• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Novinový titulek, "Despite closed borders, Argentina to fly in rabbis to certify kosher meat" - jak králíky, proč králíky?
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Dnes jsem chtěl pořezat nějaký špalky motorovkou...do chvíle, než jsem si uvědomil, že startuju sekačku...jako slušný...asi bych měl víc spát... :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: tak to to udělala obráceně než já - já si uvařila kafe, nalila mlíko, vylila kafe s mlíkem i krabici "zkaženýho mléka", zalila nový kafe, otevřela novou krabici s mlíkem... a teprve pak si všimla, že se ta konvice nějak moc blýská.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: mi se to kafe ani nesrazilo, takze sice s divnym pocitem, ze rano neni, jak ma byt, ale vypila jsem to.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: moje máma udělala kafe, nalila "mlíko" z lidlu, kafe se srazilo. šla vypláchnout nádobku kávovaru, jeslti v ní nenechala kyselinu, vypláchla kávovar, udělala kafe a nalila "mlíko" z lidlu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: ne, to opravdu neni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: jestli kupuješ mléko a podmáslí v lidlu, taknejsi první, kdo se přehmátl.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RADICETA: Děkuju za prozkoumání slepé uličky, zkoušet to tedy nebudu :)
    MARI
    MARI --- ---
    Jak poznáte, že jste nevyspaní? Že si osladíte misku už sladkého müsli místo kafe.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    NELLAS: ale lepší než se smetanou a citronem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Káva s podmáslím je fakt hnusná.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "No, ten soused, jak tu staví, jak se jmenuje...B...B...Bořek?"

(zhoubný vliv dětských pořadů na rodiče je zjevný)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Taková škoda! Teď, když byl/je výpadek Vigantolu! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    už jste někdy do aroma lampičky nakapali vitamín D?
    místnost teda moc neprovoní, to vám řeknu!
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    LEA1: přečetla jsem: “Třikrát jsem projela celé spodní prádlo” a vůbec jsem se nad tím nepozastavila
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kamoska dneska vyhodila jidlo z okna (chtela si sehrat jidlo v mikrovlnce).
    LEA1
    LEA1 --- ---
    chtěla jsem jít na cigáro a hledala zapalovač. Třikrát jsem proběhla podrobně celé spodní patro a už byla fakt na sebe naštvaná, jak jsem vymaštěná. Vzteky jsem sevřela pěst a zjistila, že mám zapalovač v ruce :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LUCIASHECK: Dlouho jsem přemýšlela, jak se to teda jmenuje.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Sleduju na instagramu profil @horsesoficeland. Dneska jsem se podivila, proč proboha sleduju něco, co se jmenuje Horse’s office land
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    NVT: uf, tak to mi odlehlo. já přečtení toho erroru ještě chvíli dlela v myšlenkách u toho magora který by napsal do inzerátu, kolikrát použil jeden šanon :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam