• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GONCCHA
    GONCCHA --- ---
    Dnes rano jsem si vyndavala z oka cocku. A nemohla ji vubec vylovit. Pak mi doslo, ze tam zadnou nemam a sla jsem k zrcadlu, abych si je nandala.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SULTHAN: nejezdil jsi předtím v mercedesu? ty totiž maj (nebo aspon kolem 2005-2010 mely) "ručku" na noze - čtvrtej pedál vedle spojky. já takhle standardně kopal do spojky pokaždý, když jsem parkoval s jiným autem. a samozřejmě jsem byl u spolujezdců za abnormálního blbce :)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska jsem zjistil, že při zatahování ruční brzdy šlapu na spojku.
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    jsem dneska volal delnikum, ze mak nabehnout, jsem si neuvedomil, ze je nedele......
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    V pátek cestou na vlak směr Domažlice kontroluju lístek a zjistila jsem, že jsem ho koupila na vlak nejen o dvě hodiny dřív, ale ještě k tomu na sobotu. Koupila jsem si tedy jen místenku, že se domluvím s průvodčím. Když přišel, chtěla jsem vytáhnout doklady a tam jen kartičky Hornbach, DM a tak. Občanka, řidičák a karta pojištěnce zůstali v šuplíku. Koupila jsem u průvodčího novej lístek, pak na něj mrknu a byl jen do Plzně.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    ATUARFIK: Eagle vs Shark!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Předvčírem v práci. Sedím venku před naší triážní budkou, ruce složené v klíně, když mi najednou na prstě přistane muška. Zvednu prst k ústům a fouknu, abych ji dostal dolů. Nic, muška se stále drží. Zhluboka se nadechnu a fouknu podruhé - pořád nic. Fouknu potřetí, tak silně, že se pak musím chvíli vydýchat, ale s hmyzem to ani nehne.
    Až pak mi došlo, že přes respirátor, roušku a hlavně plexisklový štít, co mám na obličeji, to asi půjde špatně.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ATUARFIK: WOWko v maďarštině? A dobijte se, takže PvP? Proč? ... Aha!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jako jo, u druhého řádku mi to došlo, ale ta představa, jak se svým úhlavním nepřítelem odjíždím do Maďarska, abychom to tam s konečnou platností vyřešili, ta mi v hlavě asi zůstane.

GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    Minulý týden na Radiožurnálu: "Tak schválně, jestli si i vy vzpomenete na úplně nejoblíbenější herečku svého dětství. Jestli to byla panenka, vláček nebo autíčko na klíček."
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Svátek má Makrela.
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    > krmim plostenky v obskurne ranni hodinu protoze v normalni cas to dneska nestihnu tudiz tezky autopilot
    > otevru krabicku
    > prohlidnu viko, potvory maji nekdy tendenci zalizat do spar vika nebo bydlet na spodku vika
    > beru stricku s umyslem sestrelit rebely zpet do krabicky
    > mackam stricku
    > nic, navic to nejde zmacknout
    > wtf
    > aha, drzim Solidofix ktery zustal na stole pro vcerejsim rezani parafinovych bloku

Na autopilota byl totiz spusten proces 'drzis viko, ted najdi bazmek s cervenym vrskem a sosakem'. Plostenky mely dnes jedine stesti ze mne nenapadlo pouzit sprej tak jak se opravud pouziva [tj. k chlazeni / mrazeni veci].

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dneska ten telefon na střeše auta ten půlkilometr vydržel, no.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    První reakce: "Ach jo, zase další Plzeňák. Lenova, nabíječka je Lenova!"

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: nevím, jestli se to dá považovat za error, nebo to spíš byl pud sebezáchovy!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Přijdu do kuchyně, na lince leží mobil. Něco dávám do šuplíku, skloním se k lince, panika!!! V mobilu hučí, jasně, něco tam slyšitelně šumí! Baterka! Vybuchne!

Pak se přidaly tóny kytary a mně došlo, že mám zapnutou Google Music a zrovna mi tam skočila nějaká písnička, která začíná šuměním deště... Facepalm.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Je to spíš taková roztomilost :)

Samozřejmě je to smuteční kytice, dole pod příspěvkem to bylo uvedené..
    No, ale prostě mi to vlastně ani ve vztahu ke svatební kytici nepřišlo jako špatná idea :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Mno, jsem si pockala asi 10 minut na tramvaj. Neprijede, nema po cem. Tak jdu na nahradni autobusovou dopravu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam