek bylo nalezeno dokonce kamenné rádio."
    what the ... už jsem slyšel o šunkovym rádiu a hudbě, co má v sobě kamení, ale - aha rádlo. Ten bar pro vyhledávání na stránce snižuje čitelnost..
    KAERI
    KAERI --- ---
    Večer jsme měli videohovor s kamarády, kteří bydlí na druhém konci města. Kamarádi si ve svém obýváku na druhém konci města postavili an stolek misku s chipsy. Iluze spojitého obýváku byla dokonalá, asi třikrát jsem se natáhla, že si taky dám.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Obrátíme se na firmy, do nory." Cóòó?!
    Jo aha, "donory."
    NVT
    NVT --- ---
    ZPATKYNAZEM: Něco podobného se mi podařilo před lety. Akorát jsem se teda na začátku cítil děsně rafinovaně.
    Vyndám zaprasený sifon zpod umyvadla, pod tu rouru strčím kbelík, abych nenadělal, vyčistím ten vyndaný sifon (spokojeně poslouchám, jak voda padá do kbelíku) a jdu ho zamontovat zpátky. Jenže mi překáží ten blbej kýbl. Tak ho vezmu a -- správně, s gustem vyleju do umyvadla.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    "Přímo v Sýrii poskytujeme hygienické pohřby těm nejpotřebnějším." Well, that escalated quickly. Pohřebáci v tísni? Hygienické potřeby jsou mnohem nudnější...
    FAT
    FAT --- ---
    TRISSIE: Včera kolegyně perfektně vypulírovala klávesnice a myšky u všech tří počítačů gelovou zubní pastou. Spletla si ji s desinfekčním gelem...
    :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Místo mýdla používala kostku sýru. Zjistila to až po několika dnech - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...isto-mydla-pouzivala-kostku-syru-zjistila-to-az-po-nekolika-dnech-40317146

můj ne, ale... jak já tu paní chápu! :-)
    (minimálně jednou jsem nádobí umývala citronem místo houbičky, byl zezhora taky takovej hezky žlutej :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Necromancer builds.
    Grave Lord is elemental magic skill with pure damage dealing deadlines.

je to sice abilities, ale k nekromantovi by ty deadlines seděly taky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    "Pokud nechceme přijít o všechny, je třeba odstranit napadené". Jo počkat, to není ke koronaviru, to se už zase řeší kůrovec v lesoparku.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Čtu si nápis na kontejneru na oblečení pro charitu. "Mějte vytříděný... virus"? Aha, "vkus". Kurzíva může být zrádná. #covid19
    MARI
    MARI --- ---
    Ranní klasika... zalít si müsli horkou vodou, kterou jsem ohřála na kávu... to je známka, že to kafe fakt potřebuju.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Jdu před snídaní nakoupit a po cestě něco vyzvednout v Alze, polospící jako sova zírám na zeď s flashkama, čtu Klingon místo Kingston, a dává mi to smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam