• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    hledám se obrázek květiny, kterou jsem zasadila (nepamatuju si, co jsem objednávala) a pekelně se leknu, když na mě vykoukne Bohdalka.
    Květina je jiřina, odrůda Vochomůrka.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Přijížděli jsem do Prahy od Mladé Boleslavi a na té jedné velké zelené tabuli byly směry na Brno a pod tím Hr. Králové. Opravdu ve mně na chvilku hrklo, že jsem přepla na autopilota a zamyšleně dojela do Brno, Královo pole.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    _MARKLAR: kamarad ma teorii, ze kdyby meli dve mycky, potrebuji uplne minimum kuchynsky skrinek :D
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    _MARKLAR: To má tedy TRISSIE ovšem dost dobré zuby, když jí ta záměna došla až po té vyrovnané poličce!
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    TRISSIE: Geniální, cpát se jídlem rovnou u myčky a postupně do ní hned dávat nádobí :-DD
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vyndávám muffiny z formiček vedle otevřené myčky, abych formičky rovnou naskládala dovnitř a umyla.

no, asi je jasné, co skončilo pečlivě vyrovnané v horním šuplíku myčky!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MARI: ja jsem zas pred chvili cetla na pytliku: zkažené brambůrky. hrozně jsem se lekla, ale pak jsem to prekonala :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    PISKVOR: A ne, ptala jsem se mámy a ve skutečnosti to vymyslel můj starší brácha coby puberťák :D Je skvělej.
    MARI
    MARI --- ---
    Koukám na mapy.cz, kam vyrazit o víkendu... a vidím "Čertova štětka"?!
    No to jsou názvy teda, ale když může být Píčův statek, proč by nemohla být Čertova štětka... Ehm, tak je to "Čertova stěna".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Čekám zásilku věcí do práce, takže když mi zavolal kurýr, že mi to veze, tak jsem začala řešit, že dneska v práci nejsem, jestli by to šlo doručit jindy nebo jinam... než mi došlo, že jsem si to nechala poslat domů a on taky už stojí před domem.
    KAERI
    KAERI --- ---
    "Užijte si jaro s vzteklinou!"

eeee, tedy vlastně:

"Užijte si jaro s eKnihou!"

---

A o dopadech domácího vyučování na mou psychiku vypovídá fakt, že když je v textu ve Slabikáři věta: "Řeka teče do...", a vy máte s dítětem doplnit kam, tak mozek okamžitě a bez váhání dosadil, kam to ta řeka teče, a moře to teda fakt nebylo...
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    PUKPUK: Tak pojď, kečupe.
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    Rajčata oddělená od matky jsou agresivnější a hůř rostou, zjistili výzkumníci

Hmmm tak Ráčata.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ELLIE: Šacuju to na Plíhala.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    PISKVOR:
    Sýkora koňadra
    spadla mi za ňadra
    Teď se mi v záňadří
    sýkora koňadří.

Vůbec nevím, odkud to pochází, ale naši to vždycky recitovali při melancholickém pohledu na zasněžené krmítko za oknem :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Jo a error: "Dáš si taky marmeládu? Rybí..."
    "Rybí marmeláda?!?!?!!! Nedík..."
    "RybíZZZ, hlušče!"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Sýkorky souhlasí!
    Great Tit - Birds Chirping and Singing
    https://www.youtube.com/watch?v=E4O4cvAv1pA
    FITH
    FITH --- ---
    MAR_TINA: Vitej do klubu,velmi mi to pripomina me :o). Muj majstrstyk byl,ze jsem v jidelnim listku cetla koktej z mrtvych vrsání a premyslela jsem,co to jako jsou ty vrsáne. Nechtela jsem byt za blba,tak jsem se zdrahala sveho vseznalka zeptat,az moje vrozena zvedavost zvitezila a bylo mi to precteno spravne. Byl to koktejl z mrtvych vstání.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Great fit makes a great tit (jestli to někdo použije jako slogan, nechť se mi ozve do zpráv, pošlu číslo účtu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam